Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Ahoj, s manželem uvažujeme, zatím předběžně, žádné snahy ještě nejsou, o jméně pro budoucí dítě. Shodli jsme se na Gabriele a Jakubovi, jak se Vám to zdá? Potřebovala bych pohled zvenčí na tato jména a jaká máte vybraná jména vy?:) Díky za odpovědi
tak já si myslím, že tě názor nás, cizích lidí, nemusí vůbec zajímat, zbytečná diskuze…
Ahoj my máme Kristýnku, už jen proto, že já chtěla Tinu a ta mi neprošla přes manžela, ale Gabriela je pěkná, jak jsem už psala v jiné diskusi, úplně bych se vyhla Emmičkám, Sofinkám, Sárinkám, Nelinkám, Eliškám, Abygeilkám a Liliankám, Adámkům, Tadeáškům a tak, protože tich je teď fakt přemnoženo, tato jména úplně ztratila krásu, už vůbec se mi nelíbí zdvojování… Emma, Ella, Nella a tak.
Ale Gabrielka a Kubík jsou super, my chcem druhé Lucinku, nebo moničku a kluka Kryštofa, nebo Vládíka ![]()
Bude to vaše dítě:)Mně se osobně se ty jména nelíbí. Každý má jiný vkus.
Obě jména se mi líbí, ale Jakub je hodně populární, těch je moc.
Každý má jiný vkus, ale tvůj výběr se mi líbí
konečně se tu někdo ptá na normální jména ![]()
@Paola21 my máme vybranou Klárku a Adámka..ale záleží i na příjmení…Jakub i Gabriela jsou podle mě nádherná jména ![]()
Hlavní je že se shodnete vy dva na jménu pro dítě, mě by nenapadlo se ptát lidí, a navíc lidí, které neznám, jméno se musí líbit tobě a partnerovi.
Když ti řeknu že jsou ošklivá tak je nedáte? ![]()
@Paola21 Hlavně aby se to jméno pro budoucí dítě líbilo vám dvěma
. Jména máte vybraná hezká.
Ahoj, mně se líbí hlavně Gabriela, je to super, není to tak častý, je hezký a ani ve světě na ni nebudou koukat jak ne exota
Jakub se mi líbí taky, ale na mě jejich až moc, ale jméno je to krásný… já vždycky koukám i na význam jména a Jakub znamená, druhorozený´, tak bych ho prvorozenému asi nedala ![]()
My máme Alici a čekáme Lindu ![]()
Ovlivňovat se cizími lidmi nenechám, ale na názor se zeptat můžu ne?:) Podle čeho jste vybírali jméno? Podle módy, nebo jsem dali jméno někoho z rodiny případně někoho, koho obdivujete?
Me se libi
Gabriela je moc pekna a Jakub je taky super i kdyz mi prijde ze je jich moc ![]()