Já + emimino = problém = vyčištění autíčka

• Fotoalbum (3)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
15054
7.1.11 16:18

já+emimino=problém

tak si tu tak zakládám diskuze a malej mi slezl z nočníku a hovňouse máme všude......oblečení už je v pračce,malej je vymydlenej,koberec vydrhnutej ALE-rozjezdil mi hovňouse autíčkem.....nejradši bych ho vyhodila ale bylo drahé na dálkové ovládání a teď nevím jak ho vyčistit,povrch v pohodě ale je na autíčku i plno těžko přístupných míst a nevím kde všude je mechanika která by se vodou mohla poškodit,takže babo raď.....leží v umyvadle a nevím jak do čištění,ach jooooo :cert: :zed: :roll: :oops: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1648
7.1.11 16:21

jezuskote, promiň ale :lol: :lol: :lol: , asi bych nechala na chlapovi, ti spíš prošťourají, aby nepoškodili mechaniku, sama bych se do toho asi nepustila, ten tvůj malej je šikovnej :lol: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15054
7.1.11 16:22

no jsem blbá :roll: kdyby si vzal jiný auto tak ho vyhodim,ale takhle :cert: jinak se omlouvám za takovou čuňárnu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26574
7.1.11 16:23

Promiň :hug: , ale to jsem se opravdu od srdce zasmála :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :oops: :oops:
Jak s autičkem mě nenapadá. Než jsem dočetla, že je drahé a na ovládaní, tak mne napadlo dát do kýble s vodou, což padá.
Takže asi čistit a čistit, dokud bude smrdět :dance:
Je to děsný, ale já se fakt musím chechtat :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: No uvidíme, kdy něco takového čeká mě :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1

to mi pripomina jeste u prvni dcery, kdyz jsem drepela u pocitace a ona mi v loznici rozmatlala vazenou rybi mast z lekarny - to byl smrad po celym byte - musela jsem sundat zaclony i zavesy - namatlala to po nich a pak jeste po parketach a posteli…

• Citovat
  • Upravit
23033

:palec: :lol: priste nechat dite s nocnikem v ohradce to auto jde rozebrat v gumovych chirurgickych rukavicich :D a pak normalne vycistit asi bych to udelala jarem a kartacem nebo stetkou na lahvicky:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1906
7.1.11 16:24

Tak nejdřív jsem se dost zasmála :mrgreen: , to se omlouvám, asi ti to k smíchu nepřijde, a k tomu autu, asii bych ho nenamáčela, to by fakt už asi nejezdilo, povrch vlhkou houbičkou, a kola taky, a ta záhyby bych asi zkoušela prohlídnout a vatovýma tyčinkama trochu vlkýma vyštourat tu nadílku. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1648
7.1.11 16:27

:lol: :mrgreen: no abych tě potěšila, mě to malá zvládla před dvěma lety s mluvícím poníkem Toníkem, měl celou hřívu a vše taky od…jenže do pračky jsem taky nemohla dát, aby se nepoškodila mechanika, tak jsme rozpárali a vyprali a pak zase sešili, ale je fakt, že už jsem ho dala až na skříň a dostala ho dolů až teď kdy jí byly 3 roky. Tenkrát jsem taky myslela, že se mnou švihne, měl to chudák i v samozavíracích očích :poblion: , takže jak vidím nejsem sama s dítkem šikulou :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
7.1.11 16:28

Chachá, tak to jsem ráda, že nejsem sama, kdo zažil HOVNOROR :mrgreen: Nám se jednou o víkendu stalo, že jsme si pěkně s přítelem přispali, Myšáka jsme nechali v ložnici hrát samotného - tenkrát ještě neuměl otevřít dveře a není tam nic, čím by si ublížil. No a najednou mě vzbudil pěknej smrádek, tak si říkám, no to bude síla, budu muset Míšu přebalit, pak otevřu jedno oko a vidím, že si Myšák sám sundal pyžámko, ba dokonce i plínu a hovňouse rozmazal kde se dalo - na hračkách, na zemi, naštěstí nemáme koberec ale plovoučku, na prostěradle a dokonce přítelovi ho rozmazal na vystrčené nohy z pod peřiny :mrgreen: . No chápete, on si toho vůbec při spaní nevšimnul :mrgreen: a pak ještě našlapal v chodbě a v koupelně, jak se šel osprchovat. No, měla jsem co dělat skoro celé sobotní dopoledne :poblion: :pocitac: :mrgreen:

Tak snad někdo poradí jak vyčistit autíčko :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12658
7.1.11 16:28

hehe no zasmiala som sa :-DD
ale k veci .. ak je to auticko na dialkac, tak bude isto zmontovane srobkami.. vyndat z nehu tu mechaniku a potom do kybla, ak by to neslo, tak vatove tycinky, stetec , hadrik a zabavka na vecer..ale podla mna by ta mechanika mala nejak ist vybrat takze to mi prijde ako najlepsie riesenie :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
7.1.11 16:30

Na autíčku na dálkové ovládání se mesmí namočit dráty a elektronika (přijímač rádiových vln a elektromotorky) a pak ještě kontakty baterií. Všechno ostatní je docela v pohodě. Ale asi bych na čištění různých záhybů použil vatové tyčinky (na čištění uší) namočené v ALPĚ. Ta i desinfikuje.
Mimochodem - tenhle pracovní „nástroj“ používají i opraváři počítačů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4823
7.1.11 16:30
Lowel píše:
jezuskote, promiň ale :lol: :lol: :lol: , asi bych nechala na chlapovi, ti spíš prošťourají, aby nepoškodili mechaniku, sama bych se do toho asi nepustila, ten tvůj malej je šikovnej :lol: :mavam:

Nevim, jak odolnyho ma zakladatelka chlapa, ale ten muj by to nedal :lol: :poblion: :lol:

Radu nemam, jen chci rict, ze me to teda taky pobavilo a rada se doctu nejaky typy, bo je dost mozne, ze za par mesicu budu mit stejny problem :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15054
7.1.11 16:35

uchošťoury tam nenarvu,můžu sem dát fotku??chlap se na to štítí sáhnout

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15054
7.1.11 16:38

tak já to pak smažu :oops: