Kdy s miminkem poprvé do supermarketu

871
9.12.10 09:03

Kdy s miminkem poprvé do supermarketu

Ahoj chci se zeptat, kdy jste šli poprvé s miminkem do obchodu? Po jaké době? Dnes máme 16 dní, myslíte, že už by jsme mohli?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
cher
9.12.10 09:10
trace píše:
Ahoj chci se zeptat, kdy jste šli poprvé s miminkem do obchodu? Po jaké době? Dnes máme 16 dní, myslíte, že už by jsme mohli?

Pokud tam nemusíte, tak bych nešla, zvlášť v tomhle usmrkaném období

• Citovat
  • Upravit
15883
9.12.10 09:23

Ahoj,

my jsme byli s Adamem v supermarketu až někdy po šestinedělí, teda jako ve velkém. U nás na maloměstě jsme chodili do krámku už od 14ti dní?
Ale pokud vyloženě nemusíte, raději bych v tam nechodila :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2803
9.12.10 09:24

Já bych tam s ním rozhodně nešla !!! Teď je období plné viróz a nestojí to za to, aby jsi ty nebo to maličké něco chytla.
Obchodů si ještě s kočárkem užiješ, až tě to bude mrzet :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21725
9.12.10 09:31

já jsem byla s vikim v tescu když mu bylo 10 dní. holt jíst se musí. a od cca 3 týdnů jsme byli už několikrát na celé odpoledne v nákupním centru. starší dcera miluje dětské koutky a pro mě a manžela to je taky super relaxace. viki je úplně v pohodě a nic nechytil. a prsknout bacily na něj můžou i v malém krámku na vesnici…
a teď kamenujte :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7887
9.12.10 09:32

Pokud nemusis nikam bych se nehrnula, ja byla s Kubikem poprve kdyz mu bylo neco malo pres rok a stacilo mi to na dalsich 5 let dopredu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
261
9.12.10 09:36

Náš Filípek byl taky hodně malinkej, když s námi šel poprvé do obchodu,ale bylo léto. Teď tam s ním raději nechodím kvůli virozám a taky by mě dost prudilo ho celého odsvlíkat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
9.12.10 09:40

Já šla u nás do Alberta, když bylo malému asi týden…dala jsem přes kočár plínku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101927
9.12.10 09:43
nozu píše:
já jsem byla s vikim v tescu když mu bylo 10 dní. holt jíst se musí. a od cca 3 týdnů jsme byli už několikrát na celé odpoledne v nákupním centru. starší dcera miluje dětské koutky a pro mě a manžela to je taky super relaxace. viki je úplně v pohodě a nic nechytil. a prsknout bacily na něj můžou i v malém krámku na vesnici…
a teď kamenujte :wink:

Kamenovat tě nebudu :-) sice nákupní centra nemusím, ale v supermarketu pro jídlo jsme byli snad ještě dříve než v 10 dnech…
A co se případné virozy týká, tak to mi přijdou horší kontroly u doktorky, jelikož má ordinaci na středisku, tak cestou k ní člověk potká hodně chrchlajících lidí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
397
9.12.10 09:52

Já teda pokud nešlo o život jsem s klukama do supermarketů vůbec nechodila několik prvních měsíců, holt nákupy zůstaly na manželovi. Vadilo mi jednak to množství lidí a tím pádem větší riziko nákazy nějakou infekcí a jednak to, že zvlášť v zimě je nutné v obchodě v teple dítě co nejvíc odstrojit, aby se nepřehřálo a nezapotilo a při přechodu ven neprochladlo, což je u spícího mimina problém. V tomhle období, kdy snad každý smrká a kašle bych tam nešla s mimčem ani za nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
288
9.12.10 09:53

hm, tak to my jsme se na velký nákup stavovali hned cestou z porodnice, prostě jíst se musí… taky mě vadily víc návštěvy u doktorky, vždycky jsme tam narazily na nějaké marody. a protože doma jsou starší sourozenci, tak jsem to ani nijak neřešila.U dětí člověk nikdy neví kdy jakou nemoc přivlečou, teď má starší dcerka ve škole spálovou angínu, tak čekám co se bude dít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
9.12.10 09:53

Malej se mnou chodil snad od 14 dní.Nikdy nic nechytnul a vždy byl v kočárku a spal.Až do jednoho roku nebyl nemocnej.
Milionkrát horší jsou čekárny lékařu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
9.12.10 09:56

Já byla tak okolo 10. dne, jinak bychom asi neměli co jíst :roll: , ale byl v kočáře, ne v autosedačce ve vozíku, takže na něj nikdo neprskal, projeli jsme a šli pryč-cca 15min ani ne :nevim: Záleží jak dlouho to plánuješ a zda nemyslíš formu Intersparu, kde budete trávit 2hodiny :think: Velký vánoční nákup bych neriskovala :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.12.10 10:04

já šla s Matýsek až po šestinedělí ale on se narodil v létě nevím asi bych počkala je tam fakt hnusně. Miminka jsou hrozně náchylné my jsme byli na první prohlídce jak se jde z porodnice a už měl rýmu a to mu bylo 10 dnů. Je to hrozný nevíš co s ním máš dělat jen plače a plače nechtěj takovou zkušenost.A to ti v lékárně pro tak malýho mrňouska moc nedají víc je toho až od 3 měsíce. :-? Samozřejmě že když nemáš jinou možnost si nakoupit tak jen na hodně rychlý nákup a honem domů. :-)

Příspěvek upraven 09.12.10 v 10:05

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
9.12.10 10:05

rika se ze v sestinedeli by se nemelo…ja sem s malou ale uz jako tydeni musela nakupovat a zarizovat veci…takze to jde…nicmene pokud nemusis tak to zbytecne neuspechej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí