Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@Nerozhodná25 píše:
Zdravím, jsem ráda ze se můžu zapojit do debaty a napsat ze jméno HEKTOR úplně miluju![]()
![]()
![]()
dlouho se mi držel KRYŠTOF ale od tedy co jsem poznala přítele který ma rad historické filmy jsem mu řekla ze jsem si tohle jméno velice oblíbila jak z Tróji tak i jako fanda do Pirátů z Karibiku kde byl též hektor
![]()
ted jsem na začátku těhotenství a este prave nevím co to bude,,
a je to k nevydrzeni čekat
![]()
![]()
ale právě bych nejradši chtěla cchlapečka když v tom mám jasno
![]()
ale i když by to byla holčička (Karen, Norma, Norin, Lorin a plno další a stále nevím co bych vybrala
![]()
) ale at je to co chce, hlavně at je to zdravé…a hlavně se nikdo nesmí nechat ovlivnit ostatními!!!
![]()
![]()
když se prostě líbí tobě nezáleží co si o tom myslí ostatní
každému se líbit nemusí…hlavně ze se líbí oboum partnerům
tak se měj te,,pa
@Klopotkova píše:
Uz je to tady zase, sem tam přemýšlím nad jmény a zaujalo mě řecké jméno Hektor.
Líbí se mi, líbí se i vám?
Jestli myslíš pro psa, tak ano. Jestli pro dítě, tak nikoliv.
@Nerozhodná25
Hektor a Norma
to bych dítěti nedala a když jo, tak bych se hodně snazila ať z Hektora vyroste pořádný chlap. Ale Normu ne, ta Karen je lepší a úplně nej by byla česká Karin.
Ale máte pravdu, musí se líbit hlavně rodičům děťátka a v dnešní době je to už fuk, už nefrčí obyčejná jména.
Ty jo neznám nikoho kdo se tak jmenuje. Ale jméno je to zajímavé. Možná bych ale i přes to zvolila jiné. 🙂
Hektor (Hector) nedavaji v Recku, nejvic v Mexiku. Bydlela jsem 5 let v Texasu, tak to vim.