Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@Espe píše:
jen ho dej, ja si porad myslim, ze jsem nemohla vybrat lepe:) bude mit svatek v lete, to je taky pekne, znamena to tusim, ze Bohem vyvoleny, ac ateista, proste se mi to libi:)
Já jsem četla Bohem vyvýšen, já jsem taky ateista, prostě se mi to jméno líbí a hotovo.
@slabikář píše:
Jáchym a Jáchymek to je v pohodě, souhlasím s tebou, proč by měly být ještě další zdrobněliny. Hold někteří lidé si toto jméno pořád budou spojovat s Jáchyme, hoď ho do stroje, ale to samé by bylo, kdyby třeba ten film byl Martine, hoď ho do stroje, takže tak.Matylda není špatné, ale jak jí říkat Matylda, Maty, nic jiného mě nenapadá.
Souhlasis, ze nevis proc by mely byt u Jachyna dalsi zdrobneliny, ale nevis jak rikat Matylde? U te uz nechapes nebo jak?
Jinak teda Matylda ma zdr. milion : Maty, Mata, Matka, Tily, Tilda, Tilinka, Matinka, Matuska atd. Nemam hacky.
To jsou strašné zdrobněliny, nelíbí se mi ani jedna, proč tak docela hezké jméno prčit? například říkat malé Matyldě Matka
, tak to je moc, to radši žádné zdrobněliny nepoužívat a říkat jen Matylda.
@slabikář píše:
Jenže Martinů je moc, o to by ani nešlo a mně se to nelíbí. Jáchym je prostě srdcová záležitost. Pak bych si celý život vyčítala, že jsem ho nedala.
no kluka nech, ale holčičku změnň, co třeba taková nina ![]()
@slabikář píše:
To jsou strašné zdrobněliny, nelíbí se mi ani jedna, proč tak docela hezké jméno prčit? například říkat malé Matyldě Matka, tak to je moc, to radši žádné zdrobněliny nepoužívat a říkat jen Matylda.
Pisu, ze nemam hacky.
Nemyslim matka jako mama ale Mat HACEK ka. No me jen zarazilo, proc u Jachyma, ti staci rikat Jachyme, a u Matyldy nestaci Matylda.
@tumpach píše:
no kluka nech, ale holčičku změnň, co třeba taková nina
Ja bych nechala holku a zmenila kluka. Jachym se mi libi, ale kapitan jachym mi zni jak flaska lacneho alkoholu ![]()
@evill píše:
Ja bych nechala holku a zmenila kluka. Jachym se mi libi, ale kapitan jachym mi zni jak flaska lacneho alkoholu
no ja bych změnila oboje
, ale u kluka jí asi nepřesvědčíme mě se líbí např krystof kapitán
a holčička nina kapitánová
Jáchym je krásné jméno, kdybych jednou měla syna tak by se tak nejspíš jmenoval. Myslím že k příjmení klíďo může být.
Ještě se mi moc líbí Jonáš ![]()
Tereza se určitě hodí ale tím že jich je už tolik tak se mi nijak nelíbí.
@Kate1984 Příjmení Zdisral mi našlo že neexistuje ![]()
A co mate porad s tim treba RadeK Kapitan (myslim to jako priklad)? A co treba takovy DanieL Landa? To vam neprijde divny? Nebo ja nevim ![]()
Jáchym je v pohodě, ale Terez je jako…much
Dala bych radši něco míň obvyklého.. jen můj názor.
@Kate1984 píše:
To máš ještě v pohodě.. Ale chudák kamarádka měla prvního kluka s příjmením ZDISRAL pak to mezi nima neklaplo a byla ráda že se takového případného budoucího příjmení zbavila. Potom se vdala a je z ní paní Šukalová. Nikdo to sice před ní neřekne přímo na rovinu, ale.. A ted čekají chlapečka tak jsem zvědavá jaké dají jméno k příjmení Šukal.
V tom případě nechápu, proč si nenechala svoje příjmení ![]()
@kaja00 píše:
A co mate porad s tim treba RadeK Kapitan (myslim to jako priklad)? A co treba takovy DanieL Landa? To vam neprijde divny? Nebo ja nevim
Ne, u Daniel Landa mi to nepřijde divné a docela se mi to líbí, ale Radek Kapitán mi zní strašně.
@Marjorie_Simpson píše:
Jáchym je v pohodě, ale Terez je jako…muchDala bych radši něco míň obvyklého.. jen můj názor.
Jojo, ale když mně se u holek líbí jen ty hodně frekventovaná jména, jako je Tereza, Natálie, ještě přemýšlím o Lilianě, ale asi spíš to nedám.
Jáchyme.