Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
ja se tam nevyholuji, pouze v lete po stranach, partner to nema rad, takze kvuli gynekologovi bych to neresila
Vodňanský kuře
je to pro mě nejrychlejší.
Gyndaře neřeš, pokud to není mladý modrooký blonďák
, je placený od něčeho jiného.
zuzouš píše:
Vodňanský kuřeje to pro mě nejrychlejší.
Gyndaře neřeš, pokud to není mladý modrooký blonďák, je placený od něčeho jiného.
Já se vyholim úplně do hladka.Je to nejrychlejší,nejpohodlnější a přítel to miluje.Nemá rád bobra,ani čárku tam nechce.A na gyndě se vůbec nestydim,nikdy mě to nenapadlo.Holátko tam dole praktikuju asi od 16 a ten můj je vždycky u vytržení,když se čerstvě oholim ![]()
já jdu také rovnou do hola, jednou jsem si tam pěstovala na přání čárku, ale s tím moc práce:-DD
když vidím co kolikrát sedí v čekárně, tak se nemám za co stydět:-D
zuzka.mamka píše:
já jdu také rovnou do hola, jednou jsem si tam pěstovala na přání čárku, ale s tím moc práce:-DDkdyž vidím co kolikrát sedí v čekárně, tak se nemám za co stydět:-D
u vás v čekárně sedíte nahaté??
![]()
Všechno dolů, nechávám jen čárku. Jsme oba s partnerem spokojený
. Teď v těhu je to poněkud náročný, holím po paměti a někdy je to teda fakt dobrodrůžo. ![]()
S tim gynekologem, ja to neresim kvuli nemu (je to navic zenska
), spis me to jen tak napadlo se vas na to zeptat, protoze jsem si predstavila, jake vsechny mozne upravy jsou pro ne behem rekneme tydne k videni
, tak me napadlo udelat pruzkum
![]()
Jinak holatko zavidim, me to hladke vydrzi opravdu nad jen hodinu
.
Zakl.
PS: Miluju ty mistni smajliky
.
A jeste k tem modrookym gynekologum, me kdysi jeden muj byvaly gyndar rekl, kdyz jsem mela nohy do praku, ze jem prej peknej „kocour“… Prislo mi to teda dost neprofeionalni a to on teda porad. A jeden dalsi se me primo na koze ptal, jestli mam pritele a jestli bych nesla na rande… no nemohl se zeptat az kdyz bych byla oblecena?
ale to je mimo tema uz
Kazdopadne ted mam zenskou (gynekologa) a jem pokojena ![]()
Aghata píše:zuzka.mamka píše:u vás v čekárně sedíte nahaté??
já jdu také rovnou do hola, jednou jsem si tam pěstovala na přání čárku, ale s tím moc práce:-DDkdyž vidím co kolikrát sedí v čekárně, tak se nemám za co stydět:-D![]()
![]()
![]()
To urcite ne,ale Zuzka.mamka se nejsis povazuje za nejkrasnejsi
![]()
tak já se holím úplně a extra před návštěvou gynekologa, tam bych zarostlá nešla
já jdu také rovnou do hola, jednou jsem si tam pěstovala na přání čárku, ale s tím moc práce:-DDkdyž vidím co kolikrát sedí v čekárně, tak se nemám za co stydět:-D![]()
![]()
![]()
Příspěvek upraven 05.04.11 v 18:12
tak me holil v tehotenstvi manzel ted obcas taky misto predehry jakou carku mate namysli?:D tu jsem jeste nezkousela
![]()
![]()
jojo, my se slíkáme před dveřma
Úplně. Manželovi se to líbí a já kvůli hygieně, cítím se mnohem líp, zvlášť při menstruaci (a krom toho mám celoročně trochu výtok). A jak to člověk jednou udělá a pak se mu třeba nechce, tak stejně ta určitá fáze růstu, kdy to svědí jako sviňa, ho donutí to shodit zas ![]()
Ahoj holky
,
a oni jsou zvykly na ledacos)…
protoze me po delsi dobe ceka navsteva gynekologa, tak si rikam, jestli tam neprijdu uplne „out“, kdyz budu jen castecne po stranach vyholena a zbytek zastrihly (teda neee, ze by to bylo to nejdulezitejsi
U gynekologa se na uplne holo fakt necitim a hlavne mi to prakticky hned po 5 minutach zacina rasit znova, takze to delam jen vyjimecne jednou za uherak
. A spis jen vice ci mene vyholene po stranach (a naspod) a zastrizeny zbytek. Je fakt, ze nemam ted partnera, tak to nemusim az tak resit…

Zajimalo by me, jak to mate vy…tj. jakou upravu volite nejcasteji, a jak to vidi/chteji vasi partneri; pripadne, jake mate zkusenoti s pohledem a pozadavky chlapu na tento „problem“

Diky
Jenny