Jméno Hanelora

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
35593
7.1.21 15:12

Divný, připadá mi to jako Lenóra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pet p
7.1.21 15:14

To je zase snaha o extra jméno? :-( Jmenovat bych se tak nechtěla, asi jsem na to málo exot.

• Citovat
  • Upravit
56505
7.1.21 15:15

Hanelora nedávej, chudák holčička.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1827
7.1.21 15:16

Je zajímavé, ale moc se mi nelíbí, těžce se vyslovuje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4627
7.1.21 15:16

Takto v počeštěné variantě mi to zní jako nějaká škaredá pohlavní nemoc. Původní varianta OK, s tím problém nemám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148289
7.1.21 15:19

Hanelora vychází zřejmě od Hannelore, což je hebrejská složenina jmen Hana Eleonora…přijde mi to divný, nedala bych.
To bych spíš vybrala jedno z těch jmen Hana, Eleonora.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23729
7.1.21 15:22

Origo Hannelore je ok pro nemeckou starenku, holcickam se to uz nedava. Hanelora zni divne a napsany to taky vypada divne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7354
7.1.21 15:32

Musela jsem jméno slabikovat…
Připomíná film Helimadoe a to asi nikdo nechce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
815
7.1.21 16:06

Ve mě to vyvolává představu německé selky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13197
7.1.21 16:10
@Tecumseh píše: …jestli se nechceš holčičce za něco pomstít, tak ji takové jméno fakt nedávej.
… a ty jsi kdo?… mas patent, co je hezke a co ne? to co se tobe nelibi, muze se libit jinemu, to ti nikdo nerekl?… proc by se mela sve holcicce mstit tim? tim ze ji da jmeno, ktere se nelibi nejakemu anonymous na netu?… autorka chtela znat, zda se libi, ci nelibi a ne nejake soudy anonymniho buhvikoho… :nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15129
7.1.21 16:13

Ne, nepřijde mi pěkné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1101
7.1.21 16:27

No nevím, vysloveně ošklivé snad není. Ale na poprvé jsem ho nevyslovila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
695
7.1.21 16:31

Mně se nelíbí. Jak na ni chcete volat? Jestli Hani, tak bych dala prostě Hanu. Pokud chcete být světoví, tak Hannu. Jestli máte ale nějakou návaznost na Německo, tak proč ne. Dala bych ale v základním tvaru Hannelore, když už to musí být. Mimochodem je to jedno z nejšílenějších jmen v ČR, co jsem kdy slyšela a to už jsem jich slyšela hodně :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1590
7.1.21 16:54

...

@markytka3 píše: … a ty jsi kdo?… mas patent, co je hezke a co ne? to co se tobe nelibi, muze se libit jinemu, to ti nikdo nerekl?… proc by se mela sve holcicce mstit tim? tim ze ji da jmeno, ktere se nelibi nejakemu anonymous na netu?… autorka chtela znat, zda se libi, ci nelibi a ne nejake soudy anonymniho buhvikoho… :nevim:

Bohužel musím na svých slovech trvat! Dát dceři jméno Hanelóra je fakt medvědí služba, uvědom si, že ta holka s tím bude muset žít celý život. Patent na to co je hezký a co ne nemám, každý to může vidět jinak, ale zakladatelka se ptala na názory, tak jsem tím svým také přispěl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13197
7.1.21 17:06
@Tecumseh píše:
Bohužel musím na svých slovech trvat! Dát dceři jméno Hanelóra je fakt medvědí služba, uvědom si, že ta holka s tím bude muset žít celý život. Patent na to co je hezký a co ne nemám, každý to může vidět jinak, ale zakladatelka se ptala na názory, tak jsem tím svým také přispěl.

ale ona chtela vedet libi, ci nelibi. nic vic. Pro mne by bylo treba mnohem lepsi nez se jmenovat Terezka, jako kazda treti holcicka v ulici. Me osobne to jmeno nijak neurazi (ostatne vidis, ze nejsem jedina), proto mi prijde autorku urazet mimo misu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze