Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@MaJiKa píše:
@warita Jj, Poláci mají hodně zvláštních jmen, tohle ještě není tak „strašné“ Radši uvozovky, abych neurazila naši menšinu
a co tam jeste mas? a jak se ti libi Grazyna?
Muj manzel je polak. ![]()
@warita píše:
a co tam jeste mas? a jak se ti libi Grazyna?Muj manzel je polak.
Grazyna mi připadá hrozné. Dala bych na začátek D. To G mi tam nepasuje.
@Russet píše:
Tak pro fanynky Mečislavy tu mám ještě Krasoslavu, Leokádii, Čistoslavu a Něhoslavu. A nakonec Scholastika.
Leokadie je řecká. Je to jiná varianta Leukothey - té z řecké mytologie
@Morrígan Ní_Boii píše:
Leokadie je řecká. Je to jiná varianta Leukothey - té z řecké mytologie
Jen jsem to našla v letošním kalendáři. Neřeším původ jména.
Pokud máte dvě dítě ráda, tak ji vyberte jiné jméno. Mečisláva je strašně. Vybavila se mi koza. Jméno Mecislava samo vybízí k posmeskum od spolužáků.
Na každé jméno se da vymyslet posměšek. Ja si se svým jménem ve škole užila dost posměchu. Nadruhou stranu nikoho jiného se stejným jménem krom rodiny neznám. Byla jsem všude jediná a každý si mě hned pamatoval. Mečislava- Slavka, Meče, Mes, Meli… Bude urcite originálnější než kde jaká Sofie nebo Melissa.
@Atisia píše:Četla jsi celou diskuzi? Nikdo ve skutečnosti tak dítě pojmenovat nechce. Byla to jen taková legrácka od jedné nedětné uživatelky
Na každé jméno se da vymyslet posměšek. Ja si se svým jménem ve škole užila dost posměchu. Nadruhou stranu nikoho jiného se stejným jménem krom rodiny neznám. Byla jsem všude jediná a každý si mě hned pamatoval. Mečislava- Slavka, Meče, Mes, Meli… Bude urcite originálnější než kde jaká Sofie nebo Melissa.
@Russet píše: Četla jsi celou diskuzi? Nikdo ve skutečnosti tak dítě pojmenovat nechce. Byla to jen taková legrácka od jedné nedětné uživatelky
To tady píšeš pořád dokolečka dokola.
Jasně jsem sama zmínila, že tak nikoho pojmenovat nechci, každý má právo si založit diskusi jakou chce, i bezdětný člověk o jménech.
![]()