Vodafone - volali Vám také?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1751
5.4.11 19:18

Nezvedat telefony nic neřeší, když mi někdo takový zavolá, tak v klidu řeknu, že děkuju, ale že nemám zájem. Ještě nikdy se mi nestalo, že by byl někdo vlezlej, slušně se se mnou pokaždý rozloučej a je vymalováno. :wink:

Takže radím telefon zvednout, říct, že sis to rozmyslela a že nemáš zájem. Slušně se rozloučit a sbohem, nic těžkýho to není. 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tattiana
5.4.11 19:24
Sunnyside píše:
Nezvedat telefony nic neřeší, když mi někdo takový zavolá, tak v klidu řeknu, že děkuju, ale že nemám zájem. Ještě nikdy se mi nestalo, že by byl někdo vlezlej, slušně se se mnou pokaždý rozloučej a je vymalováno. :wink:Takže radím telefon zvednout, říct, že sis to rozmyslela a že nemáš zájem. Slušně se rozloučit a sbohem, nic těžkýho to není. 8-)

bohužel v té chvíli si na slušné rozloučení ani nevzpomenu a takhle na dálku se to pěkně radí …
Navíc oni teda i vlezlí bývají, a přidávají další a další důvody proč podlehnout a další a další služby… Člověk pak zapomene hodně snadno na opatrnost a rozum mu nefunguje…

Navíc paní psala, že jí do toho žvatlalo dítě, tak rozuměla každému 5.slovu :wink: , takže jí plně chápu, stát se to opravdu může i sebeopatrnějšímu !!! :wink:

• Citovat
  • Upravit
219
5.4.11 19:37

Znám i ze strany toho volajícího (operátora).
A jak mě vytočilo,když smlouva byla sepsaná, ověřená sekretářkou, potvrzená ano přijedte, PPl kurýr ji vezl na podpis a pak dotyčný nepodepsal, nezvedal mobil, první doručení, druhé…nic…
Nechápala jsem, proč, když to nechtějí, neřeknou to rovnou.
Stálo mě to čas, telefon, peníze za kurýry.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
5.4.11 19:51

Ahoj. Tak já teda nechápu, proč jsi souhlasila s posláním, když už předem víš, že to nevyzvedneš. :nevim:

Taky mi občas někdo zavolá a bývá hodně vlezlý, ale když něco nechci, tak nemlžím, páč jednak vím, že mi pak tím spíš nedají pokoj a jednak pak nechci řešit, co dělat, když mi přijde něco, co nechci.

Když nemám zrovna čas nebo mi u ucha vřeští dítě, slušně se omluvím, že nemám čas, mám nemocné dítě atp. Většinou bývá reakce, že zavolají později a na to jim říkám, že to nemá smysl, že jsem si nic neobjednala a nic nechci. A rozhodně nepatřím mezi průbojné lidi. Ale tohle jsem se naučila.

Nedávno mi takhle volala paní, představila se mj jako nějaká pojišťovna (moc jsem jí nerozuměla, páč mi u ucha vřeštěla Maruška, ale slovo pojišťovna jsem slyšela dost jasně). Tak jsem jí řekla, že jestli mi chce nabídnout nějaký produkt, že nemám zájem. Paní mi odpověděla velmi nepříjemným (až bych řekla naštvaným) tónem, že není z žádné pojišťovny, ale já si trvala na svém, že nemám zájem, že nemám čas a že nechci, aby mi znovu volala.

Já si teda myslím, že nejlepší řešení (a nejférovější) by bylo případný telefon zvednout a říct, že nemáš zájem. Popř. si to v klidu vyslechnout, o co jde a třeba se zeptat, jestli se třeba na netu nedají najít podrobnější informace, že takhle po telefonu se nechceš k ničemu zavazovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
5.4.11 19:54

A ještě dodám, že pokud o něčem uvažuju (většinou jde o UPC produkt, který se tváří velmi výhodně a samozřejmě jde změnit po telefonu), tak říkám, že se musím poradit s manželem, že nic nebudu rozhodovat sama. Jednak tomu manžel víc rozumí a jednak si tím vezmu čas na rozmyšlenou. Nebo jim řeknu, ať zavolají rovnou jemu (jeho číslo mají taky).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
papu
5.4.11 20:04

Já teda většinou vyslechnu, položím pár podrobných otázek a pak vysvětlím, proč to pro mě není výhodné.
Případně řeknu, že si info dohledám na netu, ale po telefonu nechci nic objednávat.
Když už to máš objednané a přijde ti to, tak bych to třeba vyzvedla, koukla co tam je, jaké podmínky a pokud by se mi to nezdálo, tak bych poslala zpět a nějakým výpovědním dopisem.

• Citovat
  • Upravit
17226
5.4.11 20:13

Ahoj, mně zase volají z O2(jsem u Vodafonu), a nabízejí mi jejich produkty. Nevím, kde vzali mé číslo :nevim: Možná jsem podepsáním smlouvy u Vodafonu dala souhlas používat mé číslo i u jiných firem :think: V první větě slušně odmítnu. POkud následuje otázka, zda může zavolat později, tak řeknu, že nemám o nic zájem. Většinou se ještě ptají, kolik platím u stávající společnosti, tak to odpovídám rázně, že jim do toho opravdu nic není :cert:
Vždy říkám, že bez přečtení nabídky na papíře nic slibovat a obejdnávat nebudu, at mi řeknou, kde to na jejich stránkách najdu :wink:
Zakladatelko, raději nic nepřebírej nebo se mrkni na jejich stránkách, co ti to za produkt nabízeli a zda je možnost to někde zrušit :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2566
5.4.11 20:14
Linola píše:
Znám i ze strany toho volajícího (operátora).
A jak mě vytočilo,když smlouva byla sepsaná, ověřená sekretářkou, potvrzená ano přijedte, PPl kurýr ji vezl na podpis a pak dotyčný nepodepsal, nezvedal mobil, první doručení, druhé…nic…
Nechápala jsem, proč, když to nechtějí, neřeknou to rovnou.
Stálo mě to čas, telefon, peníze za kurýry.....

Tak na to já Ti odpovím: manželovi volal kdosi z T-mobilu, že mu nabízí výhodnější smlouvu, vyslechl si podmínky a domluvili se na nezávazném poslání smlouvy kurýrem.
Kurýr přijel a hned podepiště to- manžel si to chtěl přečíst a on, že strašně spěchá, tak manžel ať mu to tam nechá, že si to prostuduje a pošle zpět. To prý nesmějí, tak manžel trval na tom, že si to CHCE přečíst, no tak znechucený a otrávený výraz toho kurýra bych Vám přála vidět.
Nakonec v té smlouvě byly úplně jiné podmínky než slibovali po telefonu. :cert: :cert:
Předevčírem totéž- pro změnu z O2. :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
219
5.4.11 20:23

Kde berou čísla vysvětlím uplně jednoduše.
Poskytovatelé telefonních služeb je jednoduše prodávají (naoko legalně)firmám, které pro ně ekterně pracují

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1751
5.4.11 20:51
ivik21 píše:
Sunnyside píše:
Nezvedat telefony nic neřeší, když mi někdo takový zavolá, tak v klidu řeknu, že děkuju, ale že nemám zájem. Ještě nikdy se mi nestalo, že by byl někdo vlezlej, slušně se se mnou pokaždý rozloučej a je vymalováno. :wink:Takže radím telefon zvednout, říct, že sis to rozmyslela a že nemáš zájem. Slušně se rozloučit a sbohem, nic těžkýho to není. 8-)

bohužel v té chvíli si na slušné rozloučení ani nevzpomenu a takhle na dálku se to pěkně radí …
Navíc oni teda i vlezlí bývají, a přidávají další a další důvody proč podlehnout a další a další služby… Člověk pak zapomene hodně snadno na opatrnost a rozum mu nefunguje…

Navíc paní psala, že jí do toho žvatlalo dítě, tak rozuměla každému 5.slovu :wink: , takže jí plně chápu, stát se to opravdu může i sebeopatrnějšímu !!! :wink:

Iviku,
zklidni se, psala jsem, jak to dělám já. Taky mi do těchto telefonních nabídek ječí dvě děti, ale když se s tím otravou na druhém konci nebavíš (já je nenechám ani doříct) a rázně ale klidně řeknu, že nemám zájem, tak se pokaždý jen rozloučí a mám klid.

Stát se to samozřejmě může, že podlehneš, taky jsem se jednou nechala ukecat na super holící strojky, který byly fakt super, jen neholily :mrgreen: , ale právě od tý doby odmítám veškeré telefonní nabídky, i kdyby byly sebelepší. Co potřebuju, to si sama objednám, že jo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17226
5.4.11 21:20
Linola píše:
Kde berou čísla vysvětlím uplně jednoduše.
Poskytovatelé telefonních služeb je jednoduše prodávají (naoko legalně)firmám, které pro ně ekterně pracují

A mohu si někde ztěžovat, že si nepřeji, aby mě otravovali každých 14dní :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11502
5.4.11 21:39
Sunnyside píše:

Sunny, ale já jim řikala, že nemam zájem a to několikrát, jenže on furt otravoval a přesně jak píše ivik, přidávaj další argumenty proč ano a člověk aby byl slušnej, tak nezavěsí, takže ukecávaj a ukecávaj až člověk podlehne. Navíc mi ještě volali v půl 8 :cert: člověk má plno práce s dítětem v tu dobu a oni otravujou, takže jsem to nezvedla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11502
5.4.11 21:44
hkac píše:
Ahoj. Tak já teda nechápu, proč jsi souhlasila s posláním, když už předem víš, že to nevyzvedneš. :nevim:

Taky mi občas někdo zavolá a bývá hodně vlezlý, ale když něco nechci, tak nemlžím, páč jednak vím, že mi pak tím spíš nedají pokoj a jednak pak nechci řešit, co dělat, když mi přijde něco, co nechci.

Když nemám zrovna čas nebo mi u ucha vřeští dítě, slušně se omluvím, že nemám čas, mám nemocné dítě atp. Většinou bývá reakce, že zavolají později a na to jim říkám, že to nemá smysl, že jsem si nic neobjednala a nic nechci. A rozhodně nepatřím mezi průbojné lidi. Ale tohle jsem se naučila.

Nedávno mi takhle volala paní, představila se mj jako nějaká pojišťovna (moc jsem jí nerozuměla, páč mi u ucha vřeštěla Maruška, ale slovo pojišťovna jsem slyšela dost jasně). Tak jsem jí řekla, že jestli mi chce nabídnout nějaký produkt, že nemám zájem. Paní mi odpověděla velmi nepříjemným (až bych řekla naštvaným) tónem, že není z žádné pojišťovny, ale já si trvala na svém, že nemám zájem, že nemám čas a že nechci, aby mi znovu volala.

Já si teda myslím, že nejlepší řešení (a nejférovější) by bylo případný telefon zvednout a říct, že nemáš zájem. Popř. si to v klidu vyslechnout, o co jde a třeba se zeptat, jestli se třeba na netu nedají najít podrobnější informace, že takhle po telefonu se nechceš k ničemu zavazovat.

hkac, tys mě asi špatně četla, já psala, že jsem říkala, že to nechci a dítě slyšel určitě taky, protože byl přímo u telefonu a několikrát jsem mu to říkala a i několikrát jsem mu říkala, že jsem mu nerozuměla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11502
5.4.11 21:47
papu píše:
Já teda většinou vyslechnu, položím pár podrobných otázek a pak vysvětlím, proč to pro mě není výhodné.
Případně řeknu, že si info dohledám na netu, ale po telefonu nechci nic objednávat.
Když už to máš objednané a přijde ti to, tak bych to třeba vyzvedla, koukla co tam je, jaké podmínky a pokud by se mi to nezdálo, tak bych poslala zpět a nějakým výpovědním dopisem.

Já jsem mu řikala, že skoro nevolám, nepíšu, že nic nechci, ale on mě pořád ukecával a že je to zdarma atd. Řekla jsem mu, že mám kredit 200,– na půl roku, což pravda nebyla, protože ho mam tak na 2-3 měsíce, ale to on neví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3337
5.4.11 21:48

Mně taky volali - chlap byl vtíravej jak pitralon :roll: Děti mi spali, tak jsem ho nechala vypovídat cca 15 minut než mi vymluvil díru do hlavy a když se nadechoval, že mi to asi po 10 zopakuje - řekla jsem mu, že nemám zájem. V tu ránu byl strašně nepříjemnej, že to se teda mám, když mám takových peněz, že nechci ušetřit 8-o 8-o 8-o
Ale můžu tě uklidnit - tou zásilkou bys vlastně předala souhlas k tomu, aby si tě vzali od O2 k Vodafonu - nic nepřebírej a zavolej jim na linku, že už nemáš zájem, ať nic neposílají :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová