Jméno Mikuláš

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
4341
27.10.15 20:27

@Šílená Sonja Tohle jsem měla kdysi se svou dcerou Adelou. Je to uz 29 let, co jsem ji tohle jmeno dala. Lidi na me koukali, jako bych se zblaznila a dneska je to skoro masova zalezitost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
689
3.12.15 19:30

Mně se Mikuláš hrozně líbí už roky rokoucí…Ale teď nevím. Asi jsem se blbě vdala :D… příjmení by měl Schmidt, takže Š Š…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
393
18.8.18 23:15

Zkusím znovu obnovit tuto diskuzi. Čekáme druhého chlapečka v říjnu …už doma máme Tomáška, hodí se k tomu Mikuláš? Celá rodina nás svým způsobem zrazuje, ale mě se líbí.....druhé jméno mělo být Lukáš, ale v ten den mám termín porodu :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4043
30.9.19 22:06

@Lucia003
Jak se nakonec chlapeček jmenuje? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
393
2.10.19 18:24

@kat kat Mikuláš… A jsem šťastná, že jsem tak učinila :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4043
3.10.19 13:38

@Lucia003
:) I my máme Mikuláše… narodil se v září 2018 a taky nelitujeme :palec: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.10.19 10:50

Mikuláše ve svém okolí neznám. Ale jméno se mi moc líbí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
129
14.10.19 12:30

Mikuláš.. neobvyklé ale o to hezčí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.11.19 17:26

Mikuláš se mi moc nelíbí, ale všichni kamarádovi říkáme Miky a to už je jiná. Takže Mikuláš s tím, že se mu přezdívá Miki za mě ano. Ale Mikuláši bych mu neříkal. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.11.19 18:21
@Alouette píše:
Mně se Mikuláš hrozně líbí už roky rokoucí…Ale teď nevím. Asi jsem se blbě vdala :D… příjmení by měl Schmidt, takže Š Š…
A jak se Ti líbí Nikola Schmidt? ;) Je to jen francouzská podoba Mikoláše.
@Lucia003 píše:
Zkusím znovu obnovit tuto diskuzi. Čekáme druhého chlapečka v říjnu …už doma máme Tomáška, hodí se k tomu Mikuláš? Celá rodina nás svým způsobem zrazuje, ale mě se líbí.....druhé jméno mělo být Lukáš, ale v ten den mám termín porodu :zed: :zed: :zed:

Klidně :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
393
9.11.19 23:38

@kat kat náš Miki je říjen 2018 😄 💕
Jak mu říkáte?
My Miki, Mikísek, Mikulášek, tatínek mu říká Míňa (původně se mi to nelíbilo, ale nějak jsme si to oblíbili), Mikulka a když hodně zlobí a dělá vylomeniny Mikino 😲 🙈 😊 a ono ejhle on na to reaguje, že je něco špatně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4043
10.11.19 01:50
@Lucia003 píše:
@kat kat náš Miki je říjen 2018 😄 💕
Jak mu říkáte?
My Miki, Mikísek, Mikulášek, tatínek mu říká Míňa (původně se mi to nelíbilo, ale nějak jsme si to oblíbili), Mikulka a když hodně zlobí a dělá vylomeniny Mikino 😲 🙈 😊 a ono ejhle on na to reaguje, že je něco špatně

My mu asi nejčastěji říkáme Miky, Mikýsku nebo právě Mikino :mrgreen: a dál pak Mikeši, Mikulášku, Kulíšku, Mikulajdo… 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2144
10.11.19 02:53

Znám dva Mikuláše - oba školkoví. Bylo to dřív i mé vysněné jméno pro dítko… Než tak má mamka pojmenovala svého psa :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.11.19 13:38

Znám dva Mikuláše, oba na 1. stupni ZŠ. Jednomu říkají Miki, druhému Mikši (Mikeši). Nevím, že by se někomu z nich smáli. Líbí se mi to jméno, pro kluka bylo u nás v top jménech. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
10.11.19 21:44

Mikuláše sice v okolí nemám nicméně se mi to jméno opravdu líbí, Svatý Mikuláš byl neskutečně hodný člověk, mimochodem patron dětí. Jméno je z řečtiny, znamená „vítězný“. Já bych do toho rozhodně šla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze