Jméno Nina

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2059
1.6.17 19:34
@Seren píše:
Třeba to vyslovují jako Nyna a proto jim připadá tvrdé :lol:

V tom případě to jsou „idyoti“ :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
484
1.6.17 19:36
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2059
1.6.17 19:37
@BloomingGorgeous píše:
@přírodní :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Stejně to je vtipný, jak někomu přijde nějaké jméno tvrdé a jinému to stejné zase moc měkké :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2059
1.6.17 19:44

A k tématu z vybraných bych zvolila právě tu Ninu (taky vidím tu dokonalou z Metráčka :palec: ), jak tu psaly jiné, Emiček je až moc, Šárka mi přijde nehezké (na říkanku jako dělané :mrgreen: ) a Tina je pro mě zkrácenina a budou se jí na to ptát, znám jednu Katku, která to má takto i v OP a chce se nechat přejmenovat na Kateřinu, protože je unavená z věčného vysvětlování…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
484
1.6.17 21:31
@přírodní píše:
Stejně to je vtipný, jak někomu přijde nějaké jméno tvrdé a jinému to stejné zase moc měkké :mrgreen:

To jo :) Ale zrovna Nina je hodně měkké jméno  ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
2.6.17 11:19

Nina je krásné jméno, nebála bych se ho :) Evokuje ve mně Ninu Divíškovou, pro mě obdivuhodnou dámu. A pokud někdo argumentuje, že to není jméno pro dítě, tak já si naopak vždycky říkám, že dítětem je člověk pár let, ale důležité je, aby nepůsobilo komicky a infantilně v dospělosti…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1342
2.6.17 22:16

Také nechápu, jak jméno Nina na někoho může působit tvrdě… Nina, ač se mi nelíbí, je nejměkčí jméno, co si vybavuju. V naší staré generaci je to ruské jméno - kdo měl ruštinu ve škole, tak to v učebnicích byla samá Nina, Tamara a Lena :)Z vašeho seznamu asi Emu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
4.1.22 14:42

Už je to asi pasé 😎 😁My máme doma Táňu-Táničku a Týnu-Týnku, Týnušku… Manžel si jméno Týna přímo zamiloval.. Sousedi mají Ninu-taky pěkné, jiné oslovení je jen ta Ninuška(pro malé holčičky) asi.. Občas se jí říká Ninuš… Jinak lidem se většinou jména líbila, nepřijde mi že to je zkrácenina.. To by pak musela být zkráceninou i další jména jako Bára, Anna(z Marianny,..),Magda (Magdaleny)taky to nevadí a jména se normálně používají… Jaké jste nakoc vybrali? 😊 🌞 🌼 🤩

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
4.1.22 20:14

Už je to asi pasé 😎 😁My máme doma Táňu-Táničku a Týnu-Týnku, Týnušku… Manžel si jméno Týna přímo zamiloval.. Sousedi mají Ninu-taky pěkné, jiné oslovení je jen ta Ninuška(pro malé holčičky) asi.. Občas se jí říká Ninuš… Jinak lidem se většinou jména líbila, nepřijde mi že to je zkrácenina.. To by pak musela být zkráceninou i další jména jako Bára, Anna(z Marianny,..),Magda (Magdaleny)taky to nevadí a jména se normálně používají… Jaké jste nakoc vybrali? 😊 🌞 🌼 🤩

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze