Kam dáváte příchozí poštu?

8566
5.4.11 12:29

Kam dáváte příchozí poštu?

Ahoj holky, potřebuju poradit :mrgreen: Každý den, nám přijde několik dopisů. Některé přečtu a vyhodím. Jenže ve většině z nich, jsou důležité informace, které ještě budu potřebovat. Kam takové dopisy dáváte?? Schovávám různé důležité účty, formuláře a já nevím co - toto třídím do šanonů. Kdybych tam ovšem měla dávat i veškerou korespondenci, potřebovala bych nejspáš další místnost :roll: Poraďte, kam dáváte důležitou poštu. Tvoří se mi tu na stole hory z dopisů a jsem z toho na nervy :roll: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
219
5.4.11 12:31

Do krabice od bot a tu máme v šatně v polici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
5.4.11 12:37

Mám ve skříňce na to místo, třídím do složek. Co není důležité - pálím. Ale někdy mám pocit, že by ta skříňka měla být už veliká skříň…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
5.4.11 12:46

Ahoj. Přechodně do prázdného šanonu (nebo jak se říká těm jakoby ustřiženým krabicím - organizér???). Čas od času se na to vrhnu, něco vyhodím (obálky) a zbytek roztřídím do šanonů podle toho, o co jde. Mám pár písemností, které se zařadit nedají a vyhodit je nechci, ale je to na kusy, takže ty nechávám v tom přechodném šanonu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21353
5.4.11 12:46

Já pořídila takový drátěný košík co se dá připevnit na regál a mám to na regále v komoře pod schody, poštu tam hážu všechnu vč.paragonů a lístečků z nákupů. Jednou za čas to proberu, důležité vložím do šanonů, zbytek zlikviduji…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1613
5.4.11 13:17

já házím všechno do jedné poličky ve skříňce v obýváku, důležitý dokumenty (výpisy, smlouvy, apod.) dávám rovnou do šanonů… jednou za čas tu poličku „uklidím“, tzn. že nepotřebné a nedůležité vyhodím, zbytek zařadím do šanonů… firemní korespondenci a faktury mám zvlášť :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1660
5.4.11 13:26

Zrovna dneska mám čistící den :lol:
Dávám to všechno na hromadu pod stoleček, když už se to tam nevejde, uklízím.. Nepotřebné spálím, ostatní roztřídím (smlouvy, faktury, časopisy (Maminka :lol: ), vše ohledně auta, malého, mnaželovi práce atd..) :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10726
10.10.12 15:46
;)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
10.10.12 15:53
@tasa píše: ;)