Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Marta, Matylda, Margareta, Malvina
Alzbeta, Eliska, Rozalie, Johana, Judita, Josefina
@Monis94 píše:
Co to je za jméno 😂 😂
Mečislava -zrovna dnes má svátek (i Mečislav)..taky jsem se ráno nad tím pozastavovala když jsem to viděla v kalendáři, jestli se tak někdo opravdu jmenuje…
@annasmyc ja to jméno v životě neslyšela 😂 a koukala jsem na kdejsme.cz a par zen se tak opravdu jmenuje 😂
@Anonymní píše:
Doma už máme Marjánku (Marii) a Madlenku (Magdalenu). Jaké jméno pro jejich mladší sestřičku by se vám líbilo? Těhotenství je sice v začátku, ale jsem tentokrát bezradna.
Marika (Márinka), Milena, Milada.
@Anonymní píše:
Doma už máme Marjánku (Marii) a Madlenku (Magdalenu). Jaké jméno pro jejich mladší sestřičku by se vám líbilo? Těhotenství je sice v začátku, ale jsem tentokrát bezradna.
Amélie, Beáta 😊
@Monis94 píše:
@annasmyc ja to jméno v životě neslyšela 😂 a koukala jsem na kdejsme.cz a par zen se tak opravdu jmenuje 😂
chuděrky.. ![]()
Pro mě jsou Marie a Magdalena především novozákonní jména, takže bych volila zase něco podobného - buď Martu (což ostatně i v Bibli byla sestra Marie), Annu nebo Alžbětu.
@Anonymní píše:
Slyším poprvé, že by Madla byla zdrobnělina Magdaleny a Madla je pro Mariu. Či mě něco uteklo?!
Marie, Magdalena a Ráchel
Marie, Magdalena a Stanislava
Marie, Magdalena a Hvězdoslava
Marie, Magdalena a Božidara
Marie, Magdalena a Adelheid
Marie, Magdalena a Bohumíra/mila
Marie, Magdalena a Drahomíra
Marie, Magdalena a Doubravka
Marie, Magdalena a Dobromila ![]()
Marie, Magdalena a Františka
Marie, Magdalena a Jenovefa
Marie, Magdalena a Ingeborg
Marie, Magdalena a Konstancie
Marie, Magdalena a Klotilda
Marie, Magdalena a Ladislava
Marie, Magdalena a Mathilda
Marie, Magdalena a Miloslava
Marie, Magdalena a Radomila/míra
Marie, Magdalena a Rosalind
Marie, Magdalena a Ragnhild
Marie, Magdalena a Svatoslava/míra
Marie, Magdalena a Věnceslava
Marie, Magdalena a Zdislava
Eva, Anna, Alzbeta, Josefa, Cecilie, … Mareta a Matylda jsou tvrda nehezka jmena a stylove se k predchozim nehodi podle me
@annasmyc píše:
Mečislava -zrovna dnes má svátek (i Mečislav)..taky jsem se ráno nad tím pozastavovala když jsem to viděla v kalendáři, jestli se tak někdo opravdu jmenuje…
Mieczysława - https://www.nasejmena.cz/nj/cetnost.php?…
Mieczysław - https://www.nasejmena.cz/nj/cetnost.php?…
Mieszko - https://www.nasejmena.cz/nj/cetnost.php?…
@Petula306 píše:Štěňátka ve vrhu.
Ahoj, já se teda omlouvám, ale mě to dávání jmen od jednoho písmene přijde, jako pojmenovávání štěňat ve vrhu
Ale když, tak se mi líbí Markéta a Meda. Nejsem taky moc zastánce takových těch módních jmen - Ela, Nela, Viktorka, Sofie..
Já chtěla Jenovéfu nebo Alžbětu a ani jedno mi neprošlo schvalovacím procesem, tak to vypadá na Veroniku
Uvidíš, že se to uleží a nějaké pěkné jméno přijde![]()
@Psylocke píše: Štěňátka ve vrhu.Přesně. Btw, v dnešní době nevim, co neni modni. Snad Jana, Eva, Petra. Ktere se rodily nejvic tak pred cca. 20-30 lety.
Ja myslim, ze ted vede Nela, Emma, Ella a Sofie odezniva.
Evicek moc neznam, jenom jednu.