Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Klaudie..
Strašně se mi líbí Manon, ale k českým příjmením..
Taky Niké, ale to musí mít člověk fakt „luxusně“ znějící příjmení:-(
Ahoj holky, můžu se zeptat jaké by se Vám líbilo jméno k příjmení Vašek/Vašková. Termín mám na konci prosince a nemůžu se rozhodnout
Na kluka máme vybráno Patrik, Dominik, Erik, Jakub a na holku Linda, Laura, Adéla, Nela, Nikol, Lucie, Vanesa, Viktorka, Vendula. Z těchto jmen bych potřebovala vybrat prosím, potřebuji znát názor někoho jiného. Rodina se jméno dozví až se miminko narodí, tak se nemám s kým poradit. Prosím zachování anonymity, chodí sem pár známých a nechci aby věděli z jakých jmen vybíráme. Děkuji
Misto Sary bych dala spis Šárku, myslim ze se ted moc nedava a s prijmenim to hezky zni a k Tobiaskovi se taky hodi, oba by meli š ve jmene ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj holky, můžu se zeptat jaké by se Vám líbilo jméno k příjmení Vašek/Vašková. Termín mám na konci prosince a nemůžu se rozhodnoutNa kluka máme vybráno Patrik, Dominik, Erik, Jakub a na holku Linda, Laura, Adéla, Nela, Nikol, Lucie, Vanesa, Viktorka, Vendula. Z těchto jmen bych potřebovala vybrat prosím, potřebuji znát názor někoho jiného. Rodina se jméno dozví až se miminko narodí, tak se nemám s kým poradit. Prosím zachování anonymity, chodí sem pár známých a nechci aby věděli z jakých jmen vybíráme. Děkuji
Z toho co jsi napsala se mi libi Linda, ale nevim, jak jinak by se ji dalo rikat, nez Lindo, Lindusko, Lindi…? A Lucka ![]()
@Alkynka píše:
Bohužel má blízká kamarádka holčičku Lauru, se nemohu opičit:-))))
aha ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj holky, můžu se zeptat jaké by se Vám líbilo jméno k příjmení Vašek/Vašková. Termín mám na konci prosince a nemůžu se rozhodnoutNa kluka máme vybráno Patrik, Dominik, Erik, Jakub a na holku Linda, Laura, Adéla, Nela, Nikol, Lucie, Vanesa, Viktorka, Vendula. Z těchto jmen bych potřebovala vybrat prosím, potřebuji znát názor někoho jiného. Rodina se jméno dozví až se miminko narodí, tak se nemám s kým poradit. Prosím zachování anonymity, chodí sem pár známých a nechci aby věděli z jakých jmen vybíráme. Děkuji
K příjmení mi nejvíc sedí
z holčičích Laura a Adéla
z klučičích Patrik a Dominik
Ještě jsme přišli na jméno Valentýna.
Dá se hezky říkat..Valinka, Val, Valuška, Valýsek, Valentýnka či jen Týnka:-)
Tak pokud nás neomrzí, zatím se jej držíme ![]()
@Slani82 píše:
Z toho co jsi napsala se mi libi Linda, ale nevim, jak jinak by se ji dalo rikat, nez Lindo, Lindusko, Lindi…? A Lucka
Mě by se k tvému příjmení pasovala Laura, Nikol, Vendulku jsem dlouho nikde neslyšela také pěkné jméno. Já hodně přihlížím, aby v mém okolí nebylo jméno tak časté..
Pro chlapečka Jakub..
@Anonymní píše:
z těch klučičích ani jedno, nežeby se mi nějaké nelíbilo, ale mě moc nezní PatriK VašeK, je to takový usekaný. Jakub nekončí na K, ale zas se mi to mele v puse
Vyhla bych se jménům se Š (Štěpán, Šimon…), přijde mi to dost ušišlaný, u toho Vaška je tohle písmeno dost výrazné a netřeba ho opakovat v křestním. Osobně bych dala třeba: Dalibor, Martin, Pavel, Otakar, Jáchym, Přemysl, Ondřej, Oskar…a tak.
z těch holčičích naopak mi přijde, že k příjmení jdou všechny, mě osobně se z toho výběru nejvíc líbí Linda a Adéla.
@Anonymní píše:
Z kluku teda nic moc, nelip Dominik. Erik a Patrik zni oboje jak je dvouslabičné blbě, i kdyz se mi ta jmena libi. Ještě jak to oboje jméno i příjmení končí na k… Jakub podle me zase bude mast, jestli je teda jmeno Kuba nebo Vašek… nedavala bych z toho duvodu ani Jana - Honza Vašek, Kuba Vašek - je to matoucí, a klukovi se tezko bude chtit vysvetlovat co je jmeno a co prijmeni..
Z holek to celkem jde, vyhla bych se Vanese (ale me se obecne to jmeno nelibi, uz jen ze to je umely jmeno), asi ani Vendula a Adela je na podobny bdro jako Erik s Patrikem, jmeno i prijmeni je trojslabicke a divne zni s prijmenim. Ja bych je nedala pac se mi zas tak nelibi, ale Linda, Laura, Nela a Nikol by sly
Co Luisa?
Tak snad jsem poradila
ono je to tezky, kazdy ma jiny vkus ![]()
@Anonymní píše:mně se líbí Adéla a Jakub