Jméno pro 3. holčičku

Napsat příspěvek
Velikost písma:
882
31.12.18 14:48

Malvinka :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.12.18 14:50

Koukám, že většina z vás by pokračovala v jménech od M. Manžel by chtěl nejraději Moniku, já si tím jménem vůbec nejsem jistá. Vlastně uz žádné dalsi jméno od M mě vyloženě nechytlo za srdce. Šla bych nejraději do Rozarky nebo Alžběty, ale s tím má zas problém tatínek.

• Citovat
  • Upravit
3155

Ahoj, já se teda omlouvám, ale mě to dávání jmen od jednoho písmene přijde, jako pojmenovávání štěňat ve vrhu :)
Ale když, tak se mi líbí Markéta a Meda. Nejsem taky moc zastánce takových těch módních jmen - Ela, Nela, Viktorka, Sofie..
Já chtěla Jenovéfu nebo Alžbětu a ani jedno mi neprošlo schvalovacím procesem, tak to vypadá na Veroniku ;)
Uvidíš, že se to uleží a nějaké pěkné jméno přijde ;) :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Mne by se take libila Marketa, pokracovala bych v “M”. :mrgreen: A resim podobne dilema, pokud pujdeme do ctvrteho, rada bych jmeno, aby se k nasim hodilo, docela se mi take libi Marie nebo prave Marketa, ale kdo vi. ;) :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3998
31.12.18 14:51

od M - Meda, Marta, nejvíc by se mi do trojice líbila Lada

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4523
31.12.18 14:54

Máte Máří Magdalenu, k tomu se nic víc nehodí. :) Tim chci říct, že můžete vybrat v podstatě cokoliv. Pokud chcete od M, líbí se mi Michaela nebo třeba Martina, Marta.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
@Anonymní píše:
Koukám, že většina z vás by pokračovala v jménech od M. Manžel by chtěl nejraději Moniku, já si tím jménem vůbec nejsem jistá. Vlastně uz žádné dalsi jméno od M mě vyloženě nechytlo za srdce. Šla bych nejraději do Rozarky nebo Alžběty, ale s tím má zas problém tatínek.

Monika je take pekna. :kytka: Me k vasim pasuje nejvic ta Marketa. :kytka: Ale rozhodnuti je na vas. ;) :mavam:
Z tveho vyberu bych dala Alzbetu. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
603

Mě se líbí Lea, Rozálie nebo Johanka …
máš dost času ještě, to tě určitě scvrnkne něco do nosu! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
741
31.12.18 14:55

Hlasuji pro Matyldu :). Máme také doma Magdalenku, pro druhou dceru jsem měla v nejužším výběru právě Matyldu nebo Gabrielu (máme kluka).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2098
31.12.18 14:58

Markéta bych nedávala. Podle mě je to dlouhé a nejde zkrátit. I když děkuji, že se vám to jméno líbí ;) .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31.12.18 14:59

@chaela
Michaela je take pekne jmeno. :kytka:
Ono tech peknych jmen je spousta! Dobre vyberte! :kytka: :palec: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
31.12.18 15:02
@pedigka píše:
Markéta bych nedávala. Podle mě je to dlouhé a nejde zkrátit. I když děkuji, že se vám to jméno líbí ;) .

Taky bych jí nedala. Všem Marketam co znám se říká Maky a to je teda děsný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
741
31.12.18 15:09
@terien píše:
Taky bych jí nedala. Všem Marketam co znám se říká Maky a to je teda děsný.

Souhlasím, akorát těch jmen, která se různě “ohybají” je hodně. Zrovna výše zmiňovaná Michaela bude většinou celý život Míša. U Moniky mám osobně problém s oslovením Monča, no je to fuška vybrat jméno ;).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
31.12.18 15:17

už bych nedávala nic na Ma-, to je tak na blázinec :mrgreen: Pokud chcete na M, tak Michaela, Miluše, Monika (ta se mi moc nelíbí, ale o mě nejde). Z Markét se dělá Makyna a to je škaredý :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31.12.18 15:22
@pe-terka píše:
už bych nedávala nic na Ma-, to je tak na blázinec :mrgreen: Pokud chcete na M, tak Michaela, Miluše, Monika (ta se mi moc nelíbí, ale o mě nejde). Z Markét se dělá Makyna a to je škaredý :,(

Haha, a mne by se to Ma- zrovna libilo. :mrgreen: Ale nemam deti od stejneho pismena, asi je fakt, ze by se to pri oslovovani hodne pletlo. :lol: 8) ;)
Ja znam Marketu a rika se ji bud Market nebo Marketka, to mi prijde hezke. ;) :kytka: Makyna je des, to je pravda. :mrgreen: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze