Jméno Karin

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
10651
1.11.19 10:14
@Anonymní píše:
Tak stále nemůžeme najít to pravé dívčí jméno. Manžel navrhuje ta, která byla populární v jeho školních letech, a já bych naopak ráda jméno, které mi žádnou konkrétní osobu nepřipomíná. Bavili jsme se o jménu Karin a on, že by mu to neustále připomínalo jídlo a že neví, jak by jí oslovoval. Máte to tak také? Mně to teda vůbec nenapadlo. Dcera je Sofie a na hlavní město Bulharska si taky nevzpomenu :think:

Karin je krasne jméno. Mám dvě kolegyně s tímto jménem. Oběma říkáme normálně Karin. Doma bych ji říkala Káji, Kajo nebo taky Karin, nemám ráda zdrobneliny. Jaké jídlo mu to jméno připomíná? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26747
1.11.19 10:17
@janickaIII píše:
Karin je krasne jméno. Mám dvě kolegyně s tímto jménem. Oběma říkáme normálně Karin. Doma bych ji říkala Káji, Kajo nebo taky Karin, nemám ráda zdrobneliny. Jaké jídlo mu to jméno připomíná? :lol:

Asi Kari :nevim: :lol: jméno sa mi líbí :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6534
1.11.19 10:20

Mně to nepřipomíná žádné jídlo. Karin je moc hezké jméno :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2813
1.11.19 10:21
@janickaIII píše:
Karin je krasne jméno. Mám dvě kolegyně s tímto jménem. Oběma říkáme normálně Karin. Doma bych ji říkala Káji, Kajo nebo taky Karin, nemám ráda zdrobneliny. Jaké jídlo mu to jméno připomíná? :lol:

Tipuji, že čokoládu Karinu. Mimochodem, ta s celými oříšky, je moc dobrá. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
1.11.19 10:22

K Sofii se Karin poměrně hodí, líbí se mi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1702
1.11.19 10:27

Hezké, dala bych. Kari nekari :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
1.11.19 10:40

:zed: :zed: :zed: u nás byla Karin s Johankou a Miriam no a zatím vyhrála Miriam, ale asi ještě přehodnotím :oops: :zed: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75353
1.11.19 10:40

Mám kamarádku Karin a jako děcka jsme se se zdrobnělinami nemazali.
Karinko, Karčo, Kari (a koření nám na mysl nepřišlo a nepřišlo by mi ani dneska).
A když je dospělá, normálně nezdrobnělé Karin.
Moc pěkné jméno, klidně bych dala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
278
1.11.19 11:02

Karin je moje dcera. 1,5 roku, takže jestli se jí to líbí se ještě nevyjádřila :D Ale okolí to jméno chválí. Říkám jí Karinko, Karísku, Karí nebo Karinče. A když zlobí, tak je Karislava :D Od okolí jsem slyšela ještě zdrobněliny Karča a Karuška, ale to se mi moc nelíbí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
1.11.19 11:10

Znám jednu a všichni jí říkají Karčo. Dlouho jsem si myslela, že se jmenuje Karolína.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1237
1.11.19 11:44

Znám dvě Karin, líbí se mi to moc. Hlavně se tak nejmenuje každá druhá. V dětství se zdrobňovalo hezky - Karinka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
1.11.19 11:56
@Anonymní píše:
Tak stále nemůžeme najít to pravé dívčí jméno. Manžel navrhuje ta, která byla populární v jeho školních letech, a já bych naopak ráda jméno, které mi žádnou konkrétní osobu nepřipomíná. Bavili jsme se o jménu Karin a on, že by mu to neustále připomínalo jídlo a že neví, jak by jí oslovoval. Máte to tak také? Mně to teda vůbec nenapadlo. Dcera je Sofie a na hlavní město Bulharska si taky nevzpomenu :think:

Neváhejte. Mě koření/jídlo kari napadlo se jménem jen úplně poprvé, když jsme vybírali. Jinak bych si to s tím dále nespojovala. Já to jméno miluju! Sice se nám narodil nakonec kluk, tak jsme ho nevyužili. Ale třeba na to ještě někdy přijde.. a váhat nebudu určitě ani trošku. Nádherný jméno pro malou holčičku, pohodovou mladou slečnu i dospělou ženu, tak to vidím já :)) btw. Sofie a Karin jsou k sobě moc hezka kombinace jmen pro sestřičky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.11.19 13:05

Dekuji všem moc. Jsem ráda, že nejsem úplně mimo a nelíbí se mi nic extrémního. A opravdu si manžel vzpomene na koření :roll:

• Citovat
  • Upravit
1334
1.11.19 15:45

Karin je pěkné, ještě o trochu víc se mi líbí Katrin

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
1.11.19 17:10

Sakra, se tu po dvou letech rozjela diskuze o tomhle nádherném jméně a mě snad začne mrzet, že nemám tu holčičku, které bych tohle jméno mohla dát :srdce: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze