Co vám vaše děti děsného provedly?

4
5.4.11 18:39

co vám vaše děti děsného provedly?

Ahoj holky zakládám tuto diskusi pro to, abychom mohli zavzpomínat na to co nám ti naši drobečci nejhoršího provedly.

Abych začala tak jsem si dneska vzpomněla jak mě před 2 lety syn málem zničil:D teď už mi to příjde usměvné, ale před dvěma lety jsem si u toho pobrečela jak jsem byla rozčilená!! jsem myslela že ho zabiju!

Prcek chce na wc zvládá normálně na náš záchod. Tak mu říkám utikej a pak zavolej mamííí už… sedím v obývaku čtu si časopis. Po chvilce si říkám co on tam dělá to mu to přece nikdy tak netrva.. jdu se podívat, otevřu na záchod a syn na mě volá mamííííí já jsem nám vymaloval!! ani se neptejte čím… to už si asi každý domyslí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15054
5.4.11 18:51
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4155
5.4.11 18:52

Jeli jsme na návštěvu ke kamarádce, bydlí v paneláku, 12. patro. Ve výtahu nás bylo asi šest. A. začala zlehka, „co to tady smrdí?“, „sakriš to je smrad, jako by se někdo pokadil (použila drsnější formu slova :D)“. Nenápadně do ni šťouchám, ať je zticha. „ne mami, já to nebyla, to asi ta paní vedle mě“ To už se držela za nos. Já rudá až kdesi, ale ještě není konec :D „no a ještě tu někomu smrděj nohy, už abych vyrostla a nemusela čuchat tady dole ten smrad“. Toť můj včerejší zážitek, máme takových několik do týdne, ale už si zvykám, A. se začíná projevovat a její velice proříznutou pusu musím často krotit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15054
5.4.11 18:54
Murka píše:
Jeli jsme na návštěvu ke kamarádce, bydlí v paneláku, 12. patro. Ve výtahu nás bylo asi šest. A. začala zlehka, „co to tady smrdí?“, „sakriš to je smrad, jako by se někdo pokadil (použila drsnější formu slova :D)“. Nenápadně do ni šťouchám, ať je zticha. „ne mami, já to nebyla, to asi ta paní vedle mě“ To už se držela za nos. Já rudá až kdesi, ale ještě není konec :D „no a ještě tu někomu smrděj nohy, už abych vyrostla a nemusela čuchat tady dole ten smrad“. Toť můj včerejší zážitek, máme takových několik do týdne, ale už si zvykám, A. se začíná projevovat a její velice proříznutou pusu musím často krotit.
:lol: :lol: :lol: :pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23033
5.4.11 19:02

dzarunko tu diskuzi si pamatuji:D zatim nic, jsem na ni zvedava

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15054
5.4.11 19:07
Monjie píše:
dzarunko tu diskuzi si pamatuji:D zatim nic, jsem na ni zvedava

ta je nezapomenutelná :mrgreen: a nedávno jsme byli autíčko reklamovat,že nefunguje a v prodejně ho zkusili a ono tam jezdilo o sto šest :oops: trapas jak .....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23033
5.4.11 19:09
:potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11689
5.4.11 19:09
Padám smíchy ze židle :lol: :lol: :lol: :palec:
dzarunka píše:
https://www.emimino.cz/…oblem-59031/ :zed:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1692
5.4.11 19:15

Ahoj tak to mojí dva kluci nedávno potichounku odešli z ložnice a nechali mě spát,probrala jsem se hned jak bylo podezřelé ticho hrozně jsem se lekla kde jsou a oni oba v koupelně:Všechny mýdla,šampony soli do vody byli vymačkaný ve vaně.Všechny vložky,tampony rozdělaný-nalepený na zemi :oops: A oba měli na hlavě tak pul litru šamponu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24603
5.4.11 19:24
domaiva píše:
Ahoj holky zakládám tuto diskusi pro to, abychom mohli zavzpomínat na to co nám ti naši drobečci nejhoršího provedly.

Abych začala tak jsem si dneska vzpomněla jak mě před 2 lety syn málem zničil:D teď už mi to příjde usměvné, ale před dvěma lety jsem si u toho pobrečela jak jsem byla rozčilená!! jsem myslela že ho zabiju!

Prcek chce na wc zvládá normálně na náš záchod. Tak mu říkám utikej a pak zavolej mamííí už… sedím v obývaku čtu si časopis. Po chvilce si říkám co on tam dělá to mu to přece nikdy tak netrva.. jdu se podívat, otevřu na záchod a syn na mě volá mamííííí já jsem nám vymaloval!! ani se neptejte čím… to už si asi každý domyslí.
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: tak to ma pobavilo..sice jeste nemam deti ale taketo starnyk ma bavi a opravdu jsem sa z chuti zasmala :potlesk: :potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.4.11 19:25
lukymaty píše:
Ahoj tak to mojí dva kluci nedávno potichounku odešli z ložnice a nechali mě spát,probrala jsem se hned jak bylo podezřelé ticho hrozně jsem se lekla kde jsou a oni oba v koupelně:Všechny mýdla,šampony soli do vody byli vymačkaný ve vaně.Všechny vložky,tampony rozdělaný-nalepený na zemi :oops: A oba měli na hlavě tak pul litru šamponu :mrgreen:

To mi udělala Dianka se svou kamarádkou u nás. Pohoda, večer u vína a holky nikde. Jdem se tam kouknout a v umyvadle vylitý všechny mýdla, krémy, pasta, můj make-up (!!!! Lancôme) a mužovy vody po holení. Celé byly od pěny na holení a navoněné mým parfémem. Měla jsem chuť ji zabít!! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24603
5.4.11 19:27
Murka píše:
:potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: nepotrebuje komentar :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24603
5.4.11 19:29
eManzelkaAmama píše:
lukymaty píše:
Ahoj tak to mojí dva kluci nedávno potichounku odešli z ložnice a nechali mě spát,probrala jsem se hned jak bylo podezřelé ticho hrozně jsem se lekla kde jsou a oni oba v koupelně:Všechny mýdla,šampony soli do vody byli vymačkaný ve vaně.Všechny vložky,tampony rozdělaný-nalepený na zemi :oops: A oba měli na hlavě tak pul litru šamponu :mrgreen:
To mi udělala Dianka se svou kamarádkou u nás. Pohoda, večer u vína a holky nikde. Jdem se tam kouknout a v umyvadle vylitý všechny mýdla, krémy, pasta, můj make-up (!!!! Lancôme) a mužovy vody po holení. Celé byly od pěny na holení a navoněné mým parfémem. Měla jsem chuť ji zabít!! :D
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: to musi byt zazitek :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17050
5.4.11 19:41

Tak já přidávám:
syn když mu byly dva roky, tak vstal dříve než my o víkendu a našel v kuchyni lahev s olejem. My se vzbudili a takový šok…

Manžel si myslel, že se Tom počůral do postele, jaký tam byl obr flek, jenže sáhl a pochopil, že tohle není jen tak něco. Koukl vedle a celá plovoučka se leskla. Všude šlápoty od těch jeho malých nožiček:D. No gauč byl rok starý, malej hezky prázdný obal uklidil tam, kde olej našel. Vylil do té pohovky asi 3/4 litru :zed: :zed: :zed: :zed: . To jsme taky myslela, že ho zabiju. Dovedete si představit, jak snadno to šlo dolů.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
5.4.11 19:46

zasmála jsem se tu!
a přemýšlím.. moje děti nic! ale já jako malá jsem byla kvítko!
nejvyprávěnější příhoda je ta, když mě dala mamka spát a měli asi týden vymalováno.. jen mi na nočním stolku zůstala sklenička se šťávou! samozřejmě mě nenapadlo nic lepšího než jí nalévat na zeď.. a jak to teklo dolů tak jsem to lízala.. prý jsem vylízala šílené kolo! byla jsem naprosto celá špinavá od té výmalby.. a tak se ocitla za mou postýlkou rohož :roll:
a pak mám ještě jednu vzpomínku… z vyprávění mé mámy..
jako dítě jsem milovala šneky! neustále jsem je sbírala.. a mamka chodila a doma čmuchala co to tak šíleně smrdí u mě v pokoji.. a pořád nemohla nic najít.. nooo nakonec našla! zavřela jsem si asi třicet šneků do takového toho dětského kufříku a oni tam chudáci pomřeli a vydávalo to naprosto šílený smrad :lol: :lol: nehledě že maminka když ten kufřík otevřela málem potupně vrhla.. :lol: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová