Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Ahoj všem 🙂 ☀️️
Čekáme druhou holčičku a doma máme Miu. Chtěla bych poprosit o další nestranné názory, zda se k sobě hodí, jestli není divné mít obě jména na tři písmena atd.?
Favorité se mi často mění, ale momentálně je to Tea, pro manžela vede stále Laura.
Všem děkuji za názor 🙂
Generace hláskujících dětí ve výrobě, koukám ![]()
Edit: jéžišmarjá, já to četla jako tea [tee]. Dcera čaj. Vyslovila bych to tak, kdybych to viděla někde napsaný. Už mi z toho přívalu originality taky hráblo. ![]()
Příspěvek upraven 15.02.22 v 21:38
Teodora je moc hezké jméno. A zkracovala bych ho na Teu. Laura je taky hezké, se často dávané.
Je to divný, ale jako proč ne. Znám sourozence Lilly a Richard, Ellie a Adriana.. to už mi přijde lepší ta Mia a Tea. Pořiďte si pak ještě Zoe. (Mmch nebyla tu kdysi velmi dávno diskuze o jménech pro trojcata a jeden z návrhu právě Mia, Tea a Zoe?)
@Gabča02 píše:
Ahoj všem 🙂 ☀️️Čekáme druhou holčičku a doma máme Miu. Chtěla bych poprosit o další nestranné názory, zda se k sobě hodí, jestli není divné mít obě jména na tři písmena atd.?
Všem děkuji za názor 🙂
Favorité se mi často mění, ale momentálně je to Tea, pro manžela vede stále Laura.
Nemá být náhodou k Mie? Jako jméno svého dítěte bys měla umět skloňovat ![]()
A jinak za mě obě jména super ![]()
@Midaku píše:
Je to divný, ale jako proč ne. Znám sourozence Lilly a Richard, Ellie a Adriana.. to už mi přijde lepší ta Mia a Tea. Pořiďte si pak ještě Zoe. (Mmch nebyla tu kdysi velmi dávno diskuze o jménech pro trojcata a jeden z návrhu právě Mia, Tea a Zoe?)
To je lepsi Mia, Tea a Lea
Me to zni jak sada pro osobni hygienu
ale je dulezite, ze se to libi vam, ne cizim lidem na netu
Generace slečen jménem Mia bude silná koukám
Rodila jsem před třemi lety a v porodnici jsem jich zaznamenala asi 10. A už je na trhu dokonce i originální varianta Mira
V kombinaci s příjmením Ramba je to teprve neotřelá varianta ![]()
K dotazu: Tea mi evokuje čaj. Lepší je Lea. Navíc je to biblické jméno
Je to buřt jak ji pojmenujes, vzdycky se to nekomu bude libit a nekomu ne. Ale vzdycky budeš za blbku, kdyz nebudes umet to jmeno vyskloňovat ![]()
@MrsNorris píše:
Generace hláskujících dětí ve výrobě, koukám![]()
Edit: jéžišmarjá, já to četla jako tea [tee]. Dcera čaj. Vyslovila bych to tak, kdybych to viděla někde napsaný. Už mi z toho přívalu originality taky hráblo.
Příspěvek upraven 15.02.22 v 21:38
Přesně! Taky mám chuť to tak číst ![]()
@roba18 píše:
Dejte Timeu.
Timea je zase jako název pro hodinky
Prostě Timea a Tea za mě děs