Jméno Nina

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1015
1.6.17 07:17
@Anonymní píše:
Ahoj, jak se vám líbí tohle jméno? S manželem každý máme dohromady už 3 nevlastní děti (ale jenom jedno žije s námi): Davida, Denisku, Šimona (ten žije s námi) a čekáme první společné. Bude to holčička, tak hledáme jméno. Moc se mi líbí Nina, co na jméno říkáte? A jak ji oslovovat (kromě Nino)? Ještě máme ve výběru Emu, Tinu a Šárku. Co byste dali? Díky =)

Mám doma Tinu. Nina je skoro stejné.
Můj syn chodí s Ninou do školky a říkají ji Ninuško. Přijde mi to takový divný… Ale ty naší leckdo řekne Tinuško. My ji teda říkáme jenom Tino, nebo Tinule. Když byla malá, samosrejme Tinko atd… Takže u Niny to bude stejný, Nino, Ninuško, nic jiného snad nejde :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.6.17 07:34

Ctu tady opakovane „tvrde“ 8o Jak vam muze NINA znit tvrde?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.6.17 07:35

Mne se Nina nijak zvlast nelibi, ale rozhodne je to normalni dustojne jmeno, neda se nic namitat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5640

Je to pekne jmeno. Ja mela Ninu ve vyberu, ale chlap pouzil tehdy pravo veta :lol: Pro nej znelo moc rusky a nelibili se mu ani zdrobneliny jmena jako Ninuska apod. Mel z toho osypky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Ja si tedy „mekci“ jmeno nez Nina nedovedu predstavit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2844
1.6.17 07:42

Nina je překrásné jméno! Měla jsem ho v „top 5“, máme holčičku, ale muž si prosadil Amelii. Kamarádka dala loni Ninu, říkáme ji Ninka. Pokud se vám líbí, já bych ho teda dala :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15921
1.6.17 07:45

Mě Nina zní moc rusky a vůbec se mi nehodí na malou holčičku. Ema je moc časté i když nechápu proč, Tina není špatné jméno, Šárka taky ujde…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
541
1.6.17 07:50

Meli jsme spoluzacku na stredni-krasna, chytra, divoska, mela jsem ji moc rada a jmeno ji pasovalo. Dojizdela do skoly se Sonou :lol: Mne se to jmeno libi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ariadne
1.6.17 07:52

Kamaradka je Nina. Ninka, Ninus, Nini. Melijsme ho taky ve vyberu, ale mame kluka

• Citovat
  • Upravit
4346
1.6.17 07:59

Nádherné jméno! Chtěla jsem dát naší dceři, ale přes manžela neprošlo :,( Já si vždycky vzpomenu na Metráčka od S. Rudolfa a tam byla Nina krásná a dokonalá holka. Znám jednu Ninu osobně a přesně odpovídá popisu. Jméno Nina na mě působí důstojně a zároveň křehce :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9793
1.6.17 08:00

Za mě kterékoliv kromě Tiny, to mi připadá jako zkrácenina a nedala bych to. Více se mi líbí klasicky Kristýna, Leontýna, Valentýna,… a říkat se jí dá taky Tino. A jde to dát s „ý“, „í“ i krátce „i“. Nina se mi líbí hodně, ale moc tvarů jak ji oslovovat není. Ema je taky moc pěkné jméno, ale je to teď jedno z nejoblíbenějších.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1972
1.6.17 08:04

Mně se líbí jenom oslovení Nino, ty zdrobněliny mně přijdou moc takové měkké, nelíbí se mně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
1.6.17 08:28

Nina se mi líbí. Tina určitě ne - jak uz tu někdo psal zní to jak pokus byt zajímaví zkrácením klasiky. Ema je teď hodně dávána a Šárka se mi nelíbí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2959
1.6.17 08:40

Nina je krásné jméno, moc jsem ji chtěla, ale muži to přišlo takové titěrné prý :lol:, tak vybral Kordulu. Určitě bych ji dala, Šárka mi přijde strašná :oops:, Emu má dnes každý druhý, Tina je jméno nejméno mi přijde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
1.6.17 08:48

Kamarádka má dcerku se jménem Nina. Je to krásné jméno. Říká ji zkrátka Nino, Ninuš, Ninko. Z toho tvého výběru se mi líbí nejvíc. Případně ještě Tina. Pokud nechceš profláklé jméno, tak Emu nedávej, jsou jich dneska mraky. A to jsme Emu měli pro holčičku u prvních dvou dětí napsanou. Dneska bych už ji nedala. Šárka se mi nelíbí, ale to je čistě věc osobního vkusu. Na ženský na Emiminu nedávej. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze