Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Pokud se vám jméno líbí tak proč ne? Je to vaše děťátko
a jméno je moc hezké ![]()
Mně to připadá jako jméno pro auto. Ale pokud se Vám líbí, proč ne ![]()
Me to tedy taky pripomina nejaky nazev, ale uplne spatne to nezni. Je to vase rozhodnuti.
Jméno se mi líbí, do českého prostředí pro mě osobně sice trošku na hraně, ale pokud máte vhodné příjmení, tak bych se odvázala a dala ho ![]()
Nechybí tam H? Jako Thálie, ta cena? Bez toho H to vypadá zvláštně, myslím, že každej druhej bude mít tendenci tam přidávat i to H.
Jinak mi to přijde jako seknutá Natálie.
Bych k Lívii a Markovi přidala třeba Klaudii, pokud jde o to, aby to ladilo.
@Lori 5 píše:
Líbí se mi
Pardon, nedá mi to. Nemyslím to nijak špatně, ale přijde mi, že se lidem líbí každá blbost ![]()
Talia zní fakt zvláštně, je to jak useknutá Natálie, Itálie. Asi je to jihoamerické jméno, určitě existuje, není nijak urážející, ale prostě… v ČR fakt NE. Navíc, když ostatní sourozenci mají jména pěkná a pro zdejší končiny normální.
Nelíbí se mi. Jak název auta se kterým jsem jezdila v autoškole ![]()
Je to zajímavé, ale určitě bych tam dala to „h“, ale ihned to ve mně evokuje typ známého auta…
@Ju21na píše:
Renault Thalia
Pravděpodobně jsi trefila její budoucí přezdívku ve škole. ![]()
@Ms.Ragdoll píše:
Pravděpodobně jsi trefila její budoucí přezdívku ve škole.
Někdy ve třetí třídě se ta přezdívka upraví podle tvaru loga Renaultu ![]()
Zdravím všechny
čekáme holčičku a s manželem jsme se zamilovali do jména Talia. Víme, že to je jméno netradiční, ale zároveň bych řekla, že to není nějaký extra úlet. Co si o tomto jménu myslíte? Naše další děti se jmenují Livia a Marek. Příjmení nemáme typicky české.
Děkuji za názory,
K.