Jméno pro dítě - Gabriela a Jakub

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
5866
8.7.14 20:20

jméno pro dítě

Ahoj, s manželem uvažujeme, zatím předběžně, žádné snahy ještě nejsou, o jméně pro budoucí dítě. Shodli jsme se na Gabriele a Jakubovi, jak se Vám to zdá? Potřebovala bych pohled zvenčí na tato jména a jaká máte vybraná jména vy?:) Díky za odpovědi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6590
8.7.14 20:22

:D tak já si myslím, že tě názor nás, cizích lidí, nemusí vůbec zajímat, zbytečná diskuze…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4151
8.7.14 20:24

Jméno jako jméno. Mělo by se líbit vám dvěma

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Makikki
8.7.14 20:25

Ahoj my máme Kristýnku, už jen proto, že já chtěla Tinu a ta mi neprošla přes manžela, ale Gabriela je pěkná, jak jsem už psala v jiné diskusi, úplně bych se vyhla Emmičkám, Sofinkám, Sárinkám, Nelinkám, Eliškám, Abygeilkám a Liliankám, Adámkům, Tadeáškům a tak, protože tich je teď fakt přemnoženo, tato jména úplně ztratila krásu, už vůbec se mi nelíbí zdvojování… Emma, Ella, Nella a tak. :roll: Ale Gabrielka a Kubík jsou super, my chcem druhé Lucinku, nebo moničku a kluka Kryštofa, nebo Vládíka :mavam:

• Citovat
  • Upravit
27001
8.7.14 20:25

Bude to vaše dítě:)Mně se osobně se ty jména nelíbí. Každý má jiný vkus.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
8.7.14 20:26

Obě jména se mi líbí, ale Jakub je hodně populární, těch je moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
8.7.14 20:27

Každý má jiný vkus, ale tvůj výběr se mi líbí :palec: konečně se tu někdo ptá na normální jména :)

• Citovat
  • Upravit
22288
8.7.14 20:27

@Paola21 my máme vybranou Klárku a Adámka..ale záleží i na příjmení…Jakub i Gabriela jsou podle mě nádherná jména :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6536
8.7.14 20:28

Hlavní je že se shodnete vy dva na jménu pro dítě, mě by nenapadlo se ptát lidí, a navíc lidí, které neznám, jméno se musí líbit tobě a partnerovi.

Když ti řeknu že jsou ošklivá tak je nedáte? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2529

Obě moc pěkná. U nás Michael, Lily, Valerie, Natálie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7735

@Paola21 Hlavně aby se to jméno pro budoucí dítě líbilo vám dvěma ;). Jména máte vybraná hezká.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10680
8.7.14 20:29

Ahoj, mně se líbí hlavně Gabriela, je to super, není to tak častý, je hezký a ani ve světě na ni nebudou koukat jak ne exota :) Jakub se mi líbí taky, ale na mě jejich až moc, ale jméno je to krásný… já vždycky koukám i na význam jména a Jakub znamená, druhorozený´, tak bych ho prvorozenému asi nedala :)

My máme Alici a čekáme Lindu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
927
8.7.14 20:30

Mně se ti jména libí :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5866
8.7.14 20:35

Ovlivňovat se cizími lidmi nenechám, ale na názor se zeptat můžu ne?:) Podle čeho jste vybírali jméno? Podle módy, nebo jsem dali jméno někoho z rodiny případně někoho, koho obdivujete?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15575
8.7.14 20:37

Me se libi :palec: Gabriela je moc pekna a Jakub je taky super i kdyz mi prijde ze je jich moc :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze