Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@Anonymní píše:
Tak stále nemůžeme najít to pravé dívčí jméno. Manžel navrhuje ta, která byla populární v jeho školních letech, a já bych naopak ráda jméno, které mi žádnou konkrétní osobu nepřipomíná. Bavili jsme se o jménu Karin a on, že by mu to neustále připomínalo jídlo a že neví, jak by jí oslovoval. Máte to tak také? Mně to teda vůbec nenapadlo. Dcera je Sofie a na hlavní město Bulharska si taky nevzpomenu
Karin je krasne jméno. Mám dvě kolegyně s tímto jménem. Oběma říkáme normálně Karin. Doma bych ji říkala Káji, Kajo nebo taky Karin, nemám ráda zdrobneliny. Jaké jídlo mu to jméno připomíná? ![]()
@janickaIII píše:
Karin je krasne jméno. Mám dvě kolegyně s tímto jménem. Oběma říkáme normálně Karin. Doma bych ji říkala Káji, Kajo nebo taky Karin, nemám ráda zdrobneliny. Jaké jídlo mu to jméno připomíná?
Asi Kari
jméno sa mi líbí ![]()
@janickaIII píše:
Karin je krasne jméno. Mám dvě kolegyně s tímto jménem. Oběma říkáme normálně Karin. Doma bych ji říkala Káji, Kajo nebo taky Karin, nemám ráda zdrobneliny. Jaké jídlo mu to jméno připomíná?
Tipuji, že čokoládu Karinu. Mimochodem, ta s celými oříšky, je moc dobrá. ![]()
u nás byla Karin s Johankou a Miriam no a zatím vyhrála Miriam, ale asi ještě přehodnotím
![]()
Mám kamarádku Karin a jako děcka jsme se se zdrobnělinami nemazali.
Karinko, Karčo, Kari (a koření nám na mysl nepřišlo a nepřišlo by mi ani dneska).
A když je dospělá, normálně nezdrobnělé Karin.
Moc pěkné jméno, klidně bych dala.
Karin je moje dcera. 1,5 roku, takže jestli se jí to líbí se ještě nevyjádřila
Ale okolí to jméno chválí. Říkám jí Karinko, Karísku, Karí nebo Karinče. A když zlobí, tak je Karislava
Od okolí jsem slyšela ještě zdrobněliny Karča a Karuška, ale to se mi moc nelíbí…
Znám jednu a všichni jí říkají Karčo. Dlouho jsem si myslela, že se jmenuje Karolína.
Znám dvě Karin, líbí se mi to moc. Hlavně se tak nejmenuje každá druhá. V dětství se zdrobňovalo hezky - Karinka.
@Anonymní píše:
Tak stále nemůžeme najít to pravé dívčí jméno. Manžel navrhuje ta, která byla populární v jeho školních letech, a já bych naopak ráda jméno, které mi žádnou konkrétní osobu nepřipomíná. Bavili jsme se o jménu Karin a on, že by mu to neustále připomínalo jídlo a že neví, jak by jí oslovoval. Máte to tak také? Mně to teda vůbec nenapadlo. Dcera je Sofie a na hlavní město Bulharska si taky nevzpomenu
Neváhejte. Mě koření/jídlo kari napadlo se jménem jen úplně poprvé, když jsme vybírali. Jinak bych si to s tím dále nespojovala. Já to jméno miluju! Sice se nám narodil nakonec kluk, tak jsme ho nevyužili. Ale třeba na to ještě někdy přijde.. a váhat nebudu určitě ani trošku. Nádherný jméno pro malou holčičku, pohodovou mladou slečnu i dospělou ženu, tak to vidím já
btw. Sofie a Karin jsou k sobě moc hezka kombinace jmen pro sestřičky ![]()
Dekuji všem moc. Jsem ráda, že nejsem úplně mimo a nelíbí se mi nic extrémního. A opravdu si manžel vzpomene na koření ![]()
Sakra, se tu po dvou letech rozjela diskuze o tomhle nádherném jméně a mě snad začne mrzet, že nemám tu holčičku, které bych tohle jméno mohla dát
![]()