Noční spaní u 8.měsíčního mimča

veselabaculka
10.12.10 08:14

Noční spaní u 8.měsíčního mimča

Ahoj, chtěla bych se zeptat, jak je to u vás. Máme osmiměsíční slečnu. Usíná nám kolem půl osmé. Spí ve spacím pytli. Od té doby, co se naučila přetáčet na bříško, tak jsou noci ještě větší mazec než předtím. Ona spinká, ale přetočí se na bříško, jenže zpátky to neumí a tak začne brečet. A tak vstávám, dávám na záda… No mazec. A takhle až do rána.....

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
39
10.12.10 08:34

Ahojky, s naším drobkem je taky spaní za trest :-) Je mu 8 a půl měsíce, postaví se v postýlce, obchází dokola a žvatlá si to svoje tata, dede, baba pořád dokolečka, dokud nás nevzbudí :-) Takže taky vstávám, dělám čaj a to ho většinou uspí. Usíná taky cca o půl osmé, ale vstáváme takhle za noc 3-4× a kolem půl sedmé definitivně. Už se těším na víkend, to k němu vstává tatínek :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27305
10.12.10 08:49

To tě asi nepotěším, ale u nás to bylo to samé v bleděmodrém, přesně jak píšeš. Taky spí v pytli. Usíná po osmé a vstává po šesté, k půl sedmé. Někdy se šprajcl v rohu postýlky a nemohl tam ani zpět a to byl teprv řev. Plus vypadené dudlíky. Nebyla výjimka, že jsem vstávala každou půlhodinu, hodinu - otočit, dát dudlík, atd.
Recept jsem nenašla, trvalo to asi dva měsíce, pak jsem mu do čela postele srolovala deku, čímž jsem odstranila šprajcování se v rohu, ale pořád nic moc. Až poslední asi měsíc (po roce věku) spí konečně dobře, teď už vstávám jen kvůli vypadlému dudlíku, max. 2×, a docela často vůbec :dance:

Z mých zkušeností zkrátka musíš vydržet, až se bude otáčet sám a přejde to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27305
10.12.10 08:56
Hanulaa píše: .....Už se těším na víkend, to k němu vstává tatínek :dance:

Tak to ti závidím, u nás to byla čirá utopie. Tatínek se vzbudil, až když malej začal fakt brečet, nějaké fňukání a hekání ho absolutně neprobralo. Takže jestli za těch několik měsíců vstal tak 10×, tak to je moc :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14064
10.12.10 09:15

To za pár dní přejde. Pak bude to samé až se naučí sedět a vstávat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
veselabaculka
10.12.10 09:18

Sedět už umí, ale to jí zatím v tom pytli nejde:-)

• Citovat
  • Upravit
mala_carodejka
10.12.10 09:30

Nám v noci mimčo taky zlobí. Bývá vzhůru tak 4krát. Dožaduje se mlíka, i když dostane kaši. Podle mě je mazaná. Kojím jí v posteli a tam občas spolu usneme. Snažím se jí nakrmit a hned hupky do postýlky.

• Citovat
  • Upravit
27305
10.12.10 09:34

To prcek se kolikrát posadí a pak zase položí, někdy i vstane. Ale poslední dobou taky už mnohem míň, to bylo tak před dvěma měsíci, sedal si, vstával…
Rozumbrada - u nás to teda za pár dnů nepřešlo, spíš za pár měsíců…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
10.12.10 10:08

v tomhle jsou děti vyrobený snad sériově :D. Můj prcek to dělá taky. Vždycky se otočí na všechy čtyři začne řvát. Já ho otočim a naštěstí spí dál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
10.12.10 10:49

Tak ja to neznam, kluci proste spi, ve 4 mesicich zacali chrupat celou noc a tak je to porad

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5635
10.12.10 11:03
jizvíková píše:
Tak ja to neznam, kluci proste spi, ve 4 mesicich zacali chrupat celou noc a tak je to porad

To nas chces nastvat? :))))
Tak ja treba vstavam i 6× za noc :)))).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí