Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zkusil bych odšroubovat ty čtyři černé šroubky, které drží černou část podvozku k bílé karosérii. Ale bacha, aby nevystřelilo ven něco, co je na pružince a karosérie to shora přitlačuje… Toto prohlídnout škvírama ještě před odšroubováním. A taky před dalším rozebíráním zkusit stáhnout pneumatiku z disku kola směrem od podvozku ven..... Někdy bývají pneumatiky jen nasunuté. Pokud to nejde, tak se podívat po nějakém zajiš ťovacím šroubku atd. A to stejné s tím paprskovým diskem kola.
no ne Juro, genealogie jo? Já dřív taky, ale už jsme se prošťourali až do 11. století a myslím si, že už dál to ani nešlo. hezkej koníček, ale děsně náročnej a to nejen na čas ![]()
jo ty šroubky, s těmi se oba dva shodnete, říkal to samý, herdek hoši kolik jste maminkám těch aut rozebrali? přiznejte se ![]()
Lowel, vzhledem k tomu, že psané slovo v Česku začíná v 11.století Kosmovou kronikou (Proglas a Kyjevské listy nepočítám za české texty), tak jste se hlouběji nemohli dostat ani teoreticky… Kruci, nejseš ty vzdálená příbuzná Přemyslovců…? ![]()
dzarunka píše:
tak si tu tak zakládám diskuze a malej mi slezl z nočníku a hovňouse máme všude......oblečení už je v pračce,malej je vymydlenej,koberec vydrhnutej ALE-rozjezdil mi hovňouse autíčkem.....nejradši bych ho vyhodila ale bylo drahé na dálkové ovládání a teď nevím jak ho vyčistit,povrch v pohodě ale je na autíčku i plno těžko přístupných míst a nevím kde všude je mechanika která by se vodou mohla poškodit,takže babo raď.....leží v umyvadle a nevím jak do čištění,ach jooooo![]()
![]()
![]()
![]()
ahojky mno tak mě napadlo co to tam nechat ztvrdnout a pak pouze vyštourat
…matlavé to nebude pořád ![]()
ne, ale kořeny jsou původně germánské šmrnclé angličany z jednoho loupeživého rodu, taky jsme koukali, zřícenina v Německu tam je ještě doteď, Přemyslovci to nééé to je na nás moc slovanská větev. To je má strana, Manžela byla taky známá větev otřela se o Rožmberky pracovně, ale je jich strašně moc, navíc se trousili po celé evropě, u nich je to 16. století a taky jsou šmrnclí germánama
, ale ti už zvládli i ty slovany ![]()
No Sylvi, to je nápad… !
Tak na tohle po noční šichtě fakt nepřijdu… ![]()
Juro já vím, ale abys věděl jak dát dohromady, taky jsi musel občas rozebrat…kdybys viděl to pohřebiště počítačů a noťasů u nás, tak bys asi šel do vývrtky, drahoušek prý taky jen montuje ![]()
tak jsem na miláčka vyrukovala s tím že je hrozně šikovnej a navečeří se,dá si kafe,možná panáka a zkusí vyndat jen ty paprsky-disky ![]()
Jura007 píše:RADŠI TOHO NECH..
No Sylvi, to je nápad… !Tak na tohle po noční šichtě fakt nepřijdu…
Sylvajs píše:Jura007 píše:RADŠI TOHO NECH..
No Sylvi, to je nápad… !Tak na tohle po noční šichtě fakt nepřijdu…
.NEBO SI BUDOU MYSLET,ŽE SI TU NAVZÁJEM HONÍME TRIKO
Sylvi, já bych to nikomu nevyvracel… Ostatně, co jiného bylo třeba diskusní téma „Hudební vykopávky“? My, co už něco pamatujeme… ![]()
nas malej ho.. vydoloval z pleny a namacel si do toho dudanka
pak chtel zkusit i brachovo,a le to jsem zarazila ![]()
jizvíková -
šikovní chlapečci ![]()
nám kdysi mladá slezla z nočníku a taky si patlala a patlala i po sobě a do pusinky a kolem dokola kam dosáhla, ale starší leporela letěla do koše a co šlo umýt, tak letělo do vaný s ní … ale natahovalo nás s mojim oba dva
![]()