Já + emimino = problém = vyčištění autíčka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
18305
7.1.11 17:03

Zkusil bych odšroubovat ty čtyři černé šroubky, které drží černou část podvozku k bílé karosérii. Ale bacha, aby nevystřelilo ven něco, co je na pružince a karosérie to shora přitlačuje… Toto prohlídnout škvírama ještě před odšroubováním. A taky před dalším rozebíráním zkusit stáhnout pneumatiku z disku kola směrem od podvozku ven..... Někdy bývají pneumatiky jen nasunuté. Pokud to nejde, tak se podívat po nějakém zajiš ťovacím šroubku atd. A to stejné s tím paprskovým diskem kola.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1648
7.1.11 17:03

no ne Juro, genealogie jo? Já dřív taky, ale už jsme se prošťourali až do 11. století a myslím si, že už dál to ani nešlo. hezkej koníček, ale děsně náročnej a to nejen na čas :palec:
jo ty šroubky, s těmi se oba dva shodnete, říkal to samý, herdek hoši kolik jste maminkám těch aut rozebrali? přiznejte se :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
7.1.11 17:06

Lowel, vzhledem k tomu, že psané slovo v Česku začíná v 11.století Kosmovou kronikou (Proglas a Kyjevské listy nepočítám za české texty), tak jste se hlouběji nemohli dostat ani teoreticky… Kruci, nejseš ty vzdálená příbuzná Přemyslovců…? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1318
7.1.11 17:07
dzarunka píše:
tak si tu tak zakládám diskuze a malej mi slezl z nočníku a hovňouse máme všude......oblečení už je v pračce,malej je vymydlenej,koberec vydrhnutej ALE-rozjezdil mi hovňouse autíčkem.....nejradši bych ho vyhodila ale bylo drahé na dálkové ovládání a teď nevím jak ho vyčistit,povrch v pohodě ale je na autíčku i plno těžko přístupných míst a nevím kde všude je mechanika která by se vodou mohla poškodit,takže babo raď.....leží v umyvadle a nevím jak do čištění,ach jooooo :cert: :zed: :roll: :oops: :nevim:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
7.1.11 17:08

Lowel, já nerozebírám, já konstruuju… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2769
7.1.11 17:11

ahojky mno tak mě napadlo co to tam nechat ztvrdnout a pak pouze vyštourat :mrgreen: …matlavé to nebude pořád :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1648
7.1.11 17:12

ne, ale kořeny jsou původně germánské šmrnclé angličany z jednoho loupeživého rodu, taky jsme koukali, zřícenina v Německu tam je ještě doteď, Přemyslovci to nééé to je na nás moc slovanská větev. To je má strana, Manžela byla taky známá větev otřela se o Rožmberky pracovně, ale je jich strašně moc, navíc se trousili po celé evropě, u nich je to 16. století a taky jsou šmrnclí germánama :mrgreen: , ale ti už zvládli i ty slovany :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
7.1.11 17:14

No Sylvi, to je nápad… ! :palec: Tak na tohle po noční šichtě fakt nepřijdu… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1648
7.1.11 17:15

Juro já vím, ale abys věděl jak dát dohromady, taky jsi musel občas rozebrat…kdybys viděl to pohřebiště počítačů a noťasů u nás, tak bys asi šel do vývrtky, drahoušek prý taky jen montuje :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1648
7.1.11 17:16

no nic jdu něco uklohnit k večeři jinak umřem hlady :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15054
7.1.11 17:16

tak jsem na miláčka vyrukovala s tím že je hrozně šikovnej a navečeří se,dá si kafe,možná panáka a zkusí vyndat jen ty paprsky-disky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2769
7.1.11 17:17
Jura007 píše:
No Sylvi, to je nápad… ! :palec: Tak na tohle po noční šichtě fakt nepřijdu… :zed:
RADŠI TOHO NECH.. :oops: .NEBO SI BUDOU MYSLET,ŽE SI TU NAVZÁJEM HONÍME TRIKO
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
7.1.11 17:19
Sylvajs píše:
Jura007 píše:
No Sylvi, to je nápad… ! :palec: Tak na tohle po noční šichtě fakt nepřijdu… :zed:
RADŠI TOHO NECH.. :oops: .NEBO SI BUDOU MYSLET,ŽE SI TU NAVZÁJEM HONÍME TRIKO

Sylvi, já bych to nikomu nevyvracel… Ostatně, co jiného bylo třeba diskusní téma „Hudební vykopávky“? My, co už něco pamatujeme… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
7.1.11 17:34

nas malej ho.. vydoloval z pleny a namacel si do toho dudanka :lol: pak chtel zkusit i brachovo,a le to jsem zarazila :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tattiana
7.1.11 17:46

jizvíková - :mrgreen: šikovní chlapečci :pankac:

nám kdysi mladá slezla z nočníku a taky si patlala a patlala i po sobě a do pusinky a kolem dokola kam dosáhla, ale starší leporela letěla do koše a co šlo umýt, tak letělo do vaný s ní … ale natahovalo nás s mojim oba dva :poblion: :zed:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová