Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@Anonymní píše:
Nenapíšu to, které máme tentokrát vybrané my, ale napíšu, která se mi líbila, ale nevybrali jsme je: Vanda, Apolena, Evelína, Adina, Nina..Příjmení máš univerzální - bez R a L, hodí se jakékoliv jméno, to je radost vybírat. My jsme některá z nich zavrhli právě proto, že by se nehodila v kombinaci s příjmením. Jen mě překvapuje, že vzhledem k vašim jménům máš vybraná jména, která teď frčí, holčiček(Sára, Nela, Dominika, Klára),je jako hub po dešti, to bych nedala.
Prosím o zachování anonymity.
Proč anonym? Stejně jsi nenapsala jaká jména máte vybraná ![]()
@Bunnies jé ahooj
Gratuluji k holčičce
U nás to ještě není úplně jisté jestli to holčina bude ale zatím to na ní vypadá ![]()
MI se k Vašemu příjmení a k jménu brášky líbí z těch méně používaných jmen jméno Nina. ![]()
A když nebudu brát v úvahu Vaše příjmení, ale jen jména která se prostě líbí mě. Tak jednoznačně Antonie (Tonička). Pak se mi líbí spojení Sofie Anna a Anna Sofie. ![]()
Jméno Tonička se celkem k Tobiáškovi hodí.
![]()
Zuzana Haklova.
Dominika Haklova.
Sarka Haklova.
Netvrdim, ze se mi libi, ale moc se kupodivu nedavaji a ve spojeni s orijmenim zneji dost libozvucne ![]()
Libila by se mi treba zminovana Julieta nebo Liliana, ale jmeno s l… Liliana Haklova je vylozene jazykolam ![]()
Mně se líbí Sára nebo Adéla
Doma máme Barboru a Magdalénu, ty ale nejsou „neobvyklé“
@mamartina My už v tom máme jasno. Tohle těhotenství bude fakt snad poslední, samé komplikace. Musela jsem na odběr placenty, takže z DNA víme pohlaví a už je to i krásně vidět na UTZ. Jestli počítám dobře, tak čekáte květnový miminko, že? U nás vychází i dle PM a UTZ termín 6.4.
@Bunnies Tak to mě mrzí že to bylo s komplikacema ale hlavně že to je v pořádku
Ano termín mám 5. Května. U nás se snad pohlaví rozlouskne na velkým utz, snad se nám mimčo ukáže
Tak držím palce ať už to máte bez problémů a v pohodě to doklepete ![]()
@1Evuli píše:Áďo, aduško, adiku.
Holky, jak oslovovat Adélku? Kromě Adélko