Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Otec bude patrně fotbalista intelektuálního potenciálu brm brm Limberského, matka „takymodelka“ ![]()
@Lerista píše:
No jestli bude mít příjmení Swenson, nebo něco podobného severského, tak proč ne. Ale k českému? Blbé. Já šla do kolen, když u doktora volali Isabellu Novákovou.
Tak urcite ji volali s dvema L, jo?
…Jinak Isabella je moc hezke jmeno. V rozmanitosti dnes bezne pouzivanych, cizich jmen, se to ani nebije moc s tim prijmenim.
Můžou někteří rodiče taky někdy přemýšlet nad tím, že to dítě bude chodit do školky a do školy? Co Vám to dítě udělalo, že ho chcete takhle handikapovat?
@Markéta80 píše:
@Bubla Bůčková ten má Marcuse ne? To zní furt lépe než Magnus
No, Marcus Řepka, to zní taky dost hrozně.
Sorry, ale v dospělosti bych se rodičů zeptala, za co se mi tak pomstili. Jméno za trest.
@wildcherry Smrdí jako bela. Už mi naskakují ty pokřiky ve škole. A jak na ní volají Izičko? Lízinko? Koza Líza. Svému dítěti bych takové jméno nedala.
To je jako jméno pro křečka. Já na ty moderní jména moc nejsem… ![]()
@terien píše:
No, Marcus Řepka, to zní taky dost hrozně.
jo Řepka
.Jak říkám - jeden fotbalista nulového IQ a takymodelka. Čím větší nula a hlupák, tím debilnější jméno dá dítěti.
@Lerista píše:
@wildcherry Smrdí jako bela. Už mi naskakují ty pokřiky ve škole. A jak na ní volají Izičko? Lízinko? Koza Líza. Svému dítěti bych takové jméno nedala.
Tak zrovna lzicko, Lizinko, kozo Lizo me ani nenapadlo.Ne,za me pekne jmeno, v okoli sice nemame, ale jedno z mala jmen, co by se musely hanit.
@Burj Chalifa píše:
Strašné. Čím blbější rodiče, tím extrovnější jméno pro dítě.
Ty jsi drsná
![]()
@GabinkaCh píše:
A jméno Magnus-připadá mi to jak pro gaye
nebo vhodná značka pro kondomy ![]()