Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Weruska píše:
Ahoj, Dexter se mi líbí, i Apolo je superSousedi mají taky nějakou takového malého psíka a jmenuje se Rambo
![]()
![]()
přítel taky říkal RAMBO
pak na něj budu volat RAMBO a vyleze takovej maličkej pejsek ![]()
emocuc.polymorf píše:kačenka89 píše:Jiní známí ještě mají yorkshira jménem Rocky!marcelka88 píše:právě proto se mi líbí i DEX/DEXTER
Taky by to mohl být Emo… Nebo Roky, nedo Drak
! Mě se líbí k těmhle malým psům takové ty jména pro velké drsné psi …
Mně se taky líbí ty drsný jména. Apollo může být i Apík.. a Apíček
![]()
To je dobrý, cooo?
![]()
![]()
![]()
to jooooo
asi se mi Apollo začíná líbit
kačenka89 píše:Weruska píše:přítel taky říkal RAMBO
Ahoj, Dexter se mi líbí, i Apolo je superSousedi mají taky nějakou takového malého psíka a jmenuje se Rambo
![]()
![]()
pak na něj budu volat RAMBO a vyleze takovej maličkej pejsek
to je na tom právě to super !
marcelka88 píše:
Jako ale Rambo jak psala weruska tak to je supééér![]()
dokážeš si to představit, jak Nessa bude volat RAMBOOOO ![]()
marcelka88 píše:kačenka89 píše:to je na tom právě to super !Weruska píše:přítel taky říkal RAMBO
![]()
![]()
Opakem je kamarádů pitbull jménem Punťa
![]()
kačenka89 píše:marcelka88 píše:dokážeš si to představit, jak Nessa bude volat RAMBOOOO
Jako ale Rambo jak psala weruska tak to je supééér![]()
pááávěže joooo a právě k takovýmu malinkýmu sladoušovi musíš dát jméno pro „chlapa“
![]()
emocuc.polymorf píše:marcelka88 píše:Opakem je kamarádů pitbull jménem Punťakačenka89 píše:to je na tom právě to super !Weruska píše:přítel taky říkal RAMBO
![]()
![]()
![]()
![]()
Pipet my mame andulku Bertíka (i když to asi vypadá na holku).. a Bubu mají známí fenku obrovskýho psa ![]()
jinak psy jsme měli pojmenovaný César a teď Nero
ale oba vlčáci..
mě pobavil MikroČip = fakt dobry
![]()
xreni píše:
Pipet my mame andulku Bertíka (i když to asi vypadá na holku).. a Bubu mají známí fenku obrovskýho psajinak psy jsme měli pojmenovaný César a teď Nero
ale oba vlčáci..
mě pobavil MikroČip = fakt dobry![]()
César!!!!!! Dobrýýýýý ![]()
nevím jestli jste vybrali… rodiče mají Bertíka, a měli Maxe - Maxíka, my německého ovčouna - Argo! ale to se k tomu vašemu malýmu nehodí! ![]()
Holky jsem našla jěště HERO a MARCO
ŽAKEL?
Příspěvek upraven 16.07.10 v 13:13