Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Ahoj! Moje sestřenice čeká miminko, pro kluka už mají vybrané jméno, ale pro holku stále neví, řekla, že můžu zkusit něco navrhnout. Sice už mám nějaké favority, ale chci se zeptat také vás, jaké byste daly jméno dcerce, která by se vám teď narodila. Nad příjmením nepřemýšlejte. Děkujeme za pomoc!❤️
Příspěvek upraven 09.05.20 v 20:21
Tak jestli ti sestřenice dala svolení vybrat jméno, nejspíš je to proto, že věří TVÉMU úsudku, ne anonymním holkám z emimina, nemyslíš? ![]()
Kateřina, Anna, Šarlota. Moje favoritky na jmeno pro holcicku.
U prvního jsme měli Magdaléna, u druhého Barborku. Oba jsou to kluci. Kdyby přišla holčička, tak už Barbora, to už je to „naše“
@unuděná Ahojky, řekla, že můžu navrhnout nějaké nápady a ty pak samozřejmě zvážíme. Chci se zeptat zkušených žen
. tak v tom prosím nehledejte vědu ![]()
@Nooo aneb, jak hodit veškerou důvěru od druhého člověka rovnou do kanálu ![]()
@Nooo píše:
Ahoj! Moje sestřenice čeká miminko, pro kluka už mají vybrané jméno, ale pro holku stále neví, řekla, že ho můžu zkusit vybrat já, sice už mám nějaké favority, ale chci se zeptat hlavně vás, jaké byste daly jméno dcerce, která by se vám teď narodila. Nad příjmením nepřemýšlejte. Děkujeme za pomoc!❤️️
Anička, Johanka a Hanka. O těch jsem uvažovala já.
@Nooo píše:
@unuděná Ahojky, řekla, že můžu navrhnout nějaké nápady a ty pak samozřejmě zvážíme. Chci se zeptat zkušených žen. tak v tom prosím nehledejte vědu
Vem si kalendář a zaškrtej si, co se ti líbí
Vážně moc nechápu, v čem je lepší internetová diskuze. Když řeknu, že se mi líbí Gertruda, Análie a Marfuša, tak ti to bude k něčemu?
Navíc to příjmení je obvykle taky třeba zvážit.
@Nooo Ježiš, teď mi došlo, že to jsi zase ty!!! Jen s jinou profilovkou, překvapivě
Jooo, klidně navrhni Martu ![]()
Máme Izabellu
U druhého chtěl přítel Elišku, ale mě se to nelíbilo, ale abych mu vyšla vstříct, tak jsem přemýšlela nad Elisou, Elizabetkou (u té se mi líbí zkratka Lili), ale taky se mi líbila Šarlota, Melisa, Viktorie.