Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@slabikář Jachym je moc pekne
a jinak mate teda fajnove prijmeni ![]()
@wildcherry Matyášek je teď hoodně časté, že? My budeme mít asi Kristiana ![]()
@superandrysek píše:
@slabikář Jachym je moc peknea jinak mate teda fajnove prijmeni
No já vím, když jsem se s ním seznámila, tak mi to přišlo hodně směšné, pan Kapitán, ale už jsem si zvykla, ovšem každý se nad tím občas tak pousměje ![]()
@peta81 píše:
@slabikář rikam, ze ti ho budu desne zavidet!!!ja straaasne moc chtěla jachyma, ale chlapovi se nelíbilo…pry jachyme, hod ho do stroje
tak mame kompromis, jakuba, jako taky dobry, ale jachym je pro me bozi
jachym kapitan, nadhera
Mně se taky Jáchym moc líbí, chlap sice chvíli brblal taky… Jáchyme hoď ho do stroje, ale nakonec jsem ho ukecala…
@chcimimi píše:
@wildcherry Matyášek je teď hoodně časté, že? My budeme mít asi Kristiana
Kristián super, Matyášek je hodně populární jméno, mně se ale moc nelíbí.
@slabikář a uz jsi pani Kapitanova? mam kamarada a ten je zas prijmenim Cincibus ![]()
@superandrysek píše:
@slabikář a uz jsi pani Kapitanova? mam kamarada a ten je zas prijmenim Cincibus
Jo, necelý rok ![]()
To máš ještě v pohodě.. Ale chudák kamarádka měla prvního kluka s příjmením ZDISRAL pak to mezi nima neklaplo a byla ráda že se takového případného budoucího příjmení zbavila. Potom se vdala a je z ní paní Šukalová. Nikdo to sice před ní neřekne přímo na rovinu, ale.. A ted čekají chlapečka tak jsem zvědavá jaké dají jméno k příjmení Šukal. ![]()
@slabikář mě se taky Matyáš moc nelíbí, ale teď to hoodně frčí ![]()
@Kate1984 Zdisral? to existuje?
booože a to já „brečím“ nad svým příjmením a to je teda vcelku normální oproti Zdisral a Šukal..no ale tak co se dá dělat..
Mame Jachyma, 4.5 let a pro me je to porad nejkrasnejsi jmeno ![]()
Tady v Brně je přímo firma Potrusil, jezdí kolem nás dodávka s reklamou na upozornění na kvalitní Potrusilovi výrobky ![]()
@slabikář Myslím, že je to OK
Jáchyma jsem chtěla dát taky ale nakonec jsme si to rozmysleli a budeme mít Jonáše
![]()
Jáchym se mi moc líbí ![]()
Terezu fakt nemusím, ale každý má jiný vkus
Možná mi vadí proto, že jich je už hrozně moc. ![]()
ale Jáchym je super ![]()