Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Mně se nelíbí klučičí jména v holčičí variantě obecně. Ani taková běžná jako Romana, Martina, Petra, Pavla. Tohle je už úplnej úlet. Znám jednu Dušanu a i po letech mi to přijde hooodně divný. Ale jaké dáš jméno ty, není o mém názoru. ![]()
@Anonymní píše:
Holky-jak se vam jevi holcici jmeno Libora?? Vnimate ho jako „blby“?
to je fakt hrozný.
jak mi klučičí verze Libor přijde docela prima, hezký a zvučný a dost neprávem opomíjený jméno, tak Libora je děsný.
Holky já jak čtu tuhle diskuzi, tak se mi to jméno začíná čím dál tím víc líbit
Když jsem to přečetla poprve, tak mi to přišlo děsné, teď už mi to zní celkem hezky ![]()
Libora zní divně, žádnou Liboru neznám. Je tolik krásných jmen, proč se zaobírat nějakou Liborou… (Ani Libor se mi nikdy nelíbilo, příjde mi to jako takové jméno z normalizace…)
Ondřejka není nic jiného než počeštěná Andrea, která byla svého času hooodně populární.
A co je divného na Jaroslavě a Jaroslavovi fakt nechápu ![]()
Abych nebyl off topic:LIBORU NEBRAT!
@Etcetera78 no, tak mně se líbí Lumír a Lumíra víc, ale ruku na srdce- nedala bych to
No koukám na kdejsme.cz a Libor je v ČR 22
, jsem fakt ani netušila, že to existuje.
ale Ondřejka je teda rozhodně horší ![]()
@elanaa píše:
No koukám na kdejsme.cz a Libor je v ČR 22, jsem fakt ani netušila, že to existuje.ale Ondřejka je teda rozhodně horší
fakt jen 22? Hmmm tak 2 znám ![]()
@Kotatko03 píše:
fakt jen 22? Hmmm tak 2 znám
nééé ![]()
Liborů je víc jak 30 000, ale Libor opravdu jen 22 (to hlásí).
@Etcetera78 píše:
Holky já jak čtu tuhle diskuzi, tak se mi to jméno začíná čím dál tím víc líbitKdyž jsem to přečetla poprve, tak mi to přišlo děsné, teď už mi to zní celkem hezky
Mně taky. Připadá mi, že je určitá naděje, že se z něj nestane módní vlna, jako z jmnen donedávna prakticky nedávaných (Mia, Sofie, Ema, Ela, Natálie apod.)
@elanaa píše:
néééLiborů je víc jak 30 000, ale Libor opravdu jen 22 (to hlásí).