Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj ![]()
Mě osobně, když jsem to příjmení viděla, tak mě napadl Adam a Miroslav ![]()
Marek a Radek rozhodně ne. Ne že by to byla škaredá jména, ale nezní hezky s příjmením.
Je pravda, že v Jaromírovi je vzhledem k příjmení taky „přerrováno“ a nezní to hezky.
U Daliboraje to r na konci a už to taky láme jazyk.
Jaroslav zní celkem hezky.
Ten tchánovci navrhovaný FIlip taky.
Z tý tvojí nabídky jmen mi k tomu nejvíc sedí Jaroslav a Jaromír.
Marek, Radek určitě ne, končí to oboje stejně s příjmením -ek, to zní vždycky špatně. Dalibor jr skvělé jméno, Jaromír taky. Napadá mne, aby to nebylo tak udrnčené, co takhle vyměnit Dalibora za Dalimila?
Dalimil Vraněk, to mi zní dost dobře. A je to taky Dali.
Vybrali jste hezká jména. Opravdu tam bude hodně R, ale pokud vám to nevadí tak to vůbec neřešte. Mě se z výběru nejvíc líbí a hodí k příjmení Jaroslav, ale jak jsem řekla, hezký výběr ![]()
Souhlasím s tchanovci, že by to chtělo něco měkčího bez toho R.. dokonce bych se shodla i na Danielovi
ale samozřejmě je to na vás
za mě Daniel, David, Tomáš, Tadeáš…
Tchanovci mají pravdu. Zní to hrozne a blbě se to vyslovuje. Mne se taky líbilo jméno, co nám nešlo k příjmení, a s těžkým srdcem jsem ho nedala, ale je proste potřeba i k tomuhle přihlížet. Vyber tchanovcu je super, mne se k tomu příjmení líbí ještě Michal. Radek Vraněk je nejvíc otresny ![]()
PS Jaroslav Vranek nedavej kvůli V-V. Taky hruza na vyslovování. ![]()
Z výběru Marek nebo Dalibor, jinak by mi k tomu šel třeba Milan.
Podle tveho vyberu bych si nebybrala vubec,, ze zadne to jmeno se mi nelibi.
Libil by se mi Jakub, Dominik.
Jaroslav, Jaromír, Dalibor jsou strašná jména, Radek je často gay, možná nohoda v mém okolí.. K příjmení bych volila třeba Adam, Jan, Filip, Michal, David, Pavel.
Nemůžeš dávat jméno končící -ek, když tak končí i příjmení, přece
Vždyť to zní blbě, to neslyšíš? Ani ne jméno končící na písmeno, na které začíná příjmení. Marek Vraněk X Michal Vraněk, zkus si to vyslovit, co ti zní lépe? Michal, že?
Tak v tomto duchu uprav výběr
Můžeš mít jméno s R, ale nějaké, kde to R tak nezní. Např. ve jménu Albert zní R mnohem méně než ve jménu Dalibor ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj, s muzem cekame klucinu a ve hre jsou jmena: Marek, Radek, Jaroslav, Dalibor, Jaromir. Tchanovci se uplne uhrozili ze to bude same Rrr at dame Filipa nebo Daniela. Mama ta zase lobuje za Mateje. Samozrejme ze si vyberem podle sebe ale i s manzelem mame jiny nazor on chce maleho Jardu a mne se zase libi Radekjaky mate nazor vy? Zajimave ze v holccice jsme se oba shodli asi behem peti minut ale u kluka ne
Daniel, Jan, David, Matěj, Matyáš.
Ahoj, s muzem cekame klucinu a ve hre jsou jmena: Marek, Radek, Jaroslav, Dalibor, Jaromir. Tchanovci se uplne uhrozili ze to bude same Rrr at dame Filipa nebo Daniela. Mama ta zase lobuje za Mateje. Samozrejme ze si vyberem podle sebe ale i s manzelem mame jiny nazor on chce maleho Jardu a mne se zase libi Radek
jaky mate nazor vy? Zajimave ze v holccice jsme se oba shodli asi behem peti minut ale u kluka ne