Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Jde spíš o to, že nejsem žádným jménem nadšená..Asi jsem špatně vysvětlila, co si představuji pod pojmem,,neobvyklé jméno".Nemám na mysli ta krkolomná, co navíc moc dobře nezní s českým příjmením.
@midlajs píše:
Adelo
Ja mam problem s jmenem Anezka…
To jo, tam to skončí na „Any“ a už se to plete s Annou, Anetou…
Já jsem Aneta a hodně lidí mě oslovuje „Anet“… zní to možná zvláštně, ale mě to líbí. Tak to „Anež“… ![]()
@Alkynka píše:
Jde spíš o to, že nejsem žádným jménem nadšená..Asi jsem špatně vysvětlila, co si představuji pod pojmem,,neobvyklé jméno".Nemám na mysli ta krkolomná, co navíc moc dobře nezní s českým příjmením.
Ty brďo a my to zrovna máme takové tvrdé, samé r a mě to tak pěkně zní ![]()
Hele, tohle je dobrý ![]()
Máme Tobiáše. A záleží mi, jak to bude znít s příjmením. To je věc názoru každého..
Mě se Anežka líbí
. Pak by mi k vašemu příjmení šla třeba ještě Andrea, Patricie, Romana, Simona, Tereza.. Je toho hodně.
@Alkynka píše:
Máme Tobiáše. A záleží mi, jak to bude znít s příjmením. To je věc názoru každého..
no právě… proto je asi nesmysl chtít názor lidí z internetu
Sto lidí, sto názorů… každý by si to měl dát podle sebe nehledě na názor lidí notabene které ani nezná
![]()
A můžeš vybírat.. kam se hrabe kalendář..:-) http://krestni-jmena.cz/seznam/?…&
@Serehe píše:
no právě… proto je asi nesmysl chtít názor lidí z internetuSto lidí, sto názorů… každý by si to měl dát podle sebe nehledě na názor lidí notabene které ani nezná
![]()
![]()
Samosebou, že rozhodnutí bude naše:-)Jen jsem byla zvědavá, třeba mi někdo rozšíří obzor, přivede na nápad..Kolikrát vás to třeba samotnou nenapadne..
@Alkynka píše:
Samosebou, že rozhodnutí bude naše:-)Jen jsem byla zvědavá, třeba mi někdo rozšíří obzor, přivede na nápad..Kolikrát vás to třeba samotnou nenapadne..
Mě se třeba líbí Hana a s vaším příjmením to MĚ zní pěkně. Pavla, Milena, Renata, Sylva, Iva,… ale já mám ráda takový ty klasický z kalendáře. ![]()