Jméno Jáchym, pro holku Tereza, příjmení Kapitán

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
12067
20.3.14 15:38

@slabikář Jachym je moc pekne :palec: a jinak mate teda fajnove prijmeni :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7693
20.3.14 15:39

@wildcherry Matyášek je teď hoodně časté, že? My budeme mít asi Kristiana :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
slabikář
20.3.14 15:43
@superandrysek píše:
@slabikář Jachym je moc pekne :palec: a jinak mate teda fajnove prijmeni :pankac:

No já vím, když jsem se s ním seznámila, tak mi to přišlo hodně směšné, pan Kapitán, ale už jsem si zvykla, ovšem každý se nad tím občas tak pousměje :lol:

• Citovat
  • Upravit
slabikář
20.3.14 15:45
@peta81 píše:
@slabikář rikam, ze ti ho budu desne zavidet!!! :oops: ja straaasne moc chtěla jachyma, ale chlapovi se nelíbilo…pry jachyme, hod ho do stroje :cert: tak mame kompromis, jakuba, jako taky dobry, ale jachym je pro me bozi :srdce: jachym kapitan, nadhera :hug:

Mně se taky Jáchym moc líbí, chlap sice chvíli brblal taky… Jáchyme hoď ho do stroje, ale nakonec jsem ho ukecala…

• Citovat
  • Upravit
slabikář
20.3.14 15:46
@chcimimi píše:
@wildcherry Matyášek je teď hoodně časté, že? My budeme mít asi Kristiana :pankac:

Kristián super, Matyášek je hodně populární jméno, mně se ale moc nelíbí.

• Citovat
  • Upravit
12067
20.3.14 15:47

@slabikář a uz jsi pani Kapitanova? mam kamarada a ten je zas prijmenim Cincibus :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
slabikář
20.3.14 15:47

Jste taky Kapitánovi? :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
slabikář
20.3.14 15:48
@superandrysek píše:
@slabikář a uz jsi pani Kapitanova? mam kamarada a ten je zas prijmenim Cincibus :D

Jo, necelý rok :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
458

To máš ještě v pohodě.. Ale chudák kamarádka měla prvního kluka s příjmením ZDISRAL pak to mezi nima neklaplo a byla ráda že se takového případného budoucího příjmení zbavila. Potom se vdala a je z ní paní Šukalová. Nikdo to sice před ní neřekne přímo na rovinu, ale.. A ted čekají chlapečka tak jsem zvědavá jaké dají jméno k příjmení Šukal. :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7693

@slabikář mě se taky Matyáš moc nelíbí, ale teď to hoodně frčí :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7693
20.3.14 15:50

@Kate1984 Zdisral? to existuje? :think: booože a to já „brečím“ nad svým příjmením a to je teda vcelku normální oproti Zdisral a Šukal..no ale tak co se dá dělat..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3398
20.3.14 15:53

Mame Jachyma, 4.5 let a pro me je to porad nejkrasnejsi jmeno :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
458
20.3.14 15:53

Tady v Brně je přímo firma Potrusil, jezdí kolem nás dodávka s reklamou na upozornění na kvalitní Potrusilovi výrobky :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1248
20.3.14 16:04

@slabikář Myslím, že je to OK :palec: Jáchyma jsem chtěla dát taky ale nakonec jsme si to rozmysleli a budeme mít Jonáše :lol: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19078
20.3.14 16:05

Jáchym se mi moc líbí :palec:
Terezu fakt nemusím, ale každý má jiný vkus :) Možná mi vadí proto, že jich je už hrozně moc. :nevim:

ale Jáchym je super :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko