Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Beatam take nekdy rikaji Bety, Bětko, atd… Jsem si vzpomnela… ![]()
Jsem si tak vzpomněla, že u nás ve škole jsme měli holku Beátu a na ní všichni volali Betino. Tak tohle se mi osobně nelíbí, přijde mi to jak volání na psa. To ale jen tak mimo, že mě to zaujalo.
Nechci měnit téma, ale mě se vždycky hrozně líbila Izabela, ale jako asi z toho sejde pže já nevím jak bych jí prostě říkala…mě přijde bello- jak na psa…a nebo stojí to za starou belu
![]()
Tak nevim, jinak teda známí mají Beatku, říkají ji Bejo. ![]()
Isabella je hezky jmeno, moc se mi libi, ale Bella, jako sama o sobe uz zni uplne jinak.. V ty americe to maji jednodussi ![]()
Izabele říkáme : Izabel, Izabelo, Belo, Beli.. Domáckých zdrobnělin se dá vymyslet více. Belo mi jako na psa nepříjde, možná proto, že používám od mala..
ještě jsem zapomněla, říkají jí také IZKA, ale to se mě nelíbí tudíž nepoužívám ![]()
Kdyz uz, tak se mi take hodne libi angl.verze : Elisabeth
Vola se na ni: Elis(o,a), beth, betty..
Kallkapa píše:
ještě jsem zapomněla, říkají jí také IZKA, ale to se mě nelíbí tudíž nepoužívám
Nebo " Izí" , jako Isabele z Chirurgů ![]()
Monny89 píše:
Kdyz uz, tak se mi take hodne libi angl.verze : ElisabethVola se na ni: Elis(o,a), beth, betty..
Elisa se mě líbí. ![]()
gabi.design píše:Monny89 píše:Elisa se mě líbí.
Kdyz uz, tak se mi take hodne libi angl.verze : ElisabethVola se na ni: Elis(o,a), beth, betty..
Mě se líbí Elisabeth a Jacklyn. K mému příjmení by to ještě šlo, ale k Nováková to je děsný. K Nováková podle mě jde spíš české jméno.
gabi.design píše:Monny89 píše:Elisa se mě líbí.
Aby to pak neznelo jako (lvice) ELSA
![]()
Mě se líbí Rebeca (i s K), ovšem to si můj drahý klepe na čelo.
Dice píše:
Nechci měnit téma, ale mě se vždycky hrozně líbila Izabela, ale jako asi z toho sejde pže já nevím jak bych jí prostě říkala…mě přijde bello- jak na psa…a nebo stojí to za starou belu![]()
Tak nevim, jinak teda známí mají Beatku, říkají ji Bejo.
Moje kamarádka má Izabelu a říkají jí: Izabelko, Izy, Bely, Izinko atd…
Jacklyn v našich končinách? No to už si snad děláte srandu??? ![]()