Jmeno Elizabeth

1382
7.7.14 23:43

Jmeno Elizabeth

Ahojky, jak se vam líbí toto jméno? Měli jsme ho vybrané uz dlouho, ale nakonec mam TP 17.11. a Elizabeth má svátek 19.11.,pak jsou hned vánoce… Navíc celá rodina mame svátky i narozeniny na podzim a pak celý rok nic… Dali byste toto jméno i tak? Jak se vam líbí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35438
7.7.14 23:45

Rozložení svátků je mi jedno, jméno se mi líbí. Jak byste jí chtěli říkat? Ve škole jsme jednu měli a stejně jí všichni říkali Bětko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2411
7.7.14 23:48

Ne a vubec ne v souvislosti se svatkama a rodinejma akcema. Jmeno se mi nelibi a to nejsem „vlastenec“…ale je to jen a jen vase volba, pochybuju, ze se rozhodnes na zaklade diskuze na emiminu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4443
7.7.14 23:48

Líbí, dala bych i tak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1382
7.7.14 23:50

@Tiger-lily říkáme ji od začátku Elinka. Té Betky se právě děsím:-/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1382
7.7.14 23:51

A nepřijde vam to jméno uz moc cizí? Nebo je to ještě v pohode na české poměry?:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
7.7.14 23:52

Ne, nedala bych… jmeno by se mi nelibilo, i kdyby melo svatek v cervnu :kytka:

Ale podle nas se snad rozhodovat nebudes, ne? :lol:

Pokud se ptas na tu posloupnost, tak ma dvera ma svatek v listopadu, pak je Mikulas, Vanoce a narozky ma zacatkem ledna, takze podle svatku bych se nerozhodovala :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13781
7.7.14 23:53

Taky se mi to nelíbí, připadá mi to v našich podmínkách směšné. Pokud tedy nejste cizinci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35438
7.7.14 23:55
@Carmen6 píše:
@Tiger-lily říkáme ji od začátku Elinka. Té Betky se právě děsím:-/
:mrgreen: Na Bětku se připrav. Nebo Betynku. Jméno má používanou českou verzi Alžběta a většinou jsou všichni zvyklí holky toho jména tak oslovovat.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
7.7.14 23:56

Ä nevim tedy, kdyz jste Cesi a chcete holcicce rikat Elinko, neni jako schudnejsi ta Eliska??? :lol:

Elizabeth je jak ze spatneho historickeho romanu :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14367
7.7.14 23:57

@Carmen6 proč chceš vlastně dávat anglickou verzi, když žiješ v Čechách. Promiň, ale já tohle teda asi moc nechápu. Takže ne, mě se to nelíbí. Dala bych normálně hezky česky Alžběta a když se vám to nelíbí, tak Ela, Eliška.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
7.7.14 23:57

Jméno se mi nelíbí, teda pokud nemáš v úmyslu žít někde v zahraničí.

A podle posloupnosti svátek- narozeniny- vánoce bych se neřídila. Kluk má svátek v polovině listopadu, na začátku prosince narozeniny. A žádný problém s tím nemáme. Jenom víc slavíme den dětí, aby měl nějaký dárek a doplnění potřebných hraček (např. kolo mi přišlo zbytečné kupovat v prosinci) i v jiné části roku.

• Citovat
  • Upravit
35438
7.7.14 23:58

Klidně to jméno dej, třeba se uchytí, takových Nicolasů je u nás snad víc než Mikulášů ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1382
8.7.14 00:04

Já na tom jmene netrvam, ale manžel ho porad chce. Taky mi to přijde uz dost cizí. Ale Eliška ani Ela se nám nelíbí. A co říkáte na jména Sara a Monika? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
8.7.14 00:10
@Carmen6 píše:
Já na tom jmene netrvam, ale manžel ho porad chce. Taky mi to přijde uz dost cizí. Ale Eliška ani Ela se nám nelíbí. A co říkáte na jména Sara a Monika? :kytka:

Sara mi prijde tvrde, Moniku jsme meli v uzsim kruhu vyberu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko