Jméno Libora

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
15050
5.1.16 19:29

@Gosi No to by šlo, tak to má můj syn, klasika a jméno co nosí dost málo lidí. Až bude v pubertě, může používat i druhé aby si zafrajeřil, nebo nás proklínat a jít ho vymazat z matriky. Nechtěla jsem, aby měl jméno úplně stejné jako táta a tchán.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15050
5.1.16 19:33

@Anna766 Právě,někdy se nezavděčíš, at děláš co děláš. Ale Kristýna a Anna jsou tak nějak obě ženská jména. Ten mužský prvek mi tak nějak vadí. Ale, jak píšu sto lidí sto chutí no. Někomu se to třeba líbí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1281
5.1.16 19:38

Nemam s tim problem, naopak je to docela originalni. Nemusi byt kazdy Oliver, David, Samuel, Em(m)a, Sofie, Stel(l)a… klidne ho dejte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1281
5.1.16 19:42

V tomhle kosmopolitnim svete, kde ti holku v 15 vitr klidne zavane na stredni do zahranici, je to totiz uplne jedno, co si mysli pani Jana Novakova o jmenu tveho ditete. Je to tvuj a jeji zivot, a kdybych se mela vecne starat o to, co si o mych zivotnich volbach mysli nekdo jiny, bude ze me… asi generalni zvanilka na emiminu :mrgreen: :mrgreen: nevim, proc lide porad cekaji validizaci svych rozhodnuti od druhych, je to uplne jedno, co si druzi mysli. Ti dobri te totiz vzdycky podpori v tom, co je pro tebe dulezite a spravne a ten zbytek je jedno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze