Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@Zumpa píše:
To je název toho hnusného trabantu od Renaultu?
To je stejne jako Lada, taky mi jako prvni naskoci auto. Albert… supermarket, Lidie… vlozky, Dana… telisko.
Prosím vás, zasmějete se už někdo tomu, že Renault má logo ve tvaru kosočtverce, nebo s tím Zumpa nepřestane. Už to zkouší potřetí ![]()
@Bábrdl píše:
Prosím vás, zasmějete se už někdo tomu, že Renault má logo ve tvaru kosočtverce, nebo s tím Zumpa nepřestane. Už to zkouší potřetí
Ha ha ha. Snad to stacilo a kdyby ne, pridavam jeste Renault na leasing. ![]()
@Bábrdl píše:
Prosím vás, zasmějete se už někdo tomu, že Renault má logo ve tvaru kosočtverce, nebo s tím Zumpa nepřestane. Už to zkouší potřetí
ja znak renaultu beru jako sestiuhelnik, takze ne.
@Bábrdl píše:
Já něco takového nepotřebuji, mně jsou reakce lidí na moje příspěvky zcela ukradené, ale jestli ti to zlepší náladu, tak sem už nic psát nebudu
![]()
@Zumpa píše:
Já něco takového nepotřebuji, mně jsou reakce lidí na moje příspěvky zcela ukradené, ale jestli ti to zlepší náladu, tak sem už nic psát nebudu![]()
Na člověka, co mu jsou reakce lidí ukradené, jsi dost urážlivý ![]()
@a12 píše:
ja znak renaultu beru jako sestiuhelnik, takze ne.
Koukej se té vnější podobnosti zasmát! ![]()
@malákráličice píše:
Ha ha ha. Snad to stacilo a kdyby ne, pridavam jeste Renault na leasing.
Keců mám jak Palacký a teď se tomu sama směju. ![]()
@Ms.Ragdoll píše:
Nechybí tam H? Jako Thálie, ta cena? Bez toho H to vypadá zvláštně, myslím, že každej druhej bude mít tendenci tam přidávat i to H.Jinak mi to přijde jako seknutá Natálie.
Bych k Lívii a Markovi přidala třeba Klaudii, pokud jde o to, aby to ladilo.
To není Thálie jako cena. Thálie byla řecká bohyně múz a je považována za patronkou divadla, podle toho je cena pojmenována. Talie není nic, ani jméno.
Znama je Natalie a rika se ji Talina. Co to vzit takhle oklikou?
Pokud máte vhodné příjmení, tak jej dejte.
Nebo můžete dcerku pojmenovat Natálie a říkat jí Talio, Tali ![]()