Jméno pro 3. holčičku

Napsat příspěvek
Velikost písma:
25179
31.12.18 15:26

@Paradigmatka mě se to taky líbí, takové sourozenecké pojítko. Ale představ si to v praxi, ty děti se budou všem plést. Možná i rodičům :oops: :lol:
Naše děti taky nejsou od stejného písmene (ale jména mají typově sourodá, žádný Mečislav a Sebastián, Božena a Vanessa), a stejně jména občas popletu :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31.12.18 15:29
@pe-terka píše:
@Paradigmatka mě se to taky líbí, takové sourozenecké pojítko. Ale představ si to v praxi, ty děti se budou všem plést. Možná i rodičům :oops: :lol:
Naše děti taky nejsou od stejného písmene (ale jména mají typově sourodá, žádný Mečislav a Sebastián, Božena a Vanessa), a stejně jména občas popletu :P

Presne tak jsem to myslela, je videt, ze jsou sourozenci. :mrgreen: :kytka:
Ano, asi to tak bude. :mrgreen: Mne se deti taky obcas spletou, hlavne kdyz predtim mluvim s temi dvema a pak zacnu mluvit na treti, tak vyjmenuju obe predchozi nez dojdu ke tretimu jmenu. :mrgreen: :oops: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31079
31.12.18 15:32
@pe-terka píše:
Naše děti taky nejsou od stejného písmene (ale jména mají typově sourodá, žádný Mečislav a Sebastián, Božena a Vanessa), a stejně jména občas popletu :P

No plest, ja mam tri deti, z toho jednoho kluka, jmena nikterak podobna - a plete se mi to nezavisle na pohlavi :mrgreen: . A nejen mne :mrgreen: .

Mne naskocila Matylda, aniz bych se koukala, co radi ostatni. Monika je ale taky hezke a v dnesni dobe pomerne vzacne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5170
31.12.18 15:34

Mam tri deti na stejne pismeno. :mrgreen: A moc se mi to neplete. :lol: :mrgreen: :kytka: :mavam:
Ja bych hlasovala pro Michaelu, ale ani ta Marketa nebo Monika nejsou spatne. ;) :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
31.12.18 15:34

Meda nebo Matylda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1186
31.12.18 15:38
@Anonymní píše:
Koukám, že většina z vás by pokračovala v jménech od M. Manžel by chtěl nejraději Moniku, já si tím jménem vůbec nejsem jistá. Vlastně uz žádné dalsi jméno od M mě vyloženě nechytlo za srdce. Šla bych nejraději do Rozarky nebo Alžběty, ale s tím má zas problém tatínek.

To jsou hezká jména, nejhezčí je Alžběta, hodí se k těm , co už máte. Monika by se k těm předešlým moc nehodila. Od M by se mi líbila jen ta už zmiňovaná Meda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pj1
704
31.12.18 15:51

Ve Tvém případě bych pokračovala na M za mně Malvina,Markéta přeji šťastné rozhodnutí.Já čekám Leden/Únor Rozárku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31.12.18 15:53

Mě - nevím proč - napadla jako první Anežka :) Anička by byla taky fajn. Anebo Alžběta :) Kdybych se měla držet linie M, přijde mi nejlepší Markéta nebo i Monika je pěkné jméno a dnes se tak moc nedává.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
433
31.12.18 15:53

Markétka je hezké jméno, ale znám taky jednu Maky :( a Makyna je děs. Ještě mě napadá Márinka, ale vůbec netuším, jak by se jí říkalo zkráceně. Mě se líbí Bětka, měli jsme ji v užším výběru, ale narodil se nám Vašík :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
433
31.12.18 15:57

Oprava: mně. Bohužel jsem to po sobě nestihla zkontrolovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
31.12.18 16:00
@Beata.xy píše:
Oprava: mně. Bohužel jsem to po sobě nestihla zkontrolovat.

můžeš opravit přímo v textu, zaklikni si Editovat :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
563
31.12.18 16:01

@terien mě říkají Marki :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
marcela444
31.12.18 16:11

Aby se vám to hodilo k té M-linii tak bych volila asu tu Markétku :)

• Citovat
  • Upravit
7355
31.12.18 16:21
@Beata.xy píše:
Markétka je hezké jméno, ale znám taky jednu Maky :( a Makyna je děs.

S tím jsem se nikdy nesetkala, Markét a nebo Megí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
31.12.18 16:47
@mag12 píše:
Souhlasím, akorát těch jmen, která se různě “ohybají” je hodně. Zrovna výše zmiňovaná Michaela bude většinou celý život Míša. U Moniky mám osobně problém s oslovením Monča, no je to fuška vybrat jméno ;).

Móňa :mrgreen: 😇

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko