Jméno Jáchym, pro holku Tereza, příjmení Kapitán

Napsat příspěvek
Velikost písma:
19078
20.3.14 16:06
@Kate1984 píše:
To máš ještě v pohodě.. Ale chudák kamarádka měla prvního kluka s příjmením ZDISRAL pak to mezi nima neklaplo a byla ráda že se takového případného budoucího příjmení zbavila. Potom se vdala a je z ní paní Šukalová. Nikdo to sice před ní neřekne přímo na rovinu, ale.. A ted čekají chlapečka tak jsem zvědavá jaké dají jméno k příjmení Šukal. :|

cože???
teda já nevím, ale za Šukala bych se snad nikdy nevdala :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
slabikář
20.3.14 16:07
@Espe píše:
Mame Jachyma, 4.5 let a pro me je to porad nejkrasnejsi jmeno :srdce:
:potlesk:
  • Citovat
  • Upravit
66806
20.3.14 16:09

Pěkné, hlavně ne moc časté.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15575
20.3.14 16:12

Jachym je krasne jmeno :potlesk: :palec:
Jmeno Tereza se mi vubec nelibi :nevim: :kytka:
Ale k prijmeni jdou obe :potlesk: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4286
20.3.14 16:24

Taky máme Jáchymka. Nádherný jméno :srdce: Ted už se nad ním nikdo nepozastavuje, je jich docela hodně. Dokonce tenhle rok se s nima roztrhl pytel, okolo potkáváme hodně Jáchymků :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20885
20.3.14 16:25

@slabikář Jáchym je vcelku pěkné jméno, ale k vašemu příjmení mi teda nesedí ani trošičku :nevim: se až divím, jak mívají lidé rozlišné názory. Tereza mi k příjmení sedí :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
458
20.3.14 16:28

Já bych asi zvolila klasiku: Adam, nebo Martin Kapitán, zní to nejlíp.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
slabikář
20.3.14 16:28
@Bavi píše:
@slabikář Jáchym je vcelku pěkné jméno, ale k vašemu příjmení mi teda nesedí ani trošičku :nevim: se až divím, jak mívají lidé rozlišné názory. Tereza mi k příjmení sedí :kytka:

Mně se prostě ta jména tak líbí, ale třeba Terezka Kapitánová se mi vyslovuje špatně…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
20.3.14 16:29

Máme Jáchyma a říkáme mu kapitán. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
458
20.3.14 16:30

A co takhle Eva Kapitánová? Dobře se to vyslovuje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
slabikář
20.3.14 16:31
@Kate1984 píše:
A co takhle Eva Kapitánová? Dobře se to vyslovuje

Eva se mi nelíbí, já jsem na modernu, kdybych chtěla nějaké starší jméno, tak dám Lenku, to je taková srdcová záležitost pro mě.

• Citovat
  • Upravit
slabikář
20.3.14 16:32
@Anonymní píše:
Máme Jáchyma a říkáme mu kapitán. :mrgreen:

však proč ne, to je super

• Citovat
  • Upravit
458
20.3.14 16:37

Upřímně Jáchym Kapitán zní hrozně. Je dobré si uvědomit že to dítě jednou půjde do školy a děcka umějí být zlé. K tak výraznému příjmení by se hodilo něco neutrálního, jak jsem psala třeba Martin Kapitán zní normálně, neutrálně. Ale Jáchym mě tam nesedí ani trochu. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
slabikář
20.3.14 16:40
@Kate1984 píše:
Upřímně Jáchym Kapitán zní hrozně. Je dobré si uvědomit že to dítě jednou půjde do školy a děcka umějí být zlé. K tak výraznému příjmení by se hodilo něco neutrálního, jak jsem psala třeba Martin Kapitán zní normálně, neutrálně. Ale Jáchym mě tam nesedí ani trochu. :(

Jenže Martinů je moc, o to by ani nešlo a mně se to nelíbí. Jáchym je prostě srdcová záležitost. Pak bych si celý život vyčítala, že jsem ho nedala.

• Citovat
  • Upravit
17630
20.3.14 16:41

Mně se jméno Jáchym líbí, ale nemá moc variant jak by se mu dalo říkat :think: Nebo kdo máte doma Jáchyma, jak mu říkáte?
Tereza se mi líbí moc, ale je jich na každém rohu pět, takže z toho důvodu jsme ji nakonec vyřadili

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze