Jméno Talia

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15097
25.3.21 06:42

@Baba ty neznáš logo renaulta?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
25.3.21 06:53
@boball píše:
@Baba ty neznáš logo renaulta?

Neznam auto talia

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2721
25.3.21 06:59

Úplně nechápu jakékoli komentáře na jakékoli jméno, zvlášť v Česku, kde všechny „výstřelky“ musí někdo schválit, takže všechna jména jsou poměrně normální.
Ukazuje to tak maximálně na zaprděnost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10461
25.3.21 07:19
@Sedmnactnulajedna píše: Úplně nechápu jakékoli komentáře na jakékoli jméno, zvlášť v Česku, kde všechny „výstřelky“ musí někdo schválit, takže všechna jména jsou poměrně normální.
Ukazuje to tak maximálně na zaprděnost.

Asi tak. Je to jen zaprděnost dospělých, děti tohle neřeší.
@Baloosh zas si to nemůžeš tak brát, zvlášť když dáš jméno, se kterým se člověk nesetkává běžně. To pak není ani o tom, že by byl zaprděný, ale že to třeba nikdy neslyšel a nemá si to k čemu připodobnit. A malým dětem bývá špatně rozumět. Pamatuju si, jak mi jedna holčička v autobuse říkala, že se jmenuje Alžbětka, opakovala mi to 3× a stejně mi to musela zopakovat její maminka. Už se na mě i skarede koukala, asi si myslela, že patřím k těm zaprděncům, ale já jsem té holčičce fakt nerozumněla, od ní to v jejím věku znělo jako „Apjetka“.
A mimochodem, Talia je krásné jméno, moc se mi líbí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2760
25.3.21 08:43

Zamilovali jste si to jmeno, tak ho dejte. Lidi si case zvyknou na vsechno. U Talie mi prijde, ze tam to H proste chybí, Talie mi evokuje Itálii. Kosočtverec Renoult se taky nabízí, deti jsou kruté a vynalézavé :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7296
25.3.21 09:14
@Hoa Mai píše:
Asi tak. Je to jen zaprděnost dospělých, děti tohle neřeší.
@Baloosh zas si to nemůžeš tak brát, zvlášť když dáš jméno, se kterým se člověk nesetkává běžně. To pak není ani o tom, že by byl zaprděný, ale že to třeba nikdy neslyšel a nemá si to k čemu připodobnit. A malým dětem bývá špatně rozumět. Pamatuju si, jak mi jedna holčička v autobuse říkala, že se jmenuje Alžbětka, opakovala mi to 3× a stejně mi to musela zopakovat její maminka. Už se na mě i skarede koukala, asi si myslela, že patřím k těm zaprděncům, ale já jsem té holčičce fakt nerozumněla, od ní to v jejím věku znělo jako „Apjetka“.
A mimochodem, Talia je krásné jméno, moc se mi líbí.

Proč zaprděnost, však tady lidi píší jen názor, který nemusí být nutně ve stylu…jeee to je krásný jméno. S tím se prostě musí počítat, že každému se to líbit nebude. A zrovna ti co dávají tyhle neobvyklá jména s tím prostě musí počítat i v reálu. To tohle je nic, ale měli by se připravit na to, že nějaké komentáře uslyší, to k tomu asi patří. Spíše chudák holka, ta si to nevybere a bude muset všude vysvětlovat jak se jmenuje. Ani si nechci představit, jak to muze být otravný, ale je to daň za to, že potřebuje někdo mít něco extra. Každého věc, ale s tímhle je potřeba počítat, že si nekdo sem tam poklepe na čelo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
25.3.21 09:19
@K. Rocánková píše:
Zamilovali jste si to jmeno, tak ho dejte. Lidi si case zvyknou na vsechno. U Talie mi prijde, ze tam to H proste chybí, Talie mi evokuje Itálii. Kosočtverec Renoult se taky nabízí, deti jsou kruté a vynalézavé :lol:

A kolik dětí na základce bude znát auto tálie? To uslyší spíš od rodičů. Jééé, ta má praštěné rodiče, pojmenovali ji jako auto. Které má ve znaku kosočtverec 8o

No nevím, pro moje 3 na základce je kosočtverec prostě kosočtverec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4341
25.3.21 11:27

Moje dcera se jmenuje Johanka, je to už dávno dospělá ženská. V její generaci Johany nebyly. Lidi na mě koukali, jako bych měla zelená tykadla. :lol: :lol: Jí se její jméno vždycky líbilo a dneska mám vnočky tři. Všechny mají velmi neobvyklá jména a dneska už to nikdo neřeší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
25.3.21 11:35
@Baba píše:
Jak nic mezi? A co jako cekas za dalsi reakci? Nerozumi nebo si nejsou jisti, tak se holt zeptaji :roll:

Necekam na reakce. Tazatelka se ptala na názor, napsala jsem vlastní zkušenost, zda se líbí, či nikoli. Dle výrazu ve tváři Jak?? 8o se nelíbí. Pak je výraz ve tváři Jak? :palec:. Tedy asi rozumí, ale přesto se zeptají. Pak je třetí skupina, která se nepta a začnou ji volat jiným podobne znejicim jménem. Jméno vzbuzuje překvapeni pozitivní i negativní. Nic mezi, je neutrální a to se u dospělých neděje. Neutrálně nebo pozitivně reagují na její jméno děti jakékoli věkové kategorie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
25.3.21 11:41
@Baloosh píše:
Necekam na reakce. Tazatelka se ptala na názor, napsala jsem vlastní zkušenost, zda se líbí, či nikoli. Dle výrazu ve tváři Jak?? 8o se nelíbí. Pak je výraz ve tváři Jak? :palec:. Tedy asi rozumí, ale přesto se zeptají. Pak je třetí skupina, která se nepta a začnou ji volat jiným podobne znejicim jménem. Jméno vzbuzuje překvapeni pozitivní i negativní. Nic mezi, je neutrální a to se u dospělých neděje. Neutrálně nebo pozitivně reagují na její jméno děti jakékoli věkové kategorie.
:roll: Vidis, co videt chces. Vyraz ve tvari :roll:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1831
25.3.21 11:42

Nelíbí se mi.
Auto i hereckou cenu sice znám, ale ani jedno mě teda nenapadlo. 8o Prostě mi to jméno nelahodí.
Naopak jméno vaší druhé dcerky Livia - nádherné :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
25.3.21 11:43

Thalia se jmenuje i jedna zpěvačka a herečka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1831
25.3.21 11:53
@Baloosh píše:

A nad čím se podivuješ? Není to obvyklé jméno, tak se prostě lidi podiví a zeptají. Proč tě to tak bere? Já třeba mám daleko asi obvyklejší jméno, než je Talia, přesto ale celkem nezvyklé, a taky se lidi občas zeptají a nijak mě to neuráží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
25.3.21 11:57
@Baba píše: :roll: Vidis, co videt chces. Vyraz ve tvari :roll:

Přesně tak..vidíme, co chceme a já chci vidět realitu. Hezky den ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1831
25.3.21 11:59
@Baloosh píše:
Přesně tak..vidíme, co chceme a já chci vidět realitu. Hezky den ;)

Jen jestli si nepřikládáš větší význam než máš ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze