Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
já počítám že mi ještě zítra zavolají, tak to odvolám, protože to fakt nechci. Navíc se mě pán ptal jestli tu kartu aktivuju až ji převezmu, tak jsem mu řekla, že pravděpodobně ne, ale stejně řek, že mi to pošle.
Když mi říkají - copak vy nechcete ušetřit?
Tak říkám - ne, já už nevím co bych těma penězma potom dělala
![]()
Nedávno z vodafone volali (já si tam přes jejich bránu udělala 3 měsíce sms zadarmo, takže to zkoušeli na sms tarif), ale prostě mi nenabídl nic výhodného. takže jsem po 12 min hovoru řekla, že se sice snaží hezky, ale pořád to pro mě není výhodný a nic lepšího mi nenabídli.
Pettulle píše:
hkac, tys mě asi špatně četla, já psala, že jsem říkala, že to nechci a dítě slyšel určitě taky, protože byl přímo u telefonu a několikrát jsem mu to říkala a i několikrát jsem mu říkala, že jsem mu nerozuměla.
četla jsem dobře - tohle je z tvého prvního příspěvku:
Pettulle píše:
a tak jsem souhlasila se zasláním
Jako já chápu, že bývají neodbytní a že není příjemé je odpálkovat. Ale myslím si, že když je necháš, budou otravovat později zas. Nám volávali i několikrát týdně, párkrát jsem jim řekla, že fakt nemám zájem, že pokud něco budu chtít, najdu si to na netu, a pokud to tam nemají, tak že po telefonu nic nerozhodnu, a od té doby volají jen výjimečně - s obzvláště „výhodnými“ nabídkami
.
Tak mi volali ještě včera ráno, jenže jsem neměla čas, protože jsem přebalovala malýho a ještě jak na potvoru se mi roztrhla plína, tak jsem mu řekla, že ať nic neposílaj, že nemam čas ani zájem, stačil jen říct, jestli může zavolat později, což jsem řekla nashledanou a zavěsila, zavolal ještě jednou, ale to jsem opravdu nevzala, protože jsem neměla volný ruce a kvůli nim se fakt nepřetrhnu, takže to vypadá, že zatim dali pokoj a snad nic nepošlou.
Ano souhlasila jsem, abych od nich měla klid. Já bych tohle dělat nemohla, vtírat se někomu, kdyby mi někdo, řekl, že nemá zájem, tak ho dál nebudu otravovat ani lanařit, jako je mi jasný, že jsou za to placený, ale taky na to musej mít povahu, což já nemam a bejt milá a nekomprimisní, to asi dohromady být nedokážu ![]()
Pettulle píše:
Ano souhlasila jsem, abych od nich měla klid. Já bych tohle dělat nemohla, vtírat se někomu, kdyby mi někdo, řekl, že nemá zájem, tak ho dál nebudu otravovat ani lanařit, jako je mi jasný, že jsou za to placený, ale taky na to musej mít povahu, což já nemam a bejt milá a nekomprimisní, to asi dohromady být nedokážu
Přesně tak, taky bych tohle dělat nemohla, nevydělala bych si ani na bačkory
. Mysllím, žes to vyřešila nejlíp, jak jsi mohla. Pokud ti volal ten samý člověk a nepochopil, že to fakt nechceš, tak pak ať si to klidně na svoje náklady pošle, žejo.. ![]()