Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Já mámtermín za měsíc a tápeme u jména prokluka…takže klid:-D
Mám termín za 2 měsíce a taky pořád netuším. Chci jméno, které mě nadchne a ze kterého budu nadšená, ale to je jen jméno prvorozené. ![]()
Napadá mě jen Aneta, ale je to neslané a nemastné jméno. ![]()
Tajim pohlaví, proto anonym.
ABC
@stephora píše:
Olivia/Olívie HaklováOliv, Olivka, Liv, Oluška, Oloušek…
jako ta naše
@1Evuli píše:
Holky, jak oslovovat Adélku? Kromě Adélko
Adelo ![]()
Ja mam problem s jmenem Anezka…
My máme doma Justýnu. dlouho okolo žádná nebyla, ale jenco začla se školkou, tak se objevila druhá, narozená asi o 2 měsíce později než ta naše.
a teď máme řešit kluka a to jsem úplně mimo
holku manža vymyslel Linda. kluk se mi líbil docela Kryštof, jenže nám příjmení začíná na F ![]()
@midlajs píše:
Adelo
Ja mam problem s jmenem Anezka…
No prave…jmeno se me libi…ale nevim jak jinak ji rikat ![]()
@maky26 píše:
My máme doma Justýnu. dlouho okolo žádná nebyla, ale jenco začla se školkou, tak se objevila druhá, narozená asi o 2 měsíce později než ta naše.a teď máme řešit kluka a to jsem úplně mimoholku manža vymyslel Linda. kluk se mi líbil docela Kryštof, jenže nám příjmení začíná na F
Justýna je krásné jméno
To ff bych tak neřešila… to se ztratí. Máme přijimení na Š a manželovi bratránci a jejich děti jsou Tomáš, Lukáš… ve finále je to jedno. ![]()
@1Evuli píše:
No prave…jmeno se me libi…ale nevim jak jinak ji rikat
Ja jsem patlal, ja splacam vsechno. Vetsinou to vychazi az z praxe. Prvni u me je Eliska a kdyz jsem rikala Eli, ne! Tak jsem to spojila a je z toho Elin. Anezka je zase Anyz nebo Lanyz a nekdy ale to uz zlobi ji prejmenuji na Anco ![]()
Napadlo me jeste Áďo…
@1Evuli píše:Áďo, Adi, Aduš, Adél… jéééé, toho si člověk najde, když chce.
Holky, jak oslovovat Adélku? Kromě Adélko
Příspěvek upraven 05.12.14 v 21:43