Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Robin je super 👍
Naopak Samuel se mi vůbec nelíbí, ale zkazila mi to jméno známá, protože mu říkají Samíku a to je za mě strašné oslovení.
@Janča6 píše: Více
No tak Krýša, to je teda ještě větší kalibr
To jsi mi dala, chudáci kluci.
Samuelů je teď hrozně moc, ačkoli je to hezké hebrejské jméno.
Kristián - já v tom slyším tu Kristýnu. nesedí mi na chlapa.
Robinů moc neznám, je to bezproblémové krátké zvučné jméno pro muže
@Nikol1919 Me se nejvíc líbí Samuel, Robin taky ujde. Jmeno Kristian se mi driv libilo, ale kvůli hloupým patvarům, uz moc ne..
Za mě Robin úplně v pohodě, na základce se tak jmenoval spolužák. Není jich všude plno a zároveň to není žádná šílenost. ![]()
@Nikol1919 píše: Více
Robin je moc hezké jméno, může ho mít jak kluk tak holka ![]()
Robin je super, taky jsem ho měla jako kandidátní, ale máme holky. Znám jednoho dospělého Robina a jednoho malého.
Prvorozený syn je Samuel. Vždy se mi to jméno moc líbilo. Je mu 14let a nebylo to tak používané jméno, ale teď je všude plno Samuelů.
Druhorozený syn je Robin.
Krásné jméno. Učitelka ve škole na mu říkává Robčo, to se mi moc nelíbí, ale my to nepoužíváme. Syna někdy štve, že si spousta lidí myslí že je to stejné jméno jako Robert.
Nejmladší syn je Viktor ![]()
Kristián je taky moc pěkné jméno. Zaleží taky na příjmení. Kristián je už poměrně dlouhé jméno.
Ještě se mi moc líbí jméno Richard.
Robin je hezké jméno, genderově neutrální. Je fajn myslet na budoucnost, a tímhle pokryješ situaci pokud by se dítě necítilo komfortně ve svém genderu.
@Janča6 píše: Více
Já znám jen jednoho Kristiána a to je Kikin.
Robin je jméno i pro dospělého chlapa, řekla bych. U Kristiána si vybavím hned ten černobílý film a Samuel se mi vůbec nelíbí. Tam je to zas Samík a Samíček.
@arinecka píše: Více
Jakožto velký fanoušek Cormorana Strikea jsem na tu dívčí variantu naprosto zvyklá, ale v českém prostředí bych si to asi přeci jenom nelajsla.
Vsechny 3 jsou ok, jestli tihnete k Robinovi, tak klido
Je fakt mekci nez Robert. Samiku je dost…
@Beruska999999 píše: Více
Tak snad nebude mít problém s výslovností-ráčkováním…
@Pedro867 píše: Více
No jasne…ale jako nevsimla jsem si, ze by nikdo kvuli tomu nedaval zadne jmeno s R ![]()
Moje deti treba maji smulu a maji R v prijmeni, na logopedii jsme jak doma, ale o zmene jmena jsem kvuli tomu nepremyslela ![]()