Jméno Tea k ségře Mii?

7
15.2.22 21:23

Jméno Tea k ségře Mii?

Ahoj všem 🙂 ☀️️

Čekáme druhou holčičku a doma máme Miu. Chtěla bych poprosit o další nestranné názory, zda se k sobě hodí, jestli není divné mít obě jména na tři písmena atd.?
Favorité se mi často mění, ale momentálně je to Tea, pro manžela vede stále Laura.

Všem děkuji za názor 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2353
15.2.22 21:29

Přijde mi to jako duo morčat. Laura mi sedí víc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4928
15.2.22 21:33

Generace hláskujících dětí ve výrobě, koukám ;)

Edit: jéžišmarjá, já to četla jako tea [tee]. Dcera čaj. Vyslovila bych to tak, kdybych to viděla někde napsaný. Už mi z toho přívalu originality taky hráblo. :,(

Příspěvek upraven 15.02.22 v 21:38

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
15.2.22 21:34

Teodora je moc hezké jméno. A zkracovala bych ho na Teu. Laura je taky hezké, se často dávané.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8705
15.2.22 21:34

Je to divný, ale jako proč ne. Znám sourozence Lilly a Richard, Ellie a Adriana.. to už mi přijde lepší ta Mia a Tea. Pořiďte si pak ještě Zoe. (Mmch nebyla tu kdysi velmi dávno diskuze o jménech pro trojcata a jeden z návrhu právě Mia, Tea a Zoe?)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3459
15.2.22 21:35

Dejte Timeu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7228
15.2.22 21:36
@Gabča02 píše:
Ahoj všem 🙂 ☀️️

Čekáme druhou holčičku a doma máme Miu. Chtěla bych poprosit o další nestranné názory, zda se k sobě hodí, jestli není divné mít obě jména na tři písmena atd.?
Favorité se mi často mění, ale momentálně je to Tea, pro manžela vede stále Laura.

Všem děkuji za názor 🙂

Nemá být náhodou k Mie? Jako jméno svého dítěte bys měla umět skloňovat :mrgreen:

A jinak za mě obě jména super ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10461
15.2.22 21:37

Přijde mi to normální a líbí se mi to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4706
15.2.22 21:42
@Midaku píše:
Je to divný, ale jako proč ne. Znám sourozence Lilly a Richard, Ellie a Adriana.. to už mi přijde lepší ta Mia a Tea. Pořiďte si pak ještě Zoe. (Mmch nebyla tu kdysi velmi dávno diskuze o jménech pro trojcata a jeden z návrhu právě Mia, Tea a Zoe?)

To je lepsi Mia, Tea a Lea

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
412
15.2.22 21:46

Tea s Mia se k sobě hodi, i když můj šálek čaje to není :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4731
15.2.22 21:51

Me to zni jak sada pro osobni hygienu :nevim: ale je dulezite, ze se to libi vam, ne cizim lidem na netu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1103
15.2.22 21:59

Generace slečen jménem Mia bude silná koukám :D Rodila jsem před třemi lety a v porodnici jsem jich zaznamenala asi 10. A už je na trhu dokonce i originální varianta Mira :D V kombinaci s příjmením Ramba je to teprve neotřelá varianta :D
K dotazu: Tea mi evokuje čaj. Lepší je Lea. Navíc je to biblické jméno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2752
15.2.22 21:59

Je to buřt jak ji pojmenujes, vzdycky se to nekomu bude libit a nekomu ne. Ale vzdycky budeš za blbku, kdyz nebudes umet to jmeno vyskloňovat :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1103
15.2.22 22:01
@MrsNorris píše:
Generace hláskujících dětí ve výrobě, koukám ;)

Edit: jéžišmarjá, já to četla jako tea [tee]. Dcera čaj. Vyslovila bych to tak, kdybych to viděla někde napsaný. Už mi z toho přívalu originality taky hráblo. :,(

Příspěvek upraven 15.02.22 v 21:38

Přesně! Taky mám chuť to tak číst :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1103
15.2.22 22:06
@roba18 píše:
Dejte Timeu.

Timea je zase jako název pro hodinky :D Prostě Timea a Tea za mě děs

• načítám...
  • Citovat