Jméno Hanelora

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
801
7.1.21 17:06

Nelíbí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
300
7.1.21 17:09

Zni to jako nazev nejake vaginalni infekce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
334
7.1.21 17:11

Fakt hrozný jméno, kdes to vzala?

Toto bych dítěti nikdy nedala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
334
7.1.21 17:13

Na diskuzi jsem se mrkla, protože jsem si myslela, že je to jméno nějaké sekty… :mrgreen: :mrgreen: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1590
7.1.21 17:15
@markytka3 píše:
ale ona chtela vedet libi, ci nelibi. nic vic. Pro mne by bylo treba mnohem lepsi nez se jmenovat Terezka, jako kazda treti holcicka v ulici. Me osobne to jmeno nijak neurazi (ostatne vidis, ze nejsem jedina), proto mi prijde autorku urazet mimo misu…

Já nepsal, že se mi to jméno nelíbí, třeba u tetičky z Bavorska by bylo úplně v pohodě. Já autorku doufám neurazil, jen jsem vyjádřil svůj názor. Malé holce tady v Česku bych to jméno nedával. Jedině, že by měla nějaké echt německé přijmení. Ale zase co až se vdá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2650
7.1.21 17:15

Líbí, ale v původním německém tvaru. Taky jsem dceři dala německý tvar jména. Byl hezčí než český.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zlobivá_matka
7.1.21 17:23

A jak jí budete říkat? Tohle je typický český vysír. ání. Moje dcera se jmenuje například X, protože se nám to jméno líbilo a proto jí tak říkáme. Když na ní mám chuť žvatlat, říkám jí třeba koblížku.
Taková anglicky mluvící Marie, nebo španělská Maria to maj jasný a elegantní, ale v Česku bum a seš Mařka…
Takže pokud chceš říkat dceři Hanelora, pojmenuj ji tak, pokud chceš Hanku, dej Hanku.

• Citovat
  • Upravit
5585
7.1.21 17:28

Myslela jsem, že někdo hledá křestní jméno ke krkolomnému příjmení Hanelora, takže mně se vůbec nelíbí a ani mi to nepřijde jako křestní jméno, ale jako značka nějakýho výrobku, nebo možná přímo výrobce :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sahrazad1
7.1.21 17:38

Zni to jako Kunhuta, I kdyz to je aspon ceske. Nedavala bych to, leda byste byli Nemci.

• Citovat
  • Upravit
6180
7.1.21 18:35

Mně se moc líbí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148296
7.1.21 19:10
@sahrazad1 píše:
Zni to jako Kunhuta, I kdyz to je aspon ceske. Nedavala bych to, leda byste byli Nemci.

Není české :lol: je to z německého Kunigunda. Což teda Hanelora je vedle toho krásný jméno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8288
7.1.21 22:35

Lidi by to komolili. Ani já ho pořádně neřeknu, o takovém jméně bych nikdy neuvažovala. Ani hezké mi nepřijde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1063
7.1.21 22:43
@Anonymní píše:
Ahoj, co si myslíte o jménu Hanelora? Přijde vám pěkné?

Ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sahrazad1
8.1.21 08:43
@Anna766 píše:
Není české :lol: je to z německého Kunigunda. Což teda Hanelora je vedle toho krásný jméno.

Hergotkrucajselement! Sami Nemci tady! :D…oboje je priserny, no vazne.

• Citovat
  • Upravit
2962
8.1.21 09:32

Vůbec se mi nelíbí, to dítě to nebude umět ani vyslovit. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat