Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj maminy, prosím zkuste mi nějak poradit se jménem pro holčičku, která bdue mít příjmení Ševčíková…já si vůbec nevím rady a manžel taky už ne:-) pořád něco střílíme od boku ale už budeme za měsíc rodit a zkrátka pořád nemůžu naší malou princeznu nijak pojmenovat
, piště co vás napadne, klidně i nějaké neobvyklejší. Děkuju ![]()
Ahoj, moje babicka byla taky sevcikova a jmenovala se zdenicka a me prijde ze se to k tomu hodi. ![]()
Magdalenka ![]()
Ale ne, mi přijde že se hodí skoro každé jméno, kromě Esmeraldy Nšo-či a tak… Jaký máte užší výběr?
Napiš si je všechna na papír a uvidíš, které jak vypadá… A stejně se asi vdá
![]()
Co třeba Klára, Karolínka…nic si z toho, že jmého nemáte nedělej, my ho vybrali až, když mi praskla voda. ![]()
já bych zvolila nějaky krátký jméno třeba Klára, Ema, Lea… K příjmení Ševčíková mi přijde že se hodí všechno.. ![]()
Marie, Tereza, Barbora, Kateřina, Klára asi bych vybírala jméno v kterém nebude Š.
Elen Ševčíková ![]()
Máte normální příjmení k tomu jde spousta jmen
ale chápu vás my se taky nemohli rozhodnout jaký dáme malej jméno.
Příspěvek upraven 10.12.10 v 09:29
Jé a já se zamilovala do Beátky, je to teda naše vybrané jméno, chvilku nám to trvalo, ale teď jsem z jména nadšená. A když si napíšu a řeknu Beátka Ševčíková, tak se mi to líbí taky moc
Jinak se mi tam hodí a líbí i Kačenka, Natálka. Jaké jména už u vás doma projely a neprošly?
Tak mě se líbí : Nikol, Karolína,Veronika, Michaela,Gabriela ![]()
Ahojky. My jsme měli pro Ševčíkovou připravené jméno buď Karolína nebo Karin (to se mě líbilo víc). Ale máme nakonec Ševčíka ![]()
Ve škole jsme měli Lucii Ševčíkovou, taky povedená kombinace LUCIE ŠEVČÍKOVÁ ((-: