Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@Gosi No to by šlo, tak to má můj syn, klasika a jméno co nosí dost málo lidí. Až bude v pubertě, může používat i druhé aby si zafrajeřil, nebo nás proklínat a jít ho vymazat z matriky. Nechtěla jsem, aby měl jméno úplně stejné jako táta a tchán.
@Anna766 Právě,někdy se nezavděčíš, at děláš co děláš. Ale Kristýna a Anna jsou tak nějak obě ženská jména. Ten mužský prvek mi tak nějak vadí. Ale, jak píšu sto lidí sto chutí no. Někomu se to třeba líbí.
Nemam s tim problem, naopak je to docela originalni. Nemusi byt kazdy Oliver, David, Samuel, Em(m)a, Sofie, Stel(l)a… klidne ho dejte.
V tomhle kosmopolitnim svete, kde ti holku v 15 vitr klidne zavane na stredni do zahranici, je to totiz uplne jedno, co si mysli pani Jana Novakova o jmenu tveho ditete. Je to tvuj a jeji zivot, a kdybych se mela vecne starat o to, co si o mych zivotnich volbach mysli nekdo jiny, bude ze me… asi generalni zvanilka na emiminu
nevim, proc lide porad cekaji validizaci svych rozhodnuti od druhych, je to uplne jedno, co si druzi mysli. Ti dobri te totiz vzdycky podpori v tom, co je pro tebe dulezite a spravne a ten zbytek je jedno.