Jméno Lukáš

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4990
18.3.14 16:24

@misa.vod Takový tenista Tomáš Šmíd má také dvě š po sobě a co… Já bych to dala… My dali Štěpán a příjmení nám začíná na N… :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15575
18.3.14 16:39

Luky je hezky jmeno :hug:
Nebo Lukas ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
18.3.14 17:08
@misa.vod píše:
Ahoj holky,
Chtěla bych vědět váš názor :) čekáme chlapečka a moc se nám líbí jméno Lukášek. Nicméně máme trochu dilema, malej bude mít příjmení po otci a ten se jmenuje Šváb. Nebude to divné? Lukáš Šváb? Trochu si říkám, že to bude chudák, až se bude muset ve školce představit :(
:mrgreen: my máme to příjmení ještě horší. Chtěli jsme Jáchym, jenže příjemní na M, zlámeš si jazyk. Vybrala bych něco jiného :think: a mmchdm, Lukáše jsem chtěla, ale už se tak jmenuje víc kluků v okolí, mám smůlu :,( :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ncc1701
18.3.14 17:11

Lukáš je dobrý jméno, ale ne k příjmení Šustr (zkuste si vyměnit počáteční písmena ve jménech).
Taky se mi to jméno líbí, ale nedala bych ho, protože těch Lukášů je kolem mě jak nas…

• Citovat
  • Upravit
74
18.3.14 17:46

My právě v okolí žádného Lukáše nemáme, ani v rodině, proto bychom ho chtěli. Je fakt, že je to komolenina, ale bohužel s tímhle příjmením to nebude lehký u skoro žádného jména. Chceme klasické české jméno, nicméně třeba David, Filip nebo Jiří se nám moc nelíbí a zase nechceme dávat starší jména, jako Václav :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
18.3.14 19:25

Nečetla jsem zatím celou diskusi, co třeba Martin Šváb?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1886
18.3.14 20:03

Lukajdy máme taky, ale ve školce mu asi LukአŠváb moc ladit nebude :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
674
18.3.14 20:44

@misa.vod
Mně osobně se jméno Lukáš moc líbilo, ale nedovedu si ho moc představit pro dospělého muže. (jen můj názor).
Pak ty dvě š…???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko