Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Za mě lepší než další z řady Honzíků, ale je fakt, že to je jak pro zvíře.
Zdravím taky za mnou přišel přítel že se mu líbí Hektor a ze by jsme mohli dát tohle jméno… mě to nějak moc nevadilo tak jsme to říkali dál a všichni se nám strašně smáli že to je příšerné že to se dává psům a že je to přehnané a úplně nám to zkazili a říkali že to je moc drsné a prostě zvířecí jméno ![]()
Líbí se mi, ale v našem prostředí je to na mě moc velká divočina. Nedala bych.
No pro me je to tak na stejny úrovni jako Viktor, takže nelíbí, ale kdyby ho nekdo dal, je mi to fuk ![]()
@Elliissaa píše:
Zdravím taky za mnou přišel přítel že se mu líbí Hektor a ze by jsme mohli dát tohle jméno… mě to nějak moc nevadilo tak jsme to říkali dál a všichni se nám strašně smáli že to je příšerné že to se dává psům a že je to přehnané a úplně nám to zkazili a říkali že to je moc drsné a prostě zvířecí jméno
No a vem si kolik malych podvrataku se jmenuje filip, nebo nela.. Filipa znam i koně.. A kolik dětí to jmeno má
zadny zvíře hektora neznam ![]()
Tuším že Hector byl v Troji a byl to sekáč
Ale v našich končinách bych ho dala akorát psovi, chlapci ne. Hector Kudláček, nic moc…
No, je to hodně odvážné. Ale proč ne. Mě se třeba strašně líbí Orest
@Elliissaa píše:
Zdravím taky za mnou přišel přítel že se mu líbí Hektor a ze by jsme mohli dát tohle jméno… mě to nějak moc nevadilo tak jsme to říkali dál a všichni se nám strašně smáli že to je příšerné že to se dává psům a že je to přehnané a úplně nám to zkazili a říkali že to je moc drsné a prostě zvířecí jméno
Jsme přece též živočichové, takže v čem jest problém? ![]()
Jméno je to krásné, ale u nás se říká, že někdo smrdí jako Hektor, a jak někdo psal „Hekáč“ tak to je konec
![]()
@Klopotkova píše:
Uz je to tady zase, sem tam přemýšlím nad jmény a zaujalo mě řecké jméno Hektor.
Líbí se mi, líbí se i vám?
Jako nikdy bych tak nepojmenovala dite ![]()
@Klopotkova píše:
Uz je to tady zase, sem tam přemýšlím nad jmény a zaujalo mě řecké jméno Hektor.
Líbí se mi, líbí se i vám?
Zdravím, jsem ráda ze se můžu zapojit do debaty a napsat ze jméno HEKTOR úplně miluju
dlouho se mi držel KRYŠTOF ale od tedy co jsem poznala přítele který ma rad historické filmy jsem mu řekla ze jsem si tohle jméno velice oblíbila jak z Tróji tak i jako fanda do Pirátů z Karibiku kde byl též hektor
ted jsem na začátku těhotenství a este prave nevím co to bude,,
a je to k nevydrzeni čekat
ale právě bych nejradši chtěla cchlapečka když v tom mám jasno
ale i když by to byla holčička (Karen, Norma, Norin, Lorin a plno další a stále nevím co bych vybrala
) ale at je to co chce, hlavně at je to zdravé…a hlavně se nikdo nesmí nechat ovlivnit ostatními!!!
když se prostě líbí tobě nezáleží co si o tom myslí ostatní
každému se líbit nemusí…hlavně ze se líbí oboum partnerům
tak se měj te,,pa ![]()