Jméno pro kluka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11.3.11 20:36
vicca píše:
Tak to můžem mít Adámka obě :lol:
Já právě moc nechci jméno, které je blízko narozenin.

no vidíš já bych ho chtěla tak doufám, že přemluvim mího brouka, tak je na to ještě dost času

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9622
11.3.11 20:37

Tak já jich moc neznám (možná proto, že se všem okolo rodí holky :D ) a já bych kluka Matěje chtěla…Manžel ne, prej by mu říkali ‚ty jsi matěj‘ nebo ‚matěji, proč tě holky nechtějí‘ :) Mně příjde, že je to blbost…
Jo a mně se moc nelíběj takový ty vyumělkovaný jména no…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8384
11.3.11 20:51

ono je to asi i jak kde…u nas to ted porte leti :-) a ja mam radsi jmena originalni ale musim uznat ze Matej je krasny a ze by se mu smali to si nemyslim..na kazdy jmeno se da neco najit…manza nectel Robina kvuli tomu samymu jako tvuj ze se mu budou smat..njn chlapi :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9622
12.3.11 07:30

Robin se mi taky líbí, taky neprošel…ani Vojta…A ještě se mi líbí Mikuláš a to už teda vůbec ne :D Eště že máme nakonec holku :D Na té sme se shodli :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1533
13.3.11 14:15

Ahojky holky…můj přítel chtěl Robina co se nelíbí mě…Matyáše-to má každá druhá maminka…Tobiáše..to jsem ještě možná říkala že ano..ale u nás nebo aspoň mě vyhrálo jméno Patríček a jsem zvyklá malému říkat už od 2měsíce těhu :palec: :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Billi
21.8.11 12:48

Ahoj, obnovuji diskuzi, protože toto téma tu je často, tak se mi ho nechtělo zakládat znovu. Čekáme chlapečka a jak to bývá, na jméně pro holčičku jsme se shodli na jméně pro kluka nám to nejde :lol: . Máme pár typů: Štěpán, Šimon, Vilém, Sebastián, Eliáš, Viktor.
Nechceme nic, co je hodně časté. (V okolí máme 4 Ondry, kterým není ani rok :lol: ).
Máme příjmení na K, tak nic, co končí na K. Ráda si vyslechnu další nápady a nechám se inspirovat.

• Citovat
  • Upravit
TessAg
21.8.11 12:58

Samuel, Mateo, Simeon, Noah, Max, Sebastian…

Eliáš se mi líbí z těch co tu píšeš :wink:

• Citovat
  • Upravit
12681
21.8.11 13:02

ahoj taky máme příjmení na K a máme Mikoláše, zní to suprově a i pěkně to vypadá napsaný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Billi
21.8.11 21:54

Goldenko, Mikoláš je krásné, kdy slavíte svátek? Na Mikuláše?

• Citovat
  • Upravit
12681
22.8.11 08:10

jojo na Mikuláše :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
561
22.7.19 00:34

Ahoj. Čekáme chlapečka a doposud máme vybraná dvě jména a to Richard nebo Jeroným či Jerolím, co myslíte :lol:
Přítel tedy neřeší jak se bude jmenovat zatím to nechal jen na mě, ale neříkal, že by se mu jména nelíbila.
Nemáte nějaké nápady na nevšední jméno? Nemusí být ani české.
A je nutné mít i v záloze dívčí jméno nebo se dá věřit pohlaví určeném ve 22tt :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
22.7.19 00:38

Jména jsou hezká. Já jsem ujížděla na Barnabášovi, ale ten mi doma neprošel. Pohlaví ve 22tt bych na stopro úplně nevěřila a pro sichr ti dívčí jméno měla vybraný taky.

• Citovat
  • Upravit
14313
22.7.19 06:25

@dog.s Richard ano…Jerolím slyším poprvé 8o… hezke tedy neni..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7748
22.7.19 07:19

@Annabela11 to měl být asi spíš Jarolím.
Nad Jeronýmem jsem taky kdysi uvažovala, moc se mi líbí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
681
22.7.19 07:26

Jeroným je moc hezké jmého, jen nevím, jak bych mu říkala, potažmo jak by mu říkali kamarádi, prostě je hezké jen v základním tvaru a ten je podle mě na běžné oslovování příliš dlouhý. Leda Jery? Nebo Jerry? :mrgreen: Jako ten myšák?
Líbí se mi i Richard, měli jsme ho v užším výběru, ale nakonec nám přišel k našemu příjmení příliš tvrdý. Jméno Jerolím neznám, pouze v podobě Jarolím a to jako příjmení ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí