Jméno Hektor (Hector)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
810
27.12.19 09:13

Za mě lepší než další z řady Honzíků, ale je fakt, že to je jak pro zvíře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118
27.12.19 09:34

Zdravím taky za mnou přišel přítel že se mu líbí Hektor a ze by jsme mohli dát tohle jméno… mě to nějak moc nevadilo tak jsme to říkali dál a všichni se nám strašně smáli že to je příšerné že to se dává psům a že je to přehnané a úplně nám to zkazili a říkali že to je moc drsné a prostě zvířecí jméno 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15097
27.12.19 10:04

Hektor Klopotka by byl zajisté nepřehlédnutelný 8) :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32124
27.12.19 10:06

Já vidím psa…na Starém bělidle :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2033
27.12.19 10:22

Líbí se mi, ale v našem prostředí je to na mě moc velká divočina. Nedala bych.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61094
27.12.19 10:25

No pro me je to tak na stejny úrovni jako Viktor, takže nelíbí, ale kdyby ho nekdo dal, je mi to fuk :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61094
27.12.19 10:28
@Elliissaa píše:
Zdravím taky za mnou přišel přítel že se mu líbí Hektor a ze by jsme mohli dát tohle jméno… mě to nějak moc nevadilo tak jsme to říkali dál a všichni se nám strašně smáli že to je příšerné že to se dává psům a že je to přehnané a úplně nám to zkazili a říkali že to je moc drsné a prostě zvířecí jméno 8)

No a vem si kolik malych podvrataku se jmenuje filip, nebo nela.. Filipa znam i koně.. A kolik dětí to jmeno má :nevim: zadny zvíře hektora neznam :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
27.12.19 10:32

Tuším že Hector byl v Troji a byl to sekáč :palec: Ale v našich končinách bych ho dala akorát psovi, chlapci ne. Hector Kudláček, nic moc…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
27.12.19 10:32
@boball píše:
Hektor Klopotka by byl zajisté nepřehlédnutelný 8) :D
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
738
27.12.19 17:31

Pro zvíře pěkné, pro dítě blbé. Hekáčovi by se smáli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4341
27.12.19 18:22

No, je to hodně odvážné. Ale proč ne. Mě se třeba strašně líbí Orest

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.1.20 20:53
@Elliissaa píše:
Zdravím taky za mnou přišel přítel že se mu líbí Hektor a ze by jsme mohli dát tohle jméno… mě to nějak moc nevadilo tak jsme to říkali dál a všichni se nám strašně smáli že to je příšerné že to se dává psům a že je to přehnané a úplně nám to zkazili a říkali že to je moc drsné a prostě zvířecí jméno 8)

Jsme přece též živočichové, takže v čem jest problém? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pifinka
1.1.20 21:00

Jméno je to krásné, ale u nás se říká, že někdo smrdí jako Hektor, a jak někdo psal „Hekáč“ tak to je konec :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
14006
1.1.20 21:02
@Klopotkova píše:
Uz je to tady zase, sem tam přemýšlím nad jmény a zaujalo mě řecké jméno Hektor.
Líbí se mi, líbí se i vám?

Jako nikdy bych tak nepojmenovala dite :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.3.21 21:46
@Klopotkova píše:
Uz je to tady zase, sem tam přemýšlím nad jmény a zaujalo mě řecké jméno Hektor.
Líbí se mi, líbí se i vám?

Zdravím, jsem ráda ze se můžu zapojit do debaty a napsat ze jméno HEKTOR úplně miluju :srdce: :oops: :oops: :oops: dlouho se mi držel KRYŠTOF ale od tedy co jsem poznala přítele který ma rad historické filmy jsem mu řekla ze jsem si tohle jméno velice oblíbila jak z Tróji tak i jako fanda do Pirátů z Karibiku kde byl též hektor :lol: :lol: ted jsem na začátku těhotenství a este prave nevím co to bude,, :nevim: a je to k nevydrzeni čekat :think: :? :roll: ale právě bych nejradši chtěla cchlapečka když v tom mám jasno :dance: :dance: ale i když by to byla holčička (Karen, Norma, Norin, Lorin a plno další a stále nevím co bych vybrala :nevim: :lol: ) ale at je to co chce, hlavně at je to zdravé…a hlavně se nikdo nesmí nechat ovlivnit ostatními!!! :pocitac: :pocitac: :pocitac: když se prostě líbí tobě nezáleží co si o tom myslí ostatní ;) každému se líbit nemusí…hlavně ze se líbí oboum partnerům :hug: tak se měj te,,pa :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze