Vodafone - volali Vám také?

11502
5.4.11 18:08

Vodafone - volali Vám také?

Ahoj, nevím jestli jsem neudělala kravinu. Nevím kde vzali mé číslo, ale o co jde, mám Eurotel, teď už telefonicu na kredit, který moc často nedobíjim, zkrátka nemam potřebu volat nebo posílat sms, když mi někdo něco chce, tak ať si zavolá. No samozřejmě jsem to zvedla a nabídka nějaký karty od Vodafonu, nehodlám ji využít, ale nedali se odbýt a tak jsem souhlasila se zasláním, ovšem na poště si nic vyzvedávat nehodlám a další telefonáty už vůbec. Měla jsem kdysi Oskara, ale karta propadla, protože nikde nebyl signál a moje číslo jsem nikde neudávala. Využil jste někdo tuto nabídku? Co mě čeká? Doufám, že ne nějaký placení a nebo změna čísla přesměrováním na zmíněný vodafon. Docela dost mi do toho kecalo dítě, takže jsem rozuměla každé páté slovo akorát vím, že tam nabízeli 50 smsek za 60,– a já nevim co ještě, takže bych nerada naletěla a dožadovala se zpětného napravení. Děkuju za vaše reakce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
219
5.4.11 18:25

Vyplňovala si po telefonu s operátorem nějakou smlouvu??
Tohle většinou nejsou zaměstnanci vodafonu, ale nějaké externí firmy, která pro ně pracuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2566
5.4.11 18:26

Ahoj, my teda máme T-mob. a otravuje někdo neustále. :cert:
Pokud nikde nic nepodepíšeš, buď v klidu.
Zvláště pokud Tě lanařil jiný operátor.
U toho našeho se mi už bohuž.stalo, že přesně situace jakou jsi popsala- doma blázinec a oni něco vnucují- pak mi k mému tarifu přidali nějakou super vychytanou službu navíc, ale vše jde zrušit.
Na poště nic nevyzvedávej, nic nepodepisuj a buď :dance: .
:mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8petule8
5.4.11 18:28

Pokud jsi někdy u Vodafonu byla, tak oni mohou archivovat tvé číslo pro reklamní účely myslím pořád (pokud jim to nezakážeš, pak ho mohou archivovat jen tři roky, ale nesmí ti volat). Já tohle řeším furt dokola u tmobilu, volaj mi 1-2× za týden, už mi to leze na mozek :zed:

Jinak si zkus zavolat na tu jejich linku (tuším že by měla být bezplatná) a zjisti si o co jde. Je to lepší než to pak dlouze řešit… :nevim:

• Citovat
  • Upravit
11502
5.4.11 18:29

Linolo: říkal, že je to bez smlouvy, to jsem ještě rozuměla, takže jsem nic nevyplňovala a podepisovat taky nic nehodlám,

ach jo, že si nedaj pokoj, takhle otravovat lidi a ještě v podvečer. Prý mi má volat ještě nějaký nadřízený, takže to zvedat už opravdu nebudu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8petule8
5.4.11 18:30

Jo ještě k tomu že „pokud nic nepodepíšeš můžeš být v klidu“ - úplně to neplatí. Před měsícem mi přišlo od české pojištovny něco, co se tvářilo jako upomínka, ale byla to nabídka. Zaplatila jsem dlužnou částku a zpětně zjistila že jsem si tím převodem peněz sjednala smlouvu. Následně jsem se v zákoně dočetla, že je možné uzavřít smlouvu bez podpisu, stačí k tomu převod peněz…

• Citovat
  • Upravit
219
5.4.11 18:34
Pettulle píše:
Linolo: říkal, že je to bez smlouvy, to jsem ještě rozuměla, takže jsem nic nevyplňovala a podepisovat taky nic nehodlám,ach jo, že si nedaj pokoj, takhle otravovat lidi a ještě v podvečer. Prý mi má volat ještě nějaký nadřízený, takže to zvedat už opravdu nebudu.

V tom případě bych to ani moc neřešila. Zásilku jen prostě nepřebírej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11502
5.4.11 18:39

Petul, mě ale volali na O2 číslo, to Oskarový už je propadlý snad 9 let. Od O2 mi nikdo nevolá, to si volám já když něco potřebuju. Takže tohle jsem u vodafonu nikde neuváděla a navíc jsem ho v tý době co jsem měla Oskara neměla.

Říkal mi, že jsem se registrovala na jejich stránkách. Jenže já na jejich stránkách nikdy nebyla, taky proč, neměla jsem potřebu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2566
5.4.11 18:47
8petule8 píše:
Jo ještě k tomu že „pokud nic nepodepíšeš můžeš být v klidu“ - úplně to neplatí. Před měsícem mi přišlo od české pojištovny něco, co se tvářilo jako upomínka, ale byla to nabídka. Zaplatila jsem dlužnou částku a zpětně zjistila že jsem si tím převodem peněz sjednala smlouvu. Následně jsem se v zákoně dočetla, že je možné uzavřít smlouvu bez podpisu, stačí k tomu převod peněz…

Tak tos mě dostala, nám pořád něco takového chodí, to jdu skouknout co jsme kde zaplatili a tímto se zaregistrovali, nebo podobně. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2566
5.4.11 18:50

No, jo, teď mi docvaklo- mužskému chodí tímto způsobem nějaké žiletky a holení- kdysi kdosi volal, že pošle zkušební vzorek, následně jestli jsme spokojení, tak nám nabídli super cenu a teď to chtěl chlap zrušit a prý nemůže, že se odběrem a zaplacením zboží zavázal k asi ročnímu odběru?? :cert: To je asi ono. :-?
Zakladatelce se omlouvám- tohle bylo mimo řeč.

Příspěvek upraven 05.04.11 v 18:52

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tattiana
5.4.11 18:52

:cert: no nám už taky 2× přišlo z české poj. že máme smlouvu na to a na to… celé vyplněné a taky s částkou k zaplacení… :cert:

Tak na to taky pozor!!! Zaplatíš a máš smlouvu (nechtěnou) to nechápu jak to můžou povolit takovéto jednání :zed:

• Citovat
  • Upravit
11502
5.4.11 18:56

Takže nepodepisovat, nepřebírat, neplatit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
219
Pettulle píše:
Petul, mě ale volali na O2 číslo, to Oskarový už je propadlý snad 9 let. Od O2 mi nikdo nevolá, to si volám já když něco potřebuju. Takže tohle jsem u vodafonu nikde neuváděla a navíc jsem ho v tý době co jsem měla Oskara neměla.Říkal mi, že jsem se registrovala na jejich stránkách. Jenže já na jejich stránkách nikdy nebyla, taky proč, neměla jsem potřebu.

to je strategický th,aby oduvodnili, kde vzali číslo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
219
Pettulle píše:
Petul, mě ale volali na O2 číslo, to Oskarový už je propadlý snad 9 let. Od O2 mi nikdo nevolá, to si volám já když něco potřebuju. Takže tohle jsem u vodafonu nikde neuváděla a navíc jsem ho v tý době co jsem měla Oskara neměla.Říkal mi, že jsem se registrovala na jejich stránkách. Jenže já na jejich stránkách nikdy nebyla, taky proč, neměla jsem potřebu.

to je strategický th,aby oduvodnili, kde vzali číslo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3412
5.4.11 19:12

To čumím 8-o
S tím se setkávám prvně, aby vodafone měl zapotřebí takto lanařit lidi, myslela jsem, že tohle je jen práce O2 a T-mobilu (těm řeknu jednoduše Polibte mi prdel, nemám zájem, sbohem a zavěsím)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová