Jméno Libora

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
31379
3.1.16 18:28
@Kotatko03 píše: :oops: ano ano ano, už chápu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12959
3.1.16 18:31

Nelibi se mi Libora ani Libor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8288
3.1.16 18:39

Horší skoro nejde vymyslet. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
3.1.16 20:32
@Litta píše:
A budou mít Libora a Liboru? :mrgreen:

nene, budou to Liběník a Luboška :)
A k otázce - Libora se mi nelíbí vůbec, ani trošičku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.1.16 21:51

zakl

Pro vysvetleni-otec ditete je Libor…Libora napadlo moji mamku…A manžel to KUPODIVU nezavrhl.Ja jsem na rozpacich…Tak jsem si rikala, ze se zeptam…Btw-u nas v rodine se uz po generace dava klukum jm. Bretislav.Pro jiny hrozny-pro me ZCELA normalni.Je to vzdy jen o zvyku, si myslim… :nevim:

• Citovat
  • Upravit
3050
3.1.16 22:50
@Anonymní píše:
Pro vysvetleni-otec ditete je Libor…Libora napadlo moji mamku…A manžel to KUPODIVU nezavrhl.Ja jsem na rozpacich…Tak jsem si rikala, ze se zeptam…Btw-u nas v rodine se uz po generace dava klukum jm. Bretislav.Pro jiny hrozny-pro me ZCELA normalni.Je to vzdy jen o zvyku, si myslim… :nevim:

zakladatelko, nedávala bych to. Holka bude fakt trpět. S tím Břetislavem přece neznamená, že když ho dáváte v rodině po generace, že se to nemůže změnit. Určitě přijdou jednou někdo kdo to jméno odmítne dát a třeba to budete jednou vy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
763
3.1.16 22:55
:zed: :zed:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
366
3.1.16 22:57

No, já bych dala holčičce krásné, vznešené, ženské jméno. Takové, že ať si představíš roztomilou copánkatou prvňačku, třicátnici v kostýmku, nebo usměvavou babičku, bude se ti líbit. Nádherných ženských jmen je většina, málokteré je opravdu špatné, ale tohle mi zní hrozně hned napoprvé :X Je to jen a jen vaše rozhodnutí, ale já bych se nechtěla jako krásná mladá slečna třeba v tanečních představovat LYBORA. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
3.1.16 23:02
@Anonymní píše:
Pro vysvetleni-otec ditete je Libor…Libora napadlo moji mamku…A manžel to KUPODIVU nezavrhl.Ja jsem na rozpacich…Tak jsem si rikala, ze se zeptam…Btw-u nas v rodine se uz po generace dava klukum jm. Bretislav.Pro jiny hrozny-pro me ZCELA normalni.Je to vzdy jen o zvyku, si myslim… :nevim:

Tak dej třeba Libuši, s tou nebude mít problém. Nad Liborou se budou lidi pozastavovat, bude si připadat jak exot a ani to není podle mě hezké jméno :think: Jo, a bude se ti plést s manželem při oslovování.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2381
3.1.16 23:05

A co kdyz dalsi detatko bude kluk? Nebylo by lepsi jeho pojmenovat po tatinkovi? Nebo pak budete mit Libora a Liboru? :)
Za me teda taky Libora - holka - ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
98
3.1.16 23:17

Mně se docela líbí, aspoň bude výjimečná a ne jedna z desítek Adelek, Terezek, Natalii a dalších porad dokola opakovaných jmen.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1244
3.1.16 23:26

Břetislav byl kníže. Jest to jméno dnes nezvyklé, ale prastaré, nikoho nepohoršující.
Krásných jmen na L nebo s el je…
Lola (to zní podobně jako Libora)
Lenka
Laura
Liliana
Lilli (řešilo se tu nedávno)
Luisa
Lillith (pěkně démonické jméno, Lillith přece byla první Adamova manželka, stvořená nikoliv z něj samého jako Eva, ale z hlíny - ale odmítla svého muže poslouchat a tak byla vyhnána na zem, kde se z ní - prý - stala královna upírů. Což mi příjde jako pomluva.)
Leontýna
Lea
ELeanor
Ela
Eliška
Elizabeth
Alžběta
Paula
Paulinne
Geraldine
Josephine

A když máte rádi jména prastará tak:
Marie
Marianna
Anežka
Libuše
Jitka
Ludmila Šárka Šarlota
Charlotte
Anna
Andrea
Julie
 Julia

Dejte pokoj s Liborou…chudák holka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5808
3.1.16 23:37

Dala bych to jako druhý jméno, když má být po tatínkovi a jako první nějákou ladící klasiku… 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17565
4.1.16 06:13

Jsem se na to vyspala a dnes ráno už proti Liboře nemám vůbec nic, vlastně celkem pěkné jméno a kdybych někoho s takovým jménem potkala, nic špatného bych si o ní ani její rodině nemyslela :-D
Syn chodí do školky s Medardem - říká se mu Méďo, Medvídku. Taky mi nejdřív přišlo „děsné“ a teď už v pohodě, Méďa je prima klučík :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43020
4.1.16 06:34

Ja taky nemam rada tahle prechylena muzska jmena, ale uvedomme si, kolik jich je uplne beznych: Daniela, Petra, Pavla, Jana, Ivana, Zdena…

Obecne pokud se vam libi, dejte. Lidi si zvyknou. Dite trpet vubec nebude, v dnesni dobe ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze