Já + emimino = problém = vyčištění autíčka

• Fotoalbum (3)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1648
7.1.11 16:40

ajaj , chlap to neustojí, nic si z toho nedělej, ten můj taky neustál :poblion: :mrgreen: jen pak z dáli radil. jura má pravdu desinfekce alpou, nebo ústní vodou je nejlepší my pak použili ústní vodu, klidně sem tu fotku dej, otázka je jestli jura pohled přežije, my maminy jsme zvyklé :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15054
7.1.11 16:40
Lowel píše:
ajaj , chlap to neustojí, nic si z toho nedělej, ten můj taky neustál :poblion: :mrgreen: jen pak z dáli radil. jura má pravdu desinfekce alpou, nebo ústní vodou je nejlepší my pak použili ústní vodu, klidně sem tu fotku dej, otázka je jestli jura pohled přežije, my maminy jsme zvyklé :lol:

už je tam foto

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9094
7.1.11 16:41

Tak to mě upřímně rozesmálo, a storx Giny stejně tak :lol: Výborný holky, děkuju :potlesk:

No a co s autíčkem? Já bych asi rozebrala. Kryty a tak umejt můžeš, jen vnitřek nesmíš namočit a ten zase nebude po… že jo? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1648
7.1.11 16:44

tak kolečka ty půjdou, ale rozebrat tohle? To aby sisi dala fotku před sebe, a pak montovala zpět podle ní :think: , to je docela složité, nemyslím z venčí, ale určitě ve vnitř :-? , zlatej mechanickej poník.
Juro jak bys to rozebral? Asi první sundat ty stříbrný šroubky a pak černý ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1648
7.1.11 16:46

ten hlavní mechanizmus bude hádám to uprostřed, asi jako u počítače tam bych asi dávala pak bacha ať něco nevyskočí z mechaniky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1648
7.1.11 16:46

Jura omdlel :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7148
7.1.11 16:49

Já bych zkusila sirku obalit vatou.
Např na to kolečka by to mohlo klapnout podle dané foto :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
7.1.11 16:50

Tak to naštěstí ještě jde.mě se minule stalo taky něco co nechápuže sem tak blbá že sem to dopustila.Brečela sem pak celej den.

Smažim řízky a malej kouká na pohádku.Řízky se dělali pomalu a já sednu k emiminu.za chvilku Matyas říká já budu koukat,tak mu říkám to víš že jo koukej,ale nenapadlo mě že chce koukat na to jak se smaží řízky 8-o .Za chvilku řev mého chlapa stuj a já se otočím a vidim Matyase jak už tahá tu pánev za držadlo směrek k sobě.Naštěstí jak Zdeněk zařval tak to pustil a nestrhnul na sebe. :poblion: :roll: .
Běžela sem zvracet,brečela sem a celá sem se třásla.Už sem jednu popáleninu zažila (né u svého dítěte) a uplně sem dostala záchvat jak sem blbá a nezodpovědná.Nikdy se mi nic nastalo abych ohrozila malého.Sem dost svědomitá a hlavně s vařící vodou olejem si dávám strašnej pozor a dítě ani do kuchyně nesmí.Ach jo dodnes si to vyčítám,už je to asi 3 týdny :zed: :zed: :zed: :zed: Nestalo se nic,ale mohlo se stát …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
7.1.11 16:52

a podle fotek bych to nedala ani já :lol: ,chlap by umřel :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
7.1.11 16:54
Lowel píše:
:mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
7.1.11 16:55

Pokud je karosérie takhle jako skořepina, mělo by to být v pohodě. Obvykle podvozek ke karosérii drží jeden šroubek vepředu a jeden šroubek vzadu. Někdy se ty šroubky zdvojují. Po jejich vyšroubování a obrácení do „normální“ polohy vypadne podvozek s kolama a elektronikou směrem dolů. No a pak už můžeš udělat, co uznáš za vhodné…

Lowel, neomdlel jsem, zrovna jsem řešil svoje předky na „Genealogii“… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9094
7.1.11 16:58
Kamča.dalmatinka píše:
Lowel píše:
:mrgreen: :mrgreen:
:lol: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17226

Kruci, to smrdí až sem :mrgreen:
Já bych to taky zkusila vyčisti nějakou desinfekcí párátkem s omotanou vatou :think:
Držím palce :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1648

Kamčo, my koupili takovej ten kryt v Ikei, a vařím dodnes jen na zadních plotýnkách, prostě úchylka :roll: , hele to se stane, dopadlo to dobře, tak příště budeš dávat víc bacha :hug: .
Hele vždyť říkám Jura normálně omdlel :lol: , drahá polovička radí prý umýt jednu polovinu nakloněnou směrem dolů a až po zaschnutí umýt zase tu druhou aby to dovnitř nezateklo a prý hlavně nesušit na topení, ale na normálním vzduchu, ty mechaniky jsou citlivé i na fén a můžou zoxidovat. Nojo IT :roll: sám zkoukl a taky málem :mrgreen: zezelenal

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15054
7.1.11 16:59

jenže já potřebuji to kolečko dostat od mechaniky a u toho kolečka v tý černý nápravě už jsou drátky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová