Jméno Nina

Anonymní
1.6.17 01:07

Jméno Nina

Ahoj, jak se vám líbí tohle jméno? S manželem každý máme dohromady už 3 nevlastní děti (ale jenom jedno žije s námi): Davida, Denisku, Šimona (ten žije s námi) a čekáme první společné. Bude to holčička, tak hledáme jméno. Moc se mi líbí Nina, co na jméno říkáte? A jak ji oslovovat (kromě Nino)? Ještě máme ve výběru Emu, Tinu a Šárku. Co byste dali? Díky =)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
836
1.6.17 01:24

Moc jsem si přála malou Ninu, ale narodil se nám kluk :lol:. Je to krásné jméno…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2453
1.6.17 03:43

Nelibi se mi :nevim: takove tvrde a pripomina mi syr Niva :lol:
znam jednu ninu, je ji ted asi 12 a nevzpominam si, ze by kdy pouzivali jine osloveni nez nina, jmeno nema zadne obmeny :think:
predchozi jmena mate moc krasna :potlesk: dala bych sarku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
231
1.6.17 05:03

Mne se libi moc :palec: Neni uplne „crazy“ ale pritom je neobvykle ;-)
Sarka je taky krasny jmeno.
Emu ted dava skoro kazdy, mi prijde :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6879
1.6.17 05:36

Ninu jsme meli psanou pro holcicku, mame Dominika :D
Za me krasne jmeno, syr mi teda fakt neevokuje 8o
Pro me je to jmeno, ktere netreba prznit nejakymi specialnimi zdrobnelinami, rikali bychom krome klasickeho tvaru Ninusko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20840
1.6.17 05:57

Nina měl být třetí, kdyby to nebyl kluk :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
1.6.17 06:04

Líbí se mi. Šárka neeee, hrozné jmeno. Tina je hezké.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1350
1.6.17 06:20

Nina je nádherné jméno. Jednu máme v rodině a strašně jí ho závidím. Říkáme jí ninuš, ninčo, ninuško. Ale vím, že měla u některých starších lidí problém s tím, že jí říkali nyno - s tvrdým y - nevím jak na to přišli. A Šárka se mi taky moc líbí. Ema už teda ne, protože většina kamarádek toto jméno plánuje dát svým dětem, takže v budoucnu v mém okolí bude přeEmováno. A Tina se mi vyloženě nelíbí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44357
1.6.17 06:20

Taky se mi líbí, Šárka je šílené jméno, nesnáším už od dětství, přitom ho nemám spojeno s žádnou konkrétní osobou. Tina mi přijde sama o sobě jako zdrobnělina nějakého delšího jména - někdo tak říká Kristýnám nebo Valentýnám, přijde mi, jakoby to dítě někdo pojmenoval domáckým tvarem :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11565
1.6.17 06:22

Na mě je Nina moc ruské. Emiček je moc, Tina mi přijde takové jako „abysme byli zajímaví“ (proč ne Martina, Kristina, Justýna apod.) a Šárka teda moc nemusím. Já bych si z Tvého menu bohužl nevbrala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
520
1.6.17 06:32

Mě se Nina líbí moc, je to moje favoritka :-)… Spolu s Toničkou :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37295
1.6.17 06:34

Nina neni spatne jmeno, ale je hodne tvrde, osobne znam vic jmen co by se mi libili :) treba ta Ema je krasny, nad tou bych zas uvazovala ja, mit holcicku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
959
1.6.17 07:00

Ninka, Ninuška,… Za mě pěkné :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
1.6.17 07:02

Mame jednu v rodine :potlesk: Nino, Ninus, Ninusko, Ninunko, Niniiii, Niniiku… proste podle nalady a situace…krasne jmeno :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1354
1.6.17 07:12

Vám to jméno vážně přijde tvrdé? 8o Mě naopak velice měkké a krásné, kdybychom neměli příjmení taky na čtyři písmena a dva kluky byla by v úzkém výběru :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze