Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Při uplně první navštěvě gynďaře se mě mudr-mladý- zeptal,jestli už byl kocour v troubě
A já nevěděla co to znamená,tak jsem čuměla jak puk,rudá jak rajče a nevěděla o co go
Jinak taky nechávám pruh a když se mi nechce holit půl hodiny,tak to sjedu všechno.Neoholená bych se nikdy neukázala ani před manžou
![]()
Katka86 píše:
Při uplně první navštěvě gynďaře se mě mudr-mladý- zeptal,jestli už byl kocour v troubě![]()
![]()
A já nevěděla co to znamená,tak jsem čuměla jak puk,rudá jak rajče a nevěděla o co go
Jinak taky nechávám pruh a když se mi nechce holit půl hodiny,tak to sjedu všechno.Neoholená bych se nikdy neukázala ani před manžou
![]()
Katka86 píše:
Při uplně první navštěvě gynďaře se mě mudr-mladý- zeptal,jestli už byl kocour v troubě![]()
![]()
![]()
co to bylo za doktora? ![]()
zuzka.mamka píše:
já jdu také rovnou do hola, jednou jsem si tam pěstovala na přání čárku, ale s tím moc práce:-DDkdyž vidím co kolikrát sedí v čekárně, tak se nemám za co stydět:-D
Kvuli gynekologovi bych tohle vubec neresila.Ale ja se holim hlavne kvuli sobe uplne dohola,citim se tak velmi dobre a navic to je hygienicke.
Zuzi, to jako fakt? Svlíkáte se před dveřma v čekárně?? ![]()
Tak u gyndaře mi to přijde vždycky blbý, se stydim za cokoli
Jinak být mnou, tak se neholim vůbec, protože první den OK, ale druhý den k zbláznění, příšerně to svědí a kouše a pak píchá a nevím čím vším bych si to měla namazat. Jinak dohola úplně ne, to se tomu mýmu nelíbí, si prej připadá jak kdyby spal s nějakou pod 15.
Anonymní píše: Úzký trojúhelník, zastřižený na krátký vlas![]()
![]()
tak nějak to mám taky ![]()