Jak moc se dole vyholujete?

Anonymní
5.4.11 17:53

Jak moc se dole vyholujete?

Ahoj holky :mavam: ,
protoze me po delsi dobe ceka navsteva gynekologa, tak si rikam, jestli tam neprijdu uplne „out“, kdyz budu jen castecne po stranach vyholena a zbytek zastrihly (teda neee, ze by to bylo to nejdulezitejsi :-P a oni jsou zvykly na ledacos)…

U gynekologa se na uplne holo fakt necitim a hlavne mi to prakticky hned po 5 minutach zacina rasit znova, takze to delam jen vyjimecne jednou za uherak ;). A spis jen vice ci mene vyholene po stranach (a naspod) a zastrizeny zbytek. Je fakt, ze nemam ted partnera, tak to nemusim az tak resit… :mrgreen: :pankac:

Zajimalo by me, jak to mate vy…tj. jakou upravu volite nejcasteji, a jak to vidi/chteji vasi partneri; pripadne, jake mate zkusenoti s pohledem a pozadavky chlapu na tento „problem“ :andel: :palec:

Diky
Jenny

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
5.4.11 17:56

ja se tam nevyholuji, pouze v lete po stranach, partner to nema rad, takze kvuli gynekologovi bych to neresila

• Citovat
  • Upravit
10351
5.4.11 17:57

Vodňanský kuře :mrgreen: je to pro mě nejrychlejší.
Gyndaře neřeš, pokud to není mladý modrooký blonďák :lol: , je placený od něčeho jiného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20662
5.4.11 17:59
zuzouš píše:
Vodňanský kuře :mrgreen: je to pro mě nejrychlejší.
Gyndaře neřeš, pokud to není mladý modrooký blonďák :lol: , je placený od něčeho jiného.
:lol: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1032
5.4.11 17:59

Já se vyholim úplně do hladka.Je to nejrychlejší,nejpohodlnější a přítel to miluje.Nemá rád bobra,ani čárku tam nechce.A na gyndě se vůbec nestydim,nikdy mě to nenapadlo.Holátko tam dole praktikuju asi od 16 a ten můj je vždycky u vytržení,když se čerstvě oholim :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10052
5.4.11 18:01

já jdu také rovnou do hola, jednou jsem si tam pěstovala na přání čárku, ale s tím moc práce:-DD

když vidím co kolikrát sedí v čekárně, tak se nemám za co stydět:-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1112
5.4.11 18:03
zuzka.mamka píše:
já jdu také rovnou do hola, jednou jsem si tam pěstovala na přání čárku, ale s tím moc práce:-DDkdyž vidím co kolikrát sedí v čekárně, tak se nemám za co stydět:-D

u vás v čekárně sedíte nahaté?? 8-o 8-o 8-o :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13338
5.4.11 18:04

Všechno dolů, nechávám jen čárku. Jsme oba s partnerem spokojený :palec: . Teď v těhu je to poněkud náročný, holím po paměti a někdy je to teda fakt dobrodrůžo. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.4.11 18:07

S tim gynekologem, ja to neresim kvuli nemu (je to navic zenska :lol: :-D ), spis me to jen tak napadlo se vas na to zeptat, protoze jsem si predstavila, jake vsechny mozne upravy jsou pro ne behem rekneme tydne k videni ;), tak me napadlo udelat pruzkum 8-) :oops: :pankac:

Jinak holatko zavidim, me to hladke vydrzi opravdu nad jen hodinu :( :pocitac: :nevim: .
 Zakl.

PS: Miluju ty mistni smajliky ;).
A jeste k tem modrookym gynekologum, me kdysi jeden muj byvaly gyndar rekl, kdyz jsem mela nohy do praku, ze jem prej peknej „kocour“… Prislo mi to teda dost neprofeionalni a to on teda porad. A jeden dalsi se me primo na koze ptal, jestli mam pritele a jestli bych nesla na rande… no nemohl se zeptat az kdyz bych byla oblecena? :) ale to je mimo tema uz ;) Kazdopadne ted mam zenskou (gynekologa) a jem pokojena ;)

• Citovat
  • Upravit
21902
5.4.11 18:08
Aghata píše:
zuzka.mamka píše:
já jdu také rovnou do hola, jednou jsem si tam pěstovala na přání čárku, ale s tím moc práce:-DDkdyž vidím co kolikrát sedí v čekárně, tak se nemám za co stydět:-D

To urcite ne,ale Zuzka.mamka se nejsis povazuje za nejkrasnejsi :mrgreen: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10683
5.4.11 18:08

tak já se holím úplně a extra před návštěvou gynekologa, tam bych zarostlá nešla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15054
5.4.11 18:09
Aghata píše:
zuzka.mamka píše:
:lol: :lol: :lol: jsem se takhle už dlouho nezasmála.....jinak já nechávám šiřší proužek :palec:

Příspěvek upraven 05.04.11 v 18:12

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní

tak me holil v tehotenstvi manzel ted obcas taky misto predehry jakou carku mate namysli?:D tu jsem jeste nezkousela

• Citovat
  • Upravit
10052
Aghata píše:
zuzka.mamka píše:

jojo, my se slíkáme před dveřma

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.4.11 18:11

Úplně. Manželovi se to líbí a já kvůli hygieně, cítím se mnohem líp, zvlášť při menstruaci (a krom toho mám celoročně trochu výtok). A jak to člověk jednou udělá a pak se mu třeba nechce, tak stejně ta určitá fáze růstu, kdy to svědí jako sviňa, ho donutí to shodit zas :-D

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová